Zdravilni gaj Tunjice

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true"}

SPOŠTOVANE STRANKE,

V OBDOBJU RAZGLAŠENE EPIDEMIJE KORONAVIRUSA V REPUBLIKI SLOVENIJI, VAS OBVEŠČAMO, DA JE ZDRAVILNI GAJ OD 15.3.2020 DO PREKLICA ZAPRT.

ZA NAKUP IZDELKOV SEM DOSEGLJIVA NA TELEFON 041 785 675, KJER SE LAHKO DOGOVORIMO ZA INDIVIDUALEN NAKUP.

OSTANITE ZDRAVI IN POZITIVNO RAZMIŠLJAJTE.

KATJA JELOVČAN

Zdravilni gaj Tunjice

Slikanje avre, slikanje aure, regeneracijska komora

Zdravilni gaj Tunjice je holistični center zdravja, ki se nahaja v Kamniku. Ko je lastnik zemljišča kopal mivko je v nogah začutil nekakšno toploto in mravljinčenje. Pri tem je naletel tudi na izvir vode, s katero se je mimogrede pomazal in dolgoletna rana na roki, ki se že dolgo ni hotela zaceliti, je popolnoma izginila. Ta nenavadni pojav je pritegnil njegovo pozornost.

Številne klinične raziskave in merjenja, ki so temu sledila, so razkrila, da v se v Naravnem zdravilnem gaju Tunjice nahaja več centrov, vsak od njih pa ima poseben učinek na enega ali več sistemov človeškega telesa in duha. Ta pozitivna izkušnja je g.Draga Vrhovnika privedla do odločitve o ustanovitvi Zdravilnega gaja, kjer je danes ta čudovit kraj  na razpolago tistim, ki si želijo pomagati na naraven način.

Slikanje avre, slikanje aure, fizioterapija na domu, živa voda, regeneracijska komora, Zdravilni gaj Tunjice 001Obiski v jesensko-zimskem času potekajo ob sobotah in nedeljah ob 13.00 in 14.30, vendar se je potrebno predhodno naročiti na telefon: 041 785 675.

Sprejemamo tako posameznike kot skupine. V tem času obiskovalci obiščejo devet centrov. Vodnik, ki skupino vodi od centra do centra, spremlja in usmerja potek zadrževanja na tem področju. Prav tako vam pomaga, da se skozi vaje sprostite in odprete vsem blagodejnim učinkom tega čudovitega in posebnega kraja.

Na obhodu ste deležni temeljite osvežitve tako telesa kot duha. Začutite notranji mir, ki smo ga z današnjim tempom življenja izgubili.

Marsikdo je že po enem ali več obiskih opazil večjo sproščenost. Tako zasnovan obhod je primeren za tiste, ki si želijo izboljšati svoje počutje, kot tudi za tiste, ki želijo vzpostaviti in ohraniti svoje telesno in duševno ravnovesje. Če pa imate že dalj časa trajajoče težave, vas vabimo v našo posvetovalnico na pogovor in temeljit pregled z GDV tehnologijo.

Obiski potekajo le vodeno in je potrebno plačati vstopnino.

Slikanje avre, slikanje aure, fizioterapija na domu, živa voda, regeneracijska komora, Zdravilni gaj Tunjice 101

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

Slikanje avre, slikanje aure, fizioterapija na domu, živa voda, regeneracijska komora, Zdravilni gaj Tunjice

AKTUALNO

AKTIVNI PETEK v Zdravilnem gaju Tunjice

6.09.2019


Aktivnosti bodo potekale brezplačno od 9.00 do 13.00

Na voljo bo:

 • Relaksacijske tehnike
 • Nordijska hoja (palice lahko dobite pri nas)
 • Vadba za moč z vibracijskimi palicami in trakovi (oprema bo)
 • Meritve krvnega tlaka, sladkorja

Potrebna je predhodna prijava. V primeru dežja aktivnosti odpadejo. (katja.jelovcan@zdkamnik.si)

 

ZDRAVJE ZA VSE

17.06.2019


19.6 in 26.6.2019 bodo v Zdravilnem gaju Tunjice od 14.00-18.00 potekale meritve.  Center za krepitev zdravja Kamnik bo ponudil širok izbor testiranja.

Na voljo bo:

 • testiranje 6 minut hoje
 • merjenje krvnega tlaka
 • merjenje krvnega sladkorja
 • meritve telesne sestave
 • tehnike sproščanja
 • merjenje EKG, spirometrija

Za vsa testiranja je potrebna prijava, da bo vse potekalo organizirano, umirjeno po terminih, ki jih boste dobili. (katja.jelovcan@zdkamnik.si)

zdravilni-gaj-tunjice-img101

 

 

ZDRAVJE ZA VSE

13.05.2019


bo v Zdravilnem gaju od 14.00-18.00 res en bogat in pester dan, kjer boste veliko izvedeli o svojem telesu in naredili veliko dobrega zase. Center za krepitev zdravja Kamnik bo ponudil širok izbor testiranja.

Na voljo bo:

 • vadbeni poligon Gibanova
 • testiranje 6 minut hoje
 • merjenje krvnega tlaka, merjenje krvnega sladkorja
 • meritve s Tanito
 • tehnike sproščanja
 • merjenje EKG, spirometrija
 • pogovorne urice z psihologom
 • izdelava copat iz filca, nato hoja z zelišči

Za vsa testiranja je potrebna prijava, da bo vse potekalo organizirano, umirjeno po terminih, ki jih boste dobili.

 

2.11.2018


V Zdravilnem gaju je potekala delavnica za mir. Povabili smo Isao Nishinaka san ki je član odbora Byakko Shinko Kai (BSK). Isao nam je na kratko predstavil, kako je začel iskati mir že kot mladenič. Kot mladenič je razvil veliko hrepenenje, da bi ugotovil kaj je pravi pomen življenja. Pokazal nam je nekaj tehnik za sprostitev in dvig energije v telesu.

 

20 LET USPEŠNEGA DELA

09.09.2018


Za nami je čudovit dan, ko smo praznovali 20 let uspešnega dela. Obiskovalcem smo v sliki pokazali naše začetke od leta 1998 dalje, kaj vse se je skozi čas dogajalo, vse do današnjih dni.

Našim obiskovalcem smo omogočili brezplačna vodenja skozi Zdravilni gaj, čiščenje telesa v sobi s Tungaj transformer sistemom, qi gong, jogo, zdravilno meditacijo. Preverili smo njihovo telesno pripravljenost, jim izmerili krvni tlak in jih pogostili z domačim pecivom.

 

NAPOVEDNIK DOGODKOV

23.08.2018


8.9.2018 PRAZNUJEMO 20 LET USPEŠNEGA DELOVANJA

zdravilni-gaj-Tunjice-20-let

 

23.08.2018


BLEJSKI VODNI FESTIVAL, JUNIJ 2018

Živa voda iz Zdravilnega gaja Tunjice kot darilo za vso mednarodno udeležbo. Živa voda je bila za to priložnost polnjena z 22 karatnim zlatom.

zlata voda zdravilni gaj tunjice

 

 

02.06.2018

____________________________________________________________________________________________________________________________________

02.06.2018 ob 10.00 bo potekalo vodenje po Gaju, vstopnina (9,90€) nato boste deležni brezplačne predstavitve pomena regeneracije in počitka za vaše telo. Naučili se boste nekaj tehnik sproščanj in tudi sami izkusili eno od tehnik sprostitve. Dobrodošli.

 

14.05.2018

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Drago Vrhovnik se je udeležil konference z naslovom: Global pyramid energy conference v Visokem, Bosna in Hercegovina, ki je potekala od 8-14.05.2018.
Na konferenci je bil gost Grand MasterBrahmarshi Patrij, Dr. Sam Osmanagich, Dr. Konstantin Korotkov in drugi znanstveniki iz Indije, Nove Zelandije, Singapurja, Rusije,…
Prof. Dr.Korotkov je predstavil vpliv energije piramide na človeka in vodo,  Prof. Dr. Jiten Bhatt je predstavil znanstveno ustvarjanje ravnovesja in harmonije s pomočjo piramid. Drago Vrhovnik je bil s strani Dr. KOrotkova pozvan da tudi sam predstavi izredno moč Zdravilnega gaja, ki je prav tako izmerjena s strani Prof. Dr. Korotkova. Konferenca je bila zanimiva in poučna in potrjuje dejstvo, da delujemo na izredno močnem vibracijskem področju.

http://visit.piramidasunca.ba/wp-content/uploads/2017/08/first-global-pyramid-energy-conference-and-tour-may-2018-rev-1.pdf

   

20.04.2018


Sveža novička iz inovatorskega sejma INOST mladih.
Saves inovatora republike Srbske je podelilo zlato plaketo Dragu Vrhovniku za napravo za zaščito ljudi in prostora proti EMS/elektro magnetno sevanje, Tungaj transformer.

15.12.2017


Papež Frančišek v Vatikanu prejel Živo vodo

Kamnik – Evropska komisarka za mobilnost in promet Violeta Bulc se je decembra srečala s papežem Frančiškom v Vatikanu. Ob obisku je papežu podarila tudi darilo, ki ga je oblikoval Drago Vrhovnik s tunjiškega Zdravilnega gaja. Orehova skrinjica z vgravirano slovensko himno je vsebovala steklenico Žive vode iz Tunjic, blazinico materine dušice ter blazinico s piransko soljo in zaščitni sistem Tungaj transformer, napravo za geopatsko čiščenje prostora, ki jo je izumil Vrhovnik in za katero je prejel več nagrad, med drugim tudi na inovatorskem sejmu Nikola Tesla fest v Novem Sadu, prav v tem času pa si prizadeva, da bi izum tudi patentno zaščitil.

Kot nam je povedal Drago Vrhovnik, z Bulčevo sodelujeta že več let, prvič pa ga je za takšno darilo zaprosila že pred časom, ko je ob obisku v Katarju želela tamkajšnjemu princu in kralju podariti nekaj unikatnega. »Kot kaže ji je bilo darilo všeč, saj je letos takšna protokolarna darila naročila še za svoje kolege evropske komisarje. Eno od skrinjic pa je odnesla tudi papežu,« nam je zaupal Vrhovnik, ki je spregovoril tudi o zaščitnem sistemu Tungaj Transformer. Kot pravi, naprava čisti prostor negativnih energij, zaradi česar so ljudje pod stresom. Danes smo zaradi električnih napeljav, brezžičnih in mobilnih omrežij obkroženi z negativnimi sevanji, nam naprava pomaga nevtralizirati negativno energijo, ki se ob tem sprošča in nam pomaga, da se v svojem okolju počutimo prijetneje, smo manj pod stresom in se lažje skoncentriramo.

Drago Vrhovnik sicer pravi, da je s svojim izumom morda za nekaj let prehitel čas, saj je marsikdo še skeptičen do tega, a je hkrati prepričan, da nam takšne naprave pomagajo izboljšati kvaliteto življenja in že snuje nove načrte. (napisal: Aaleš Senožetnik)

  

 

16.oktober 2017


PETO ZLATO PRIZNANJE ZA TUNGAJ TRANSFORMER
Drago Vrhovnik pridobiva patent za svoj izum Tungaj transformer. Le ta odstrani škodljivost  wi-fi sistemov, daljnovodov, baznih postaj ter drugih zemeljskih in tehničnih sevanj. Do sedaj je bil Tungaj zaščitni sistem primeren za zaščito stanovanj in hiš, sedaj je svoj najnovejši izum predstavil v Srbiji na Tesla festu. Ta Tungaj Transformer uspešno zaščiti pred  škodljivimi sevanji celotno poslovno stavbo, proizvodnje obrate, gostinske lokale, vrtce, šole in mesta.
Za ta izum je 15.10.2017 prejel zlato priznanje na mednarodnem inovacijskem sejmu v Srbiji.

 

15.september 2017


Glavni motor Gaja, Katja Jelovčan, nas je prijazno sprejela in nam predstavila celoten holistični center zdravja, ki je pravi biser sredi gozda v Tunjicah. Zgodba o začetku tunjškega gaja  je že prava legenda, kako je Katjin oče Drago Vrhovnik kopal mivko  in v nogah začutil nekakšno toploto in mravljinčenje. Pri tem je naletel tudi na izvir vode, s katero se je mimogrede pomazal in dolgoletna rana na roki, ki se že dolgo ni hotela zaceliti, je popolnoma izginila. Preostanek zgodbe si oglejte sami v Tunjicah, za vse ostale informacije pa najprej spletna stran z vsemi informacijami. Tu niso le energijski centri za obogatitev celotnega človeškega telesa in duha, tu so še tehnike preventive, kurative in druge storitve, ki vam bodo s strokovno podporo ekipe v Zdravilnem gaju pomagali k izboljšanju zdravja in splošnega počutja.

Kot omenjeno, so se tekači kar v dežju z vsem spoznali, potem pa so nadaljevali s treningom kar v Tunjicah. Za ogrevanje so opravili tekaški krog po zdravilnem gaju, pokusili živo vodo in se odpravili na zahtevno krožno turo po Tunjicah. Še prej so se zahvalili Katji in Zdravilnemu gaju Tunjice za simpatično srečanje, ter obljubili, da se kmalu vrnejo in opravijo bolj temeljit obisk.

Primož Vidmar

12. junij 2017


Čudoviti sončni dnevi so zvabili ljudi v Zdravilni gaj, kjer so spet našli svoj mir. Otroci so se na aktivnih delavnicah naučili nekaj o možganih in jih nahranili s hrano za možgane. Naša srca pa so zaigrano zapela ob melodijah Klape Malu grad in Vox Annae.

slikanje avre 001

slikanje avre 002

slikanje avre 003

 

 

GLAMPING

Pod krošnjo mogočnega hrasta, ki so ga zasadili naši predniki, stojijo tri glamping hišice. Narejene so iz borovega lesa, ki je rasel v bližnjem gozdu. Obdelava je potekala v lokalni žagi, vsa dela pa so bila skrbno, ročno dokončana. V neposredni bližini so zdravilni centri, ki že več kot 20 let dokazano pozitivno učinkujejo na ljudi. Privat wellness center ponuja široko paleto storitev za boljše počutje.

Odlična lokacija nudi umik v neokrnjeni naravi, kjer boste najdli notranji mir ali pa odšli na izletniška potepanja.
V tej oazi ne boste ostali ravnodušni.
Vsaka hišica lahko sprejme dve osebi.

Lokacija:Tunjice 14a, 1241 Kamnik
Telefon: 040 351 464
Mail: zdravilnigaj@gmail.com

Kapacitete: 3 hiške za 2 osebi

Ponudba:
Uporaba kopalnice, posteljnine, brisač, ležalnikov, parkinga, wi-fi. Možnost najema privat kopalnice, privat wellness centra, storitve Zdravilnega gaja.
Hiške so primerne za celoletno bivanje.

Nastanitev se nahaja 4km od Kamnika, 15km od letališča Jožeta Pučnika-Brnik.

 

SLIKANJE AVRE

Analizo psihofizičnega stanja (aure) izvajamo s Kirlianovo kamero, za katero imamo priznanja in certifikate. S slikanjem ugotovimo kakšno je splošno energijsko in fizično stanje pri posamezniku. Pozorni smo na to, kje energijski tokovi zastajajo, na katerih mestih je energije premalo, kje v telesu se pojavlja neravnovesje, kako delujejo posamezne čakre, kakšen je nivo stresa in kako delujejo organski sistemi. S slikanjem ugotovimo morebitne težave nekje dva meseca predno se pojavijo na fizičnem telesu, da tako preventivno kaj storimo za svoje zdravje. V kolikor pa že imate fizične težave, odkrijemo vzroke zanje in  pregledamo energijsko delovanje žlez, živčnega sistema, prebavnega sistema, urogenitalnega sistema, delovanje srca in ožilja. Na podlagi ugotovljenih motenj vam terapevt svetuje kaj storiti za izboljšanje stanja.
Opravljamo:
 • Individualno slikanje avre človeka
 • Merjenje različnih vplivov na človeka (vpliv zdravil, različnih zapestnic, obeskov, vzglavnikov, pripomočkov za vsakdanjo rabo,…)
 • Merjenje energije prostora in njenega vpliv na človeka
 • Merjenje geopatskih vplivov na človeka
 • Merjenje in raziskava vode ter drugih tekočin
Ob koncu raziskave vam, poleg pogovora in svetovanja, predamo tudi poročilo z rezultati analize slikanja avre.

Smo člani mednarodne zveze za opravljanje meritev in imamo certifikate ruskega znanstvenika Dr.Korotkovega ter se redno izobražujemo na delavnicah in svetovnih kongresih.

slikanje avre 007Prof. Dr. Konstantin Korotkov
slikanje avre 008
slikanje avre 009

Organizacija delavnic

Organiziramo individualno ali skupinsko izobraževanje. Program delavnice se prilagodi željam posameznika.

PROGRAM DELAVNICE

 • Kalibriranje in nastavitev kamere za pravilno delovanje
 • Osnovni principi EPC/GDV kamere
  • EPC/GDV tipi
  • EPC/GDV  diagnostična tabela
  • Barve energijskega polja
  • Filter za prikaz razlike fizičnega in psihičnega stanja človeka
  • EPC/GDV  programi
 • Predstavitev raziskav in razlaga primerov
  • Spreminjanje energetskega polja zdravilca in osebe med zdravljenjem
  • Različne stopnje raka
  • Vpliv spanja na pirinih vzglavnikih
  • Energetsko spreminjanje na različne vplive iz okolja
 • Praktični prikaz
  • Praktično slikanje in razlaganje energetskega polja človeka
  • Praktično delo z programi GDV Capture, GDV Aura, GDV Diagram, GDV Chakra, GDV Sci Lab in možne spremembe glede na osebe, ki jih slikamo.
  • Izvedba eksperimenta, vpliva energij na človeka

PRIJAVE IN INFORAMCIJE

Delavnica bo potekala ob prijavi vsaj treh zainteresiranih v Naravnem zdravilnem gaju Tunjice.
10-13 ure delavnica
13-15 ure čas za kosilo
15-18 ure delavnica

Sprejemamo prijave: Katja Jelovčan, 041 785 675, zdravilnigaj@gmail.com

Zastopstvo

Podjetje V D d.o.o. je uradni uporabnik in distributer GDV proizvodov s strani ruskega znanstvenika Dr. Konstantina Korotkova. Zastopamo tudi BIO-WELL kamere.

Pri nas lahko naročite original GDV/EPC kamero in vso dodatno strojno in programsko opremo.

Organiziramo izobraževanja in delavnice za uporabo kamere in delo z njo.

Za vse podrobnosti si oglejte našo spletno stran: http://www.kirlian-kamera.eu in nas kontaktirajte.

 

Kontakt:

Katja Jelovčan

Tunjice 12, 1240 Kamnik, Slovenija;
Tel: 0038641/785-675

Web: http://www.kirlian-kamera.eu

E-mail: zdravilnigaj@gmail.com

PREVENTIVA

Wellness

REGENERACIJSKA KOMORA

proizvaja ionizirano paro, hkrati se izvaja tudi aromaterapija, barvna terapija, vibro masaža in tropski dež. Vse v enem deluje na:

 • razstrupljanje organizma
 • pomlajevanje
 • izboljšuje zbranost
 • protistresni učinek, ki vodi k sproščenosti in dobremu počutju
 • relaksacija in regeneracija mišičnega tkiva in notranjih organov
 • izredno sposobnost premagovanja vseh vrst utrujenosti
 • upočasnitev staranja celic in kože
 • hranilne in regenerativne učinke
 • upočasnitev celičnega staranja z vcepitvijo naravne vitalne sile, ki okrepi telo, posebej, če je to oslabljeno ali utrujeno.
 • splošni ali lokalni shujševalni učinek zaradi dobro znanega in dokumentiranega lipoliznega učinka mešanice kisikov (proti telesni maščobi) in zaradi začetnega izdatnega potenja, ki ga povzroča ionizirana para.
 • anticelulitni učinek, do katerega pride zaradi dovajanja kisika v celice tkiv in stimulacije počasne lokalne cirkulacije; takšen učinek dokazuje najnovejša znanstvena dokumentacija.

AKUPRESURA

 • s pritiskom na točke vzpostavimo ravnovesje v telesu; dosegamo izjemne rezultate.

TAJSKA MASAŽA

 • izvajamo jo po tradicionalni metodi s certifikatom Wat Pho templja na Tajskem

INFRARDEČA TERAPIJA

 • Poskrbi za naravno tvorjenje vitamina D in s tem prinese sonce in voljo v življenje;
 • Zmanjšanje teže, topljenje odvečne maščobe, odstranjevanje toksinov in celulita;
 • Ugodni učinki na kožo (koprivnica, zamašene pore, brazgotine, luskavica, akne, prhljaj);
 • Fizična terapija pri mišično živčnih obolenjih, mišični krči;
 • Gibalni sistem: artritis, revma, burzitis, zvini, zlomi, bolečine v ramenih in drugih sklepih;
 • Deluje na ušesa, nos, grlo;
 • Zmanjša razdraženost, sprošča.

ŠVEDSKA MASAŽA

 • sprostitvena masaža s katero se boste osvobodili stresa

MASAŽA HRBTA

 • odpravljamo napetosti v hrbtenici in zakrčenost mišic

 MASAŽA STOPAL

 • z masažo spostimo delovanje celotnega telesa

METAMORFNA TEHNIKA

 • posebna tehnika, s katero se odstranjujejo travme, ki smo jih doživeli od spočetja naprej

MASAŽA Z VROČIMI KAMNI

 • akumulirana toplota segreva telo in poskrbi za globinsko sprostitev mišic

Zdravo telo in zdrav um, sta najboljša popotnika za zadovoljno in dolgo življenje.
Poskrbi zase! Del zdravja pa lahko v obliki darilnega bona tudi podariš.
Izberi svoj termin: 041 785 675
Katja Jelovčan, dipl.fiziot.


Masaže

METAMORFNA TEHNIKA

Vsaka celica, v trenutku, ko nastane, ima že svojo elementarno zavest. Od trenutka, ko se življenje začne s spočetjem, nastane prva zarodna celica. Med zorenjem zarodka v maternici, tistih 9 mesecev, se utrdijo strukture našega telesa, razuma, občutkov in vedenja. Naše življenjeima koreninečasu pred rojstvom in v tem času smo bili izpostavljeni raznim vplivom.Če se nas je izkušnja močno dotaknila (lahko se je zavedamo ali pa ne), lahko misli, čustva in prepričanja, ki so povezana z našimi spomini sprožijo energijske vzorce, v katerih obtičimo. Pravtako tudi tlačimo v našo podzavest marsikatero težko izkušnjo iz vsakdanjega življenja, nakatero smo mi pozabili, naše telo pa ne. Vse te travme se nezavedno nalagajo na našo hrbtenico in se s časoma  lahko odražajo v obliki telesne ali duševne bolezni, čustvenih problemov, vedenjskih vzorcev.

Metamorfna tehnika je posebej primerna:

 • za novorojenčke in otroke,
 • za nosečnice,
 • za starejše ljudi
 • kot tehnika za napredovanje na duhovnem nivoju.

S to tehniko lahko pomagamo nemirnim, plašnim ali agresivnim otrokom in otrokom s posebnimi potrebami, po terapijah so bolj samozavestnipozitivni.

Nosečnicam  pomaga k dobremu počutju in vitalnosti in lažjemu porodu. Ko izvajamo tehniko pri nosečnici, odpravljamo njene napetosti in nakopičen stres ter omejimo vpliv teh dejavnikov na še nerojenega otroka.

MASAŽA HRBTA

Masaža hrbta je močnejša masaža, s katero dosežemo sprostitev in povečano prekrvavitev mišic, ki potekajo vzdolž hrbtenice ter se priraščajo na vretenca in lopatice. S pritiskom in masažo teh mišic odpravimo mišične zatrdline-vozle, ki nastajajo zaradi motenj v lokalni presnovi in dolgotrajnega mišičnega napora. Celotna hrbtenica se ogreje, raztegne, poveča se gibljivost celotnega ramenskega obroča. Pospeši se odvajanje strupov, ki so se nakopičili zaradi nezadostne prekrvavljenosti. Povečana prekrvavljenost tudi omogoča medvretenčnim diskom, da dobijo dovolj hrane.

ŠVEDSKA MASAŽA CELOTNEGA TELESA

Glavni učinek masaže je izboljšana prekrvavitev ter boljša oskrbljenost z limfo, kar je osnova zaizboljšanje presnove. To je posledica refleksnega širjenja malih in manjših arterij in mehanično pospešenega odplavljanja krvi v venoznem obtoku. Pospešitev in povečanje krvnega obtoka je refleksni odgovor na dražljaj, zaradi stiskanja in popuščanja, in zaradi medsebojnega dotikanja notranjih sten krvnih žil pri masaži. Boljšo prekrvavitev znatno podpira tudi razširjanje krvnih žil, ki ga zaradi trenja povzroča nastajajoča toplota.

TAJSKA MASAŽA

Tradicionalna tajska masaža je eden najstarejših načinov zdravljenja, ki se je razvila pred 2500 leti in povezuje znanja tradicionalne kitajske in indijske medicine. Iz severne Indije jo je naTajsko pripeljal Dr. Shivago Komarpaj. Namenjena je odpravljanju vsakodnevnih težav s stresomVeščina tajske masaže vzpostavlja vez med fizičnim in duhovnim telesom.

Pri tradicionalni tajski masaži stimuliramo energijske linije, tako da energija lahko nemotenokroži po telesu. S tem se uravnava življenjska energija, kar posledično vpliva na boljše človekovo počutje. Namenjena je kot preventiva raznim boleznim, prav tako pa tudi odpravljanju težav za glavobolombolečinami v križu, mišicah in sklepih, utrujenostjo.

AKUPRESURA

Delovanje akupresure: veliko akupresurnih točk se nahaja na mestih povezav med živci. S pritiskom na akupresurne točke zaradi povezav in preklopi med živci povzročimo odziv na drugem delu telesa (vključno z mišicami, notranjimi organi in hormonalnimi žlezami). S tem vplivamo na pravilno delovanje organizma. Akupresura je način za pridobitev zavestne kontrole nad avtonomnim živčnim sistemom (del živčevja, ki uravnava nezavedne funkcije organizma, npr. krvni tlak, hitrost srčnega utripa in izločanje hormonov). Blokade ali prekomeren pretok biopotenciala v telesu privede do slabšega delovanja organizma in na mestih blokade privede do bolezenskih sprememb. S pritiskom na točke pospešimo ali upočasnimo pretok biopotenciala, ki teče po kanalihmeridijanih. Tako vzpostavimo naravno ravnovesje in omogočimo telesu optimalno delovanje.

Prednosti akupresure:

 • najbolj naravna, neškodljiva in ne invazivna metoda
 • izjemni rezultati
 • izredno preprosta za izvajanje
 • odlična kombinacija k drugim terapijam
 • brez poznanih stranskih učinkov
 • deluje še dolgo po tem, ko prenehamo s tretmajem (lahko tudi več let)
 • ni starostne omejitve

Vodenje po Gaju

Se tudi vi zavedate pomena svojega zdravja šele takrat, ko zbolite? Imate katero od težav, ki jih povzroča sodoben način življenja? Dokazano je, da zdravilni centri godno vplivajo na težave, kot so:

 • glavobol
 • bolečine v križu
 • stres
 • delovna izčrpanost
 • revmatizem
 • obolenje živcev

Obiščite nas in poskrbite za svoje zdravje na naraven način! Obiski potekajo le pod vodstvom ob predhodnem dogovoru. Vodenja potekajo ob 10.00, 11.30, 13.00 in 14.30.
Znanstvenik dr. Korotkov iz inštituta Physical Culture v St. Petersburgu je med preiskavo našega terena znanstveno dokazal, da se na področju Zdravilnega gaja nahaja več energijskih centrov, vsak od njih pa ima poseben zdravilen učinek na enega ali več organskih sistemov človeškega telesa.

Posnetek:


KURATIVA


Fizioterapija

FIZIOTERAPEVTSKA OBRAVNAVA NA VAŠEM DOMU

Fizioterapija je priporočljiva za ljudi po poškodbah in operacijah, ljudem s slabo gibljivostjo sklepov, osebam z živčno-mišičnimi obolenji, po možganski kapi in pri bolečinah v hrbtenici. Toplo jo priporočamo predvsem starejšim osebam, ki težko vstanejo ali se usedejo,  tistim, ki težko hodijo ali hodijo s pripomočki oziroma tistim, ki čutijo bolečine pri premikanju udov.

S fizioterapijo tako vzpostavljamo dobro fizično kondicijo; boljšo razgibanost in ravnotežje telesa, okrepljene mišice ter boljšo cirkulacijo krvi in limfe. Fizioterapija je priporočljiva tudi kot preventiva, da z masažami poskrbimo, da je telo v ravnovesju in ostane zdravo.

Pokličite in se naročite! 041/785-675 Katja Jelovčan, diplomirana fizioterapevtka

SLOVENSKI “ORLI”

V Holistični center zdravja prihajajo na rehabilitacijo tudi naši slovenski “orli”, da se lahko kar se da hitro vrnejo na svoje treninge in tekme.


Centri v Gaju

Poglejte si posnetek kako izgleda potek terapije v Zdravilnem gaju in izjave naših strank.

 Opis centrov

 • Prvi center deluje zelo dobro pri revmatičnih obolenjih, artritisu, krčnih žilah, išijasu, epilepsiji, multipli sklerozi. Uravnava krvni tlak in pospešuje krvni obtok.
 • Drugi center deluje zelo dobro na izčrpane, utrujene, žalostne in depresivne ljudi. Daje fizično moč, voljo do življenja ter prizemljuje. Terapevtsko deluje tudi pri problemih z nogami in hrbtenico.
 • Tretji center deluje proti glavobolom, vrtoglavici in migreni. Terapevtsko deluje na prebavni sistem, tanko, debelo črevo, dvanajsternik. Primeren proti hemeroidom, bulam, polipom, izpuščajem. Prečiščujoče deluje na celotno energijsko telo (AURO).
 • Četrti center je za ljudi po operaciji, po poškodbi, celi celice in obnavlja tkiva. Za notranje organe, raka, tumorje.
  Uravnava holesterol in sladkor, odpravlja bolečine v hrbtenici. Nas stimulira za vsakdanjaopravila.
 • Peti center je primeren za kronična vnetja grla, bronhijev, dihal, pljuč. Primeren za astmatike, kadilce, nizek krvni tlak, ščitnico in ramenski obroč.
  Spodbuja našo ustvarjalnost, veča koncentracijo, za lažje učenje, pomnjenje.
 • Šesti center je za odpiranje energijskih in čustvenih blokad, za vse organe v trebušni votlini, ginekološka obolenja, težave v obdobju mene, boleče menstruacije, prostato in proti impotentnosti.
 • Energije sedmega centra jačajo imunski sistem, pomagajo pri obolenjih srca, pri visokem krvnem tlaku, pri problemih z živci in pri alergijahDelujejo blažilno na čustvenem področju (strah, žalost, razočaranja…) in pomagajo vzpostavljati notranji mir.
 • Osmi center deluje dobro na vranico, jetra in prečiščevanje krvi. Ustvarja potrebno ravnotežje vseh sprejetih energij.
 • Deveti center deluje na celotno področje glave, velike in male možgane, čelo, oči, sinuse, ušesa, zobe, čeljust, deluje odlično proti glavobolumigreni, šumenju v ušesih, zobobolih, vrtoglavici.
 • Na desetem centru se nahaja trifrekvenčna kupola, ki je namenjena terapevtskemu zdravljenju in individualnim terapijam za psihične in fizične motnje.

Masaže

METAMORFNA TEHNIKA

Vsaka celica, v trenutku, ko nastane, ima že svojo elementarno zavest. Od trenutka, ko se življenje začne s spočetjem, nastane prva zarodna celica. Med zorenjem zarodka v maternici, tistih 9 mesecev, se utrdijo strukture našega telesa, razuma, občutkov in vedenja. Naše življenjeima korenine včasu pred rojstvom in v tem času smo bili izpostavljeni raznim vplivom. Če se nas je izkušnja močno dotaknila ( lahko se je zavedamo ali pa ne), lahko misli, čustva in prepričanja, ki so povezana z našimi spomini sprožijo energijske vzorce, v katerih obtičimo. Pravtako tudi tlačimo v našo podzavest marsikatero težko izkušnjo iz vsakdanjega življenja, nakatero smo mi pozabili, naše telo pa ne. Vse te travme se nezavedno nalagajo na našo hrbtenico in se s časoma lahko odražajo v obliki telesne ali duševne bolezni, čustvenih problemov, vedenjskih  vzorcev.

Metamorfna tehnika je posebej primerna:

 • za novorojenčke in otroke,
 • za nosečnice,
 • za starejše ljudi
 • kot tehnika za napredovanje na duhovnem nivoju.

S to tehniko lahko pomagamo nemirnim, plašnim ali agresivnim otrokom in otrokom s posebnimi potrebami, po terapijah so bolj samozavestnipozitivni.

Nosečnicam  pomaga k dobremu počutju in vitalnosti in lažjemu porodu. Ko izvajamo tehniko prinosečnici, odpravljamo njene napetosti in nakopičen stres ter omejimo vpliv teh dejavnikov na še nerojenega otroka.

MASAŽA HRBTA

Masaža hrbta je močnejša masaža, s katero dosežemo sprostitev in povečano prekrvavitev mišic, ki potekajo vzdolž hrbtenice ter se priraščajo na vretenca in lopatice. S pritiskom in masažo teh mišic odpravimo mišične zatrdline-vozle, ki nastajajo zaradi motenj v lokalni presnoviin dolgotrajnega mišičnega napora. Celotna hrbtenica se ogreje, raztegne, poveča se gibljivost celotnega ramenskega obroča. Pospeši se odvajanje strupov, ki so se nakopičili zaradi nezadostne prekrvavljenosti. Povečana prekrvavljenost tudi omogoča medvretenčnim diskom, da dobijo dovolj hrane.

ŠVEDSKA MASAŽA CELOTNEGA TELESA

Glavni učinek masaže je izboljšana prekrvavitev ter boljša oskrbljenost z limfo, kar je osnova zaizboljšanje presnove. To je posledica refleksnega širjenja malih in manjših arterij in mehanično pospešenega odplavljanja krvi v venoznem obtoku. Pospešitev in povečanje krvnega obtoka je refleksni odgovor na dražljaj, zaradi stiskanja in popuščanja, in zaradi medsebojnega dotikanja notranjih sten krvnih žil pri masaži. Boljšo prekrvavitev znatno podpira tudi razširjanje krvnih žil, ki ga zaradi trenja povzroča nastajajoča toplota.

TAJSKA MASAŽA

Tradicionalna tajska masaža je eden najstarejših načinov zdravljenja, ki se je razvila pred 2500 leti in povezuje znanja tradicionalne kitajske inindijske medicine. Iz severne Indije jo je na Tajsko pripeljal Dr. Shivago Komarpaj. Namenjena je odpravljanju vsakodnevnih težav s stresomVeščina tajske masaže vzpostavlja vez med fizičnim in duhovnim telesom.

Pri tradicionalni tajski masaži stimuliramo energijske linije, tako da energija lahko nemotenokroži po telesu. S tem se uravnava življenjska energija, kar posledično vpliva na boljše človekovo počutje. Namenjena je kot preventiva raznim boleznim, prav tako pa tudi odpravljanju težavz glavobolombolečinami v križu, mišicah in sklepih, utrujenostjo.

AKUPRESURA

Delovanje akupresure: veliko akupresurnih točk se nahaja na mestih povezav med živci. S pritiskom na akupresurne točke zaradi povezav in preklopi med živci povzročimo odziv na drugem delu telesa (vključno z mišicami, notranjimi organi in hormonalnimi žlezami). S tem vplivamo na pravilno delovanje organizma. Akupresura je način za pridobitev zavestne kontrole nad avtonomnim živčnim sistemom (del živčevja, ki uravnava nezavedne funkcije organizma, npr. krvni tlak, hitrost srčnega utripa in izločanje hormonov). Blokade ali prekomeren pretok biopotenciala v telesu privede do slabšega delovanja organizma in na mestih blokade privede do bolezenskih sprememb. S pritiskom na točke pospešimo ali upočasnimo pretok biopotenciala (energije, t.i. Qi-ja ali Chi-ja), ki teče po kanalihmeridijanih. Tako vzpostavimo naravno ravnovesje in omogočimo telesu optimalno delovanje.

Prednosti akupresure:

 • klinično potrjeno delovanje
 • najbolj naravna, neškodljiva in ne invazivna metoda
 • izjemni rezultati
 • izredno preprosta za izvajanje
 • odlična kombinacija k drugim terapijam
 • brez poznanih stranskih učinkov
 • deluje še dolgo po tem, ko prenehamo s tretmajem (lahko tudi več let)
 • ni starostne omejitve

TUNGAJ TRANSFORMER

NAPRAVA ZA ZAŠČITO LJUDI IN PROSTOROV PRED ELEKTROMAGNETNIMI IN PODOBNIMI SEVANJI

P-201700246

Spanje nad vodnimi tokovi, geološkimi prelomi, zemeljskimi magnetnimi mrežami in v, z elektromagnetnim sevanjem obremenjenih, prostorih, škodljivo vpliva na zdravje.

Naše zdravstveno stanje je odvisno od okolja, v katerem živimo in količine stresa.

NAŠE BIVALNO IN POSLOVNO OKOLJE

Hiša bi morala biti prostor, kjer se odpočijemo in si naberemo novih moči za vsakdan. Žal pa se dostikrat zgodi, da se zbujamo utrujeni in izčrpani. Naše baterije se ne napolnijo. Na vse to vplivajo različna sevanja, katerim se je nemogoče izogniti. To so sevanja od baznih postaj (repetitorjev), Wi-Fi, visokonapetostni daljnovodi, podzemne vode, itd. Vsa ta sevanja puščajo na našem telesu škodljive vplive. Nespečnost, glavoboli, kronična utrujenost, stres. Ob daljši izpostavljenosti pa se lahko razvijejo različni tumorji in tudi rakasta ter druga težka obolenja.

ZNANSTVENE RAZISKAVE VPLIVOV GEOPATKEGA STRESA

Znanstveni dokazi vse pogosteje kažejo, da brezžično sevanje povzroča raka in neplodnost ter druge učinke na zdravje.

• Dr. Magda Havas je demonstrirala, kako se WiFi (brezžično omrežje) povezuje z prenosnikom, iPhone-om in iPad-om na internet preko mikrovalovnega sevanja. Pokazala je kako WiFi bazne postaje, prenosni telefoni in brezžične otroške varuške stalno oddajajo mikrovalovno sevanje (http://www.magdahavas.com/).

• Švica je država, ki je izumila svetovni splet. Ima največjega ponudnika telekomunikacijskih storitev – SWISSCOM. Švicarska vlada se je odločila, da v javnostih in šolah uporabljajo kabelski internet brezplačno, ker ne oddaja mikrovalovnega sevanja.

• V Italiji šola nadomešča Wi-Fi z žično povezavo za varovanje zdravja študentov.

IZVEDBA MERITVE IN POSTAVITEV TUNGAJ TRANSFORMERJA

Zakaj bi potrebovali namestitev Tungaj Transformerja? Za bolj kvalitetno in zdravo življenje.

• Urediti si prostor za kvalitetno življenje in dobro delovno okolje.

• Odstraniti stres in s tem povečati delovno storilnost in izboljšati medsebojne odnose.

Tungaj Transformer je zaščitni sistem,
ki odpravlja škodljivost tehničnih, zemeljskih in kozmičnih sevanj.

Tungaj Transformer je primeren za:

• Individualne hiše
• Poslovne prostore
• Stanovanjske bloke ali soseske
• Krajevne skupnosti
• Šole, vrtce, bolnišnice
• Plovila in avtomobile

Postopek metode dela:

Na lokaciji stranke izmerimo vrsto sevanja. Če ugotovimo škodljiva sevanja, namestimo zaščitne sonde. Sonde namestimo v ali okrog objekta. Število in velikost je odvisna od moči škodljivosti sevanja in od valovne dolžine prostora. Po postavitvi zaščite prostor očistimo in ponovno opravimo meritve. Lahko pa se v prostor postavijo že za to pripravljeni Tungaj Transformerji, ki so različni glede na velikost prostora, ki ga želimo zaščititi. Zaščitni sistem se namesti enkrat, za delovanje ne potrebuje baterijskih vložkov in ne električne energije. Ne potrebuje vzdrževanja, nima roka trajanja, kar pomeni, da gre za enkratno naložbo.

PRIČEVANJA PO POSTAVITVI TUNGAJ TRANSFORMERJA 

»Od kar imava postavljeno zaščito, so najini odnosi veliko bolj harmonični. Dobro spiva. Ponoči se ne zbujava in sva povsem spočita. Težave z glavoboli so popolnoma izginile.« Peterka, Šentvid
»Neka lahkotnost in veselje se je naselilo v našo hišo. Super se počutimo.« Eržen, Vrhovci
» Zaščita nam je spremenila kvaliteto življenja in jo priporočamo vsakemu gospodinjstvu in javni instituciji za bolj kvalitetno delo, večjo voljo do življenja in predvsem, da bi se vsak človek počutil super tam kjer je, kjer deluje.« Herle, Domžale

»Takoj naslednji dan sem občutil v sebi nekakšen pozitiven nemir, lahko bi rekel presežek energije, podobne občutke je imel tudi starejši sin. Bil sem spočit in izjemno dobro razpoložen, z obilo energije, tako, da sploh nisem potreboval običajne jutranje kave, ki je bila pogoj, da sem sploh lahko funkcioniral.« Gorjup, Nova Gorica

Reference:

• BP naselje Gorica Veljenje
• Daljnovod 300 KW v Mali Sevi – Izola
• Občina Nova Gorica
• Zobna ambulanta
• Arhitektski biro Domžale
• Steklarna Hrastnik
• Kruhkerija Gorjanc
• Kopirnica Velenje

NAGRADE IN PRIZNANJA
• Mednarodni sejem inovacij v Turčiji (marec 2016), zlato priznanje
• Mednarodna razstava inovacij na Češkem (junij 2016), zlato priznanje
• Tesla Fest mednarodni sejem inovacij v Novem Sadu, (oktober 2016), zlato priznanje
• Mednarodni sejem inovacij v Srbiji, (oktober 2017), zlata medalja

Pridobili smo 5 certifikatov za natančno opravljene meritve geopatskega sevanja z GDV tehnologijo s strani Prof. dr. Korotkova in mednarodne zveze IUMAB, ter certifikat, da Tungaj zaščita učinkovito odstrani geopatski stres in pomembno vpliva na energijsko polje ljudi (Institute for Bioelectrophotonics, Nelkenstr. 3, D – 97232 Giebelstadt (OT Essfeld), Germany).

Torej zakaj bi se odločil za Tungaj Tranformer?
• Boljši medsebojni odnosi
• Večja kreativnost in produktivnost osebja
• Manj bolniških izostankov
• Boljše počutje gostov in osebja, daljša bivanja na destinaciji
• Manj neravnovesja v prostoru, vzpostavi se harmonija


 


 

IZDELKI

Slikanje avre, slikanje aure, kisikova komora lasa

Živa voda

PIJTE VODO, KI JE PO SVOJI SESTAVI NAJBOLJPODOBNA VODI V VAŠEM TELESU Zdravilni gaj Tunjice je eno od samo sedmih ...

Živa voda

Slikanje avre, slikanje aure, kisikova komora lasa

PIJTE VODO, KI JE PO SVOJI SESTAVI NAJBOLJPODOBNA VODI V VAŠEM TELESU

Zdravilni gaj Tunjice je eno od samo sedmih odkritih nahajališčvode z nespremenljivo površinsko napetostjo na svetu! V njej je kar 75 za telo pomembnih obstojnih elementov. S svojimi lastnostmi ohranja optimalno raven vaše življenjske energije.

Živa voda je znanstveno proučena in preizkušena. Njeno energijsko moč in izjemno sestavo dokazujejo rezultati EPC testov  naInštitutu za elektrofotoniko v Berlinu. 2 dcl Žive vode vsake 4 ure ohranja optimalno raven energije v telesu.

Živo vodo lahko poiščete v prodajalnah Sanolaborja po vsej Sloveniji, na nekaterih drugih izbranih prodajnih mestih z zdravimi prehranskimi izdelki ali pa nas pokličete za naročilo.

Živa voda izvira v Zdravilnem gaju, kjer prihaja iz globine zemlje, skozi plasti mivke, ki je kot ostanek morja, pobere najskladnejšo strukturo mineralov, ki blagodejno vplivajo na naše telo.  V bližini izvira Žive vode so našli fosile najstarejših morskih konjičkov na svetu. Prav zaradi vpliva morja in prainformacije zemlje, je ta voda unikatna.

Znanstveno je dokazano, da Živa voda vsebuje 75 obstojnih elementov , to je kar 89% vseh obstojnih elementov, ki jih ima človeško telo in je zato primerna za učinkovito samozdravljenje človeškega organizma. Po strukturi je namreč podobna telesnim tekočinam in nevtralizira proste radikaletorej čisti telo strupov, ga napolni z energijo, okrepi imunski sistem in pomaga pri samozdravljenju organizma.

Dr. Ben Kim svetuje, da ohranjamo svoje telo v alkalnem stanju, da ostanemo zdravi.

Dr. SUSANE E. Braun opozarja da je pomembno pitje čiste vode z visoko vrednostjo ph, kot jo ima ŽIVA VODA.

Živa voda zamrzne v obliko spirale, kar ponazarja njeno neprestano vrtenje.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Živa glina - 1586231685

Živa glina

Glina  ima moč, da veže nase vse, kar je za organizem slabo. Deluje protivnetno, antiseptično, proti-infekcijsko, preprečuje gnojenja ter deluje absorbcijsko ...

Živa glina

Živa glina - 1586231685

Glina  ima moč, da veže nase vse, kar je za organizem slabo. Deluje protivnetno, antiseptično,
proti-infekcijsko, preprečuje gnojenja ter deluje absorbcijsko na škodljive snovi v organizmu. Na prebavnih organih deluje glina kot aktivni obkladek, saj odstranjuje uničene celice in pospeši njihovo obnovo.

ŽIVA GLINASIVA

Učinkovine:
 • Pri zlomih in zvinih
 • Obkladek pri vnetjih (tudi dlesni), razjed, čirov
 • Proti celulitu
 •  Za razstrupljanje organizma, krepitev imunskega sistema in ohranjanje mladostnega videza

GLINENI PRIPRAVEK ZA PITJE:

Za razstrupljanje organizma pripravimo pripravek za pitje, in sicer 1 čajno žličko (stekleno, leseno ali plastično) glinenega prahu sive gline zmešamo z 1 dl Žive vode ter pustimo čez noč. Glineni pripravek je najbolje zaužiti zjutraj na tešče, lahko pa tudi zvečer pred spanjem ali eno uro pred obrokom. Postopek ponavljamo neprekinjeno 3 tedneOtroci do 10 leta lahko uživajo pol čajne žličke gline.
OPOZORILO: V kolikor jeste parafinsko olje, odsvetujemo pitje gline, ker se ta strdi.

OBLOGE IZ GLINE:

Hladno glino nanesemo na mesto, kjer beležimo težave, pustimo delovati od 15 do 20 minut, nato speremo in ponovno namažemo ter pustimo delovati do 2 uri oz. vsaj toliko časa, da se posuši.
Nazadnje jo s toplo vodo odstranimo.
Za obraz jo uporabljamo 2x tedensko za ostala področja vsak dan, ves teden.
Če uporabljamo glino za revitalizacijo, obnavljanje kostnega tkiva ali obnovo na ledvicah, mehurju oz. jetrih, jo je priporočljivo segreti, da postane mlačna. Glino lahko segrejemo v vodni kopeli ali jo položimo blizu radiatorja oz. drugega vira toplote. Gline se ne sme segrevati večkrat, pripravlja se jo sproti in po uporabi vedno zavrže!

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Slikanje avre, slikanje aure, kisikova komora obesek

Obesek za zdravo in vitalno življenje

Obesek za zdravo in vitalno življenje je narejen po posebni metodi, ki je plod večletnih raziskav in spoznanj. Obesek, ki ...

Obesek za zdravo in vitalno življenje

Slikanje avre, slikanje aure, kisikova komora obesek

Obesek za zdravo in vitalno življenje je narejen po posebni metodi, ki je plod večletnih raziskav in spoznanj. Obesek, ki ga nosite na vrvici, stimulira vitalnost, zdravje in pripomore k osebni karizmi. Pomaga pri duhovnem in mentalnem razvoju. Spodbuja kreativnost, ljubezen do sebe in pozitivno naravnanost. Odpravlja čustvene blokade ter odpira naša čutila k življenju. Veča samozavest ter privablja bogastvo v vaše življenje. Prinaša harmonijo duše, srca in telesa. Po raziskavah z GDV tehnologijo, ki se uporablja za diagnosticiranje energetskega stanja telesa, je ugotovljeno, da Obesek za zdravo in vitalno življenje v 20 minutah odpre blokade v vašem telesu, ki se nato začnejo čistiti in zdraviti.

Na mednarodnem inovatorskem sejmu KIWIE 2008 (Korea International Women’s Exposion), ki je potekal v Seoulu, smo prejeli zlato medaljo za obesek za zdravo in vitalno življenje, prav tako pa posebno priznanje na mednarodnem sejmu v Ženevi.

NAVODILA ZA UPORABO:

Obesek za zdravo in vitalno življenje nosimo okoli vratu na prsnici. Lahko ga polagamo na obolela mesta, vendar le samemu sebi in ne drugim osebam. Obeska ne posojamo, še posebej ne bolnim ljudem. Obeska ni potrebno čistiti z vodo. Pri tuširanju ga odstranimo in zvečer snamemo.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Slikanje avre, slikanje aure, kisikova komora kamni

Silicijev kamen

V “silicijevih kamnih” je vtisnjena vibracija Naravnega zdravilnega gaja s Tunjic. Kamen si lahko izberete v obliki obeska. Njegova prijetna ...

Silicijev kamen

Slikanje avre, slikanje aure, kisikova komora kamni

V “silicijevih kamnih” je vtisnjena vibracija Naravnega zdravilnega gaja s Tunjic. Kamen si lahko izberete v obliki obeska. Njegova prijetna pomirjevalna in blažilna moč vas bo spremljala in vam pomagala tako na delovnem mestu, v šoli, kot tudi doma ali na poti.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Slikanje avre, slikanje aure, kisikova komora mali1

Varuh biopolja

VARUH OGNJIŠČA MALI Varuh našega biopolja Narejen je po posebni metodi iz materiala  in simbola Naravnega  zdravilnega gaja. Vanj so ...

Varuh biopolja

Slikanje avre, slikanje aure, kisikova komora mali1

VARUH OGNJIŠČA MALI

Varuh našega biopolja

Narejen je po posebni metodi iz materiala in simbola Naravnega  zdravilnega gaja. Vanj so vtisnjene vibracije zdravilnih energij. Harmonizira naše energijsko stanje in nam omogoča da se dobro počutimo. Obesek nosimo okoli vratu.


VARUH OGNJIŠČA VELIKI

Narejen je po posebni metodi  iz materiala in simbola Naravnega  zdravilnega gaja.

Vanj so vtisnjene vibracije  zdravilnih energijHarmonizira, vitalizira in energizira vaš prostor. Lahko ga namestite v spalnico, dnevno sobo, na delovno mesto, ali katerokoli drugo mesto v katerem se zadržujete.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

CENIK

STORITEVCENA
Vodenje skozi gaj Odrasli, individualno vodenje19,80€
Vodenje skozi gaj Odrasli, skupinsko9,90€
Vodenje skozi Gaj odrasli9,90€
Otroci3,90€
Slikanje avre in analiza60,00€
 Živa voda 3l6,00€
 Živa voda 1l2,50€
 Živa voda 0,75l steklo2,00€
 Živa voda 05,l1,50€
 Živa voda 0,5l steklo3,00€
 Živa glina 314ml10,00€
 Živa glina 212ml7,00€
 Regeneracijska komora40,00€
 Masaža stopal40,00€
 Infrardeča terapija25,00€
 Masaže 60 minut ( tajska, metamorfna)40,00€


Paketi

Pripravili smo vam pestro paleto paketov, kjer boste gotovo našli kaj primernega zase ali pa podarili kot darilni bon.

Paket sprostitve

V Gaju boste deležni celovite prenove, kjer se poveča pretok energije, telo se revitalizira in sprosti.

Paket vsebuje:

 • Sproščanje v Gaju
 • Regeneracijska komora
 • Živa voda

 Cena: 50,00€ z DDV


Paket razvajanje v dvoje

Čas, ki ga preživimo v dvoje je zelo dragocen, predvsem če lahko istočasno poskrbimo za popolno sprostitev.
Deležni boste sprostitvene masaže celega telesa z izbranimi eteričnimi olji, za domov pa boste dobili paketek s katerim boste poskrbeli za svojo vitalnost tudi doma.

Paket vsebuje:

 • Sprostitvena masaža z eteričnimi olji za dva
 • Paket naših izdelkov
 • Dobrodošlica z Živo vodo

Cena: 100,00€ z DDV


Paket prenove

V sodelovanju z inštitutom univerze v St. Petersburgu opravljamo pregled energijskega polja s Kirlianovo kamero, ki osvetli pravi vzrok vaših težav. Pri tem ugotovimo kakšno je splošno energijsko stanje pri posamezniku in kakšno je njegovo fizično stanje povezano s težavami, ki jih ima. Pozorni smo na to, kje energijski tokovi zastajajo, kje so blokade, na katerih mestih je energije premalo in kje v telesu se pojavlja neravnovesje. S slikanjem avre ugotovimo kako delujejo vaše čakre, koliko imate stresa in kakšen je vaš aktivacijski koeficient.

K pregledu sodi tudi svetovanje, kaj vse lahko sam stori za svoje boljše zdravje.

Paket vsebuje:

 • 1 x merjenje aure
 • 3 x voden obisk Gaja 
 • Živa glina za razstrupljanje telesa
 • Živa voda

Cena: 1o0,00€ z DDV


Paket pomlajevanja

Čas je, da svoje telo regenerirate, razstrupite in upočasnite staranje celic! V kolikor se počutite izčrpani od stresa, delovnih obveznosti in potrebujete, da se vaše telo v popolnosti odpočije in zaživi je to pravi paket za vas.

Paket vsebuje:

 • 6 obiskov regeneracijske komore
 • Živa voda in Živa glina kot darilo
 • pitje žive vode

Cena: 240,00€ z DDV


 

GALERIJA

KONTAKT

V D d.o.o.

Naslov:

Zdravilni gaj Tunjice
Tunjice 12
1241 Kamnik

Pripeljite se do centra Kamnika nato nadaljujte pot proti Tunjicam. Nekatere navigacije vzamejo najkrajšo pot in vas bodo peljale po gozdni poti.

Tel.: 00386 41 785 675 ali 01 831 70 85

E-pošta: info@zdravilnigaj.si

Davčna številka: SI77746830

TRR: SI 56 35001-0001802075

BIC koda: BFKKSI22XXX

BKS bank

 

POVPRAŠEVANJE