Zunanji kamini – Trend Kamini Dom in vrt, Prosti čas in Sprostitev, Ostalo

ZUNANJI KAMINI IN ŽARI – Trend Kamini

Zunanji kamin, notranji kamini, štedilnik, peč na drva, vložki, dimniki int., so strast inovativnega in dinamičnega podjetja iz Novega mesta, ki ponuja izdelke po zadnjem trendu. Sproti razvijamo nove oblike kaminov za še tako zahtevne kupce, saj le na ta način lahko opravičimo, da bo naročnik občutil in dejansko bil “V OBJEMU TOPLOTE”.

Ponudba zunanjih vrtnih kaminov  in žarov je razdeljena na dva dela: žari na drva in zunanji žari na oglje. 

Prodajna ponudba našega podjetja Trend Kamini:

  • Zunanji kamini
  • Toplozračni kamini
  • Kaminski vložki na drva
  • Kaminski vložki na pelete
  • Kaminske peči na drva
  • Kaminske peči na pelete
  • Toplovodni kamini na drva
  • Toplovodni kamini na pelete
  • Štedilniki
  • Dimniki

ZAKAJ IZBRATI PODJETJE TREND KAMINI ZA VAŠ NOVI ZUNANJI KAMIN:

OSEBNI PRISTOP
Naše podjetje trži in izdeluje kamine in to je edina dejavnost s katero se ukvarjamo. To nam omogoča da se popolnoma posvečamo potrebam naših kupcev.

VEČ LETNO JAMSTVO
Na vse izdelke iz naše ponudbe in storitve, vam ponujamo več letno jamstvo.

ŠIROKA IZBIRA
V naši ponudbi boste našli več kot 300 različnih modelov kaminov in peči. Skupaj bomo našli model, ki bo najbolje ustrezal vašim željam in vašem domu.

DIZAJN PO MERI
S pomočjo ogleda katerega bomo opravili in izmero vam bomo izdelali popoln izdelek, ki vam bo v ponos in bo krasil vaš dom.

STROKOVNOST
Glede na to da smo strokovnjaki na našem področju vam bomo definitivno podali pravilne odgovore na vsa vaša vprašanja in še več.

BREZPLAČEN OGLED
Ker se v našem podjetju zavedamo, da izbira kamina ni enostavna, vam ponujamo brezplačen ogled, kjer vam bomo strokovno svetovali.

ODLIČNA KVALITETA
Izdelali vam bomo kvaliteten izdelek, saj uporabljamo materiale, ki so izključno namenjeni za izdelavo kaminov.

MOŽNOSTI PLAČEVANJA
Na voljo imamo različne oblike plačevanja, zato ne odlašajte in nas pokličite.

PONUDBA-PODJETJA

Zunanji kamini

Zunanji kamini

Ker se približuje poletje in druženje s prijatelji in družino smo za vas pripravili zunanje kamine in žare priznanega proizvajalca ...

Zunanji kamini

Zunanji kamini

Ker se približuje poletje in druženje s prijatelji in družino smo za vas pripravili zunanje kamine in žare priznanega proizvajalca Palazzetti. Z zunanjim kaminom  boste uživali v pripravi okusne hrane, saj z njimi hrano pečete kot grill, na ražnju ali pa v pečici.

Izbirate lahko med različnimi velikostmi, barvami in oblikami. Za pripravo hrane lahko uporabljate drva, brikete, papir ali plin. Za tiste, ki želite še malo več,  imamo v ponudbi kompletne letne kuhinje. Tako boste resnično uživali na domačem vrtu in svežem zraku.

Oglejte si naš katalog zunanjih kaminov in žarov TUKAJ.

 

Kaminske peci na palete

Kaminske peči na pelete

Kaminske peči na pelete so odlična izbira, saj so namenjene za ogrevanje vašega prostora s pomočjo vgrajenega ventilatorja in sevanjem ...

Kaminske peči na pelete

Kaminske peci na palete

Kaminske peči na pelete so odlična izbira, saj so namenjene za ogrevanje vašega prostora s pomočjo vgrajenega ventilatorja in sevanjem stekla.

Tukaj seveda govorimo predvsem o toplozračnem načinu ogrevaja. S stalnim dovajanjem pelet iz posode za shranjevanje (zalogovnik) v notranjost kurišča, se proizvaja ogenj in na ta način zahteva malo vaše fizične prisotnosti. Peči na pelete predstavljajo okras vašega bivalnega prostora, saj ustvarjajo odličen ambient.

Peč na pelete bo samostojno organizirala svoje delovanje, da doseže in vzdržuje temperaturo v prostoru. Tukaj govorimo tudi o možnosti »stanje mirovanja«, ki omogoča varčevanje pelet in je zelo ekonomična.

Omogoča tudi nastavite za tedenski časovnik oz. uro ob kateri želite da se vaša peč vklopi oz. izklopi. Ker smo vedno v koraku z zadnjimi trendi, vam seveda nudimo tudi opcijo krmiljenja na daljavo (wi-fi, GSM), ki je zelo priljubljena tudi med lastniki počitniških hiš.

Možnost izbire imate med različnimi oblikami, dimenzijami, funkcijami in toplotnimi močmi. Prav tako se priporočamo, da si ogledate modele z oznako »PLUS« ki imajo dodatni ventilator za ogrevanje sosednjega prostora.

 

toplozračni kamini

Toplozračni kamini

Ne poznamo kosa pohištva, ki bi vašem domu ponudil toplino kot je lahko kamin sam. Ljudje smo že od nekdaj ...

Toplozračni kamini

toplozračni kamini

Ne poznamo kosa pohištva, ki bi vašem domu ponudil toplino kot je lahko kamin sam. Ljudje smo že od nekdaj očarani s prasketanjem ognja v dolgi hladni noči. Čeprav je danes na trgu možno kupiti različne vire ogrevanja, je kamin še vedno tisti, ki združi celotno družino na enem mestu. Da ustvarimo toplozračni kamin potrebujemo kaminski vložek, katerega obzidamo z zunanjim plaščem v katerem se segreva hladi zrak, ki prihaja skozi spodnjo režo. Ta zrak potuje ob kaminskem vložku v komoro kjer skozi zgornji zračnik segreva vaš prostor. Toplozračni kamini so specifični po hitrem ogrevanju prostora. Izkoristek katerega dosegajo nekateri izmed kaminskih vložkov so okoli 80% in več (odvisno od proizvajalca). Kaminski vložek je srce kamina, ki pa šele ob pravilni obzidavi postane popolna grelna naprava. V primeru nepravilne obzidave oz. nepravilnem materialu imate lahko v vašem domu nevarno napravo. Zato je tukaj pomembno, da so vsi materiali primeri za toplozračni kamin in da je vaš pečar pravi mojster.

Tisto kar je tudi zelo pomembno pri toplozračnih kaminih je seveda zunanji videz. To je predvsem odvisno od vaših želja. Naši pečarji vam bodo naredili moderen, klasičen ali rustikalni toplozračni kamin. Na področju keramičarstva ponujamo različne materiale kot so: pečnice, granit, marmor, les, zidaki ipd. Potrebno je vedeti da se mora kamin maksimalno vliti v vaš prostor. Kamin bi moral v praksi zavzemati centralni prostor oz. biti postavljen nasproti vaše sedežne garniture, saj bi tako kurišče odlično videli in seveda uživali ob ognju vi ter vaša družba.

Da vam olajšamo skrb glede videza in postavitve toplozračnega kamina vas seveda obiščemo in kvalitetno svetujemo. Izdelali vam bomo projekt in izvedeli montažo oz. pečarska dela na podlagi vaših želja in vsakega podrobnega detajla, ki ga želite imeti.

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE