Elektro Masten-eng

ELEKTRO MASTEN

V podjetju Elektro Masten d.o.o. nudimo montažo, storitve in trgovino na področju elektro dejavnosti. Ustanovljeno je bilo leta 2012 in se od takrat razvilo v podjetje z okoli 20 zaposlenimi delavci in mednarodnimi izkušnjami na področju elektrotehnike, robotike, avtomatizacije, sestave elektro omar, elektro instalacij, servisiranja in vzdrževanja elektro opreme.

Sedež podjetja je v Ormožu, a svojo dejavnost opravljamo tako na področju celotne Slovenije kot tudi Evropske unije in širše. Znani smo kot zanesljiv delodajalec, ki se zaveda velikega pomena delavcev za delovanje podjetja, zato skrbimo za njihovo socialno varnost, varnost na delovnem mestu, izobraževanje in ustrezno usposobljenost. Prav tako se zavedamo pomena lokalnega okolja in poleg zaposlovanja ljudi iz naše okolice, smo podjetje, ki skozi razna sponzorstva in donacije skrbimo za delovanje in razvoj različnim humanitarnim, kulturnim in drugim ustanovam.

V letih od ustanovitve smo se izkazali kot zanesljiv partner na vseh področjih delovanja in svojim strankam nudimo strokovno in zanesljivo podporo vse od načrtovanja do izvedbe projekta in kasnejšega vzdrževanja ter servisiranja.

Delujemo predvsem na področju avtomobilske industrije, vendar smo se v preteklosti izkazali na različnih področjih in različnih velikosti projektov – vse od načrtovanja in izvedbe elektro instalacij v domovih, do ______________________.

Kakovost svojega delovanja dokazujemo z najvišjimi bonitetnimi ocenami, saj vse od ustanovitve delavcem redno izplačujemo dohodke, poslujemo z dobičkom in se lahko pohvalimo kot podjetje, ki ni imelo nikoli blokiranega transakcijskega računa.

STORITVE

V podjetju Elektro Masten d.o.o. ponujamo celovite rešitve na področju elektrotehnike, robotike, avtomatizacije, sestave elektro omar, elektro instalacij, servisiranja in vzdrževanja elektro opreme:

  • Izvedba električnih instalacij v domovih in poslovnih objektih
  • Sestava in montaža elektro omar
  • Elektro montaža v avtomatizaciji robotov in procesni tehniki
  • Montaža konstrukcij za potrebe elektro instalacij
  • Montaža in demontaža strojev in naprav
  • Adaptacije, predelave in nadgradnje obstoječih električnih napeljav
  • Meritve električnih instalacij
  • Servis in vzdrževanje elektro instalacij

Med naše dejavnosti spada tudi trgovska, kar pomeni, da strankam po želji zagotovimo tudi ves potreben material, potreben za izvedbo projekta. Pri tem zagovarjamo predvsem ustrezno kvaliteto materiala, ki ga od številnih partnerjev iz Slovenije in tujine zagotovimo po konkurenčnih cenah.

Po izvedbi projekta poskrbimo tudi za ustrezno vzdrževanje in servisiranje elektro opreme.

REFERENCE

Vsebina v pripravi.

ZAPOSLITEV

Zaradi nenehno spreminjajočega obsega dela in števila projektov, v podjetju Elektro Masten d.o.o. pogosto ponujamo nove zaposlitve delavcem iz področja elektrotehnike.

Iščemo predvsem delavce, ki imajo izobrazbo katere izmed elektro smeri (elektrotehnik, elektrikar, mehatronik…).

Potrebe po novih delavcih redno objavljamo na Zavodu za zaposlovanje, a nas lahko kadarkoli kontaktirate tudi preko spodnjega kontaktnega obrazca.

VPRAŠALNIK ZA ZAPOSLITEV

Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov in jih bomo uporabljali izključno za oceno primerne usposobljenosti kandidata za zaposlitev v podjetju Elektro Masten d.o.o.

KONTAKT

Elektro Masten, montaža, storitve in trgovina d.o.o.

Hardek 44 c
2270 Ormož
EU – Slovenija

Tel: 00 386 2 620 26 56

Fax: 00 386 2 620 26 57

E-Mail: info@elektro-masten.si

Direktor: Tomaž Masten

Tel: 00 386 40 732 110

Identifikacijska številka za DDV: SI74050095
Matična številka podjetja: 6159702000

Transakcijski račun
IBAN: SI56 1010 0005 0837 307
Banka: Banka Intesa Sanpaolo d.d.
SWIFT: BAKOSI2X

POVPRAŠEVANJE

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]