Apartma, počitniška hiša, mountain chalet, Javorniški Rovt, Gorenjska Turizem

Apartma, počitniška hiša, mountain chalet, Javorniški Rovt, Gorenjska

Javorniški Rovt leži na prisojni legi pod grebeni Karavank nad Jesenicami. Obdaja ga neokrnjena narava polna strnjenih gozdov, gorskih potokov in sotesk, naravnih travnikov ter prijaznih ljudi. V tej idilni okolici se nahaja udobna počitniška hiša z dvema apartmajema. Njena lokacija na gorenjskem koncu Slovenije, je na pol poti med Bledom in Kranjsko goro, tako da imate dobro izhodiščno točko do obeh.

Pet minut hoje od apartmaja do koče Pristava, kjer imajo zelo lep travnik z igrali za otroke, urejeno igrišče za odbojko in balinanje, ter seveda odlično gostinsko postrežbo.

Spodnji apartma zajema 56 m2 velik prostor s kuhinjo, kopalnico s tušem, dnevno sobo z mizo, klopjo in stoli, s pogradom za dve ležišci in kavčem, ki je primerna za 4 osebe. Pred apartmajem je velika pokrita terasa – porticato s stoli iz ratana in dvema lesenima klopcama. Poleg apartmaja se nahaja taverna z zelo dolgo mizo in klopmi za velike druzbe, za katero je brez težav prostora za najmanj 8 ljudi.

V odprtem kaminu lahko pripravljate jedi na žaru, pripada vam tudi zgornji del vrta pred apartmajem.
Zgornji apartma zajema 56m2 dnevne sobe s kavči in kaminom, večjo mizo s stoli in kuhinjsko nišo. V prvem nadstropju so tri spalnice in kopalnica s kapaciteto 6 ljudi ali več. Ima zelo velik balkon na izhodu iz dnevne sobe. Apartmaju pripada spodnji del vrta z zunanjim kaminom in zelo veliko mizo s klopcami pod brezo.
Apartma, počitniška hiša, mountain chalet, Javorniški Rovt, Gorenjska 009
Pridite k nam na oddih in si naberite novih moči.
Na lokaciji kjer stoji počitniška hiša, je izredno dobra energija in je v celih šopih cvetela tavžentroža, ki jo skrbno čuvamo na travniku pred apartmajem, ko vzcveti, da jo ne pokosimo, na celem vrtu pa je več kot trave, materine dušice, ki na toplem sončku tako diši, da se nihče ne more upreti hoji z bosimi nogami po žametnih blazinicah.
 Ko se prebudi narava je ves hrib nad nami, pod nami in po poti do nas poln cvetočih narcis nepozabno dišeče doživetje. V času od konca junija pa so vam na razpolago slastne barovove jagode, ki so v gredici čez celo parcelo, ter divje jagode v skalnjaku skupaj z divjo robido.
Pridite se prepričat, prepričani smo, da se boste vrnili!
Destinacije kamor se lahko odpravite in oddaljenost:
  • Javorniški Rovt – Jesenice oddaljenost 10km oziroma 15 minut Jesenice so mesto s trgovinami kjer boste brez težav lahko kupili vse kar potrebujete
  • Javorniški Rovt -Kranjska gora oddaljenost 25km oziroma 25 minut
  • Javorniški Rovt -Bled oddaljenost 20km oziroma 26 min
  • Javorniški Rovt -Avstrija, Italija oddaljenost 25km oziroma 30min
  • Javorniški Rovt -Ljubljana oddaljenost 65km oziroma 60 min
Destinacije za pohodnike:
  • 1,5 ure do koče na Golici
  • 2 uri do vrha Golice
  • 2 uri do koče na Bevški planini
  • 6 ur do koče na Stol
  • 3 ure do koče na Rožci
Javorniški Rovt je znan tudi po sankanju, za ljubitelje sankanja je to ena zelo priljubljenih točk. V zimskem času je precej snega, ceste lepo splužene in vse prevozne, ko sneži, je kot v pravljici…ko posije sonček pa kot nebesih.
Za rezervacije in dodatne informacije nas pokličite na 04 533 4134 ali pošljite poizvedbo preko obrazca v zavihku Povpraševanje.
(Internetna stran je v obdelavi, hiša bo predvidoma pripravljena za goste v juniju. Do takrat pa sprejemamo informativne rezervacije in informacije.)

Apartma, počitniška hiša, mountain chalet, Javorniški Rovt, Gorenjska

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE