Apartmaji Portorož

Apartmaji Portorož – Lucija

Apartmaji Portorož smo gostoljubni domačini, ki vam nudmo udobno namestitev na vašem dopustu. Preživite prijetne počitnice ali krajši oddih v severnem Jadranu, v našem turističnem obmorskem mestu Portorož. Portorož je urbano naselje na severni obali Piranskega zaliva v občini Piran, pa tudi najpomembnejši kopališki in zdraviliški kraj na slovenski obali. Njegove značilnosti so ugodno podnebje z bujnim mediteranskim rastjem, peščena plaža in zdravilno blato iz solin. Prav tako vam nudi privlačno športno in razvedrilno središče, ki zadovolji potrebe in želje tudi najbolj zahtevnih gostov.

Mesto se je začelo razvijati že v rimskem obdobju. Danes pa je posejano s hoteli, restavracijami, bari, casinojem, starimi vilami in drugim. Lahko si ogledate avditorij, marino, cerkve, železniški predor na progi Trst – Poreč (Parenzana). Nočno življenje poteka v barih na plaži kot sta Alaya in Paprika Klub. Avditorij Portorož je kulturno, promocijsko in kongresno središče. Marina Portorož je moderno pristanišče, ki se nahaja na robu Portoroža. Je idealno izhodišče za križarjenja v Jadranskem morju. Cerkev Rožnovenske matere božje služi tudi kot koncertna dvorana.

apartmaji, apartments, appartimenti Portorož 100

Apartma se nahaja v pritličju in je klimatiziran. Ima T2 in Wi-fi. Bolj natančno se nahaja v mirnem predelu Lucije in je od morja oddaljen cca 450m (15 min – peš); do centra Portoroža je cca 600 m (20 min – peš). Vsebuje spalnico z veliko posteljo in nadstropno posteljo; bivalno kuhinjo z novim velikim hladilnikom, pečico, kuhalno ploščo in pomivalni stroj; hodnik z veliko vgradno omaro in kopalnico. Gostu ponudimo pijačo dobrodošlico, uporabo brisač (komplet po osebi), za sprostitev vam je na voljo uporaba ležalnikov in senčnika pred apartmajem, ter uporaba igral za vaše najmlajše. Apartma je primeren tudi za družine, saj vam nudimo možnost uporabe otroškega stolčka in prenosne posteljice. Apartma je od Izole oddaljen le 10 km, od Pirana pa le 5 km. Kot nalašč za sprehod ob obali.

Apartmaji Portoroz - izola slika 001
Apartmaji portoroz - Piran slika 002
Dandanes imamo ljudje malo časa, smo zaposleni, a hrepenimo po oddihu in bolj kot kadarkoli potrebujemo zdrav način življenja. Smo sodobno opremljen počitniški objekt, ki zna zadovoljiti potrebe in želje sodobnega človeka. Objekt ima tudi parking in je prav tako prijazen otrokom. Če nas obiščete enkrat, nas boste večkrat. Prepričajte se sami! Vljudno vabljeni v Apartmaje Portorož, kjer bomo poskrbeli, da se boste k nam še vračali!
Portorož 101

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in galerije, saj slika pove več kot tisoč besed.

NAŠA PONUDBA

Apartmaji Portorož - Lucija sprostitev

Apartmaji Portorož - Lucija

Apartmaji Portorož smo gostoljubni domačini, ki vam nudmo udobno namestitev na vašem dopustu. Preživite prijetne počitnice ali krajši oddih v ...

Apartmaji Portorož - Lucija

Apartmaji Portorož - Lucija sprostitev
Apartmaji Portorož smo gostoljubni domačini, ki vam nudmo udobno namestitev na vašem dopustu. Preživite prijetne počitnice ali krajši oddih v severnem Jadranu, v našem turističnem obmorskem mestu Portorož.

Apartma je v pritličju in je klimatiziran. Ima T2 in Wi – fi. Je v mirnem predelu Lucije in je do morja peš cca 450 m (15 min); do centra Portoroža je cca 600 m (20 min).

Vsebuje spalnico z veliko posteljo in nadstropno posteljo; bivalno kuhinjo z novim velikim hladilnikom, pečico, kuhalno ploščo in pomivalni stroj; hodnik z veliko vgradno omaro in kopalnico.

Gostu ponudimo pijačo dobrodošlico, uporabo brisač (komplet po osebi), za sprostitev uporabo ležalnikov in senčnika pred apartmajem, uporabo igral.

Apartma je primeren tudi za družine. možnost uporabe otroškega stolčka in prenosne posteljice.

Objekt ima tudi parking in je prav tako prijazen otrokom. Če nas obiščete enkrat, nas boste večkrat. Prepričajte se sami! Vljudno vabljeni v Apartmaje portorož, kjer bomo poskrbeli, da se boste k nam še vračali!

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in galerije, saj slika pove več kot tisoč besed. 

 

CENIK NAMESTITVE

 

Najem na dan

Junij / September

Julij / Avgust

Ap1/4

2 Osebi

75€

80€

3 Osebe

78€

88€

4 Osebe

80€

95€

Otroci do 2 let imajo brezplačno.

Pridružujem si pravico do spremembe cen.

 

Splošna obvestila in pogoji bivanja

V ceni najema je vključeno:

– Posteljnina, kuhinjske krpe, klima, wi-fi, pijačo dobrodošlico.

Doplačila:

– Turistična taksa za odrasle 1,265 €/dan, za otroke (7-18 let) 0,6325 €/dan.

– Pri najemu apartmaja za 1 nočitev se cena poveča za 40%.

– Pri najemu apartmaja za 2 nočitvi se cena poveča za 10% (oziroma po dogovoru).

– Domače živali 5 €/dan (oz. po dogovoru).

Plačilni pogoji:

– Plačilo ob prihodu v gotovini oz. po dogovoru.

Način plačila:

– V gotovini v €.

Znesek rezervacije:

– Vplačilo 30% celotnega zneska računa za predvideno bivanje.

 

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]