Avtošola Jarše Izobraževanje

Avtošola Jarše

V AŠ JARŠE – Zoltan Seleši s.p. že vrsto let uspešno pripravljamo kandidate za opravljanje vozniškega izpita. Nudimo šolo vožnje za vozila B-kategorije. Naši izkušeni učitelji vožje so ustrezno usposobljeni in uporabljajo strokovno preverjene metode dela. Prav tako se redno izobražujejo in izpopolnjujejo svoja znanja. Le tako lahko sledimo hitrim spremembam na področju prometne zakonodaje ter njihovim praktičnim uveljavitvam v dinamičnem okolju, kot je promet. Prav tako sledimo tudi tehničnemu napredku motornih vozil in spremembam pri tehniki vožnje. Znanja in izkušnje pogosto izmenjujemo z drugimi učitelji vožnje.

Našim kandidatom znamo prisluhniti in se prilagoditi njihovim željam glede časa in kraja praktičnega pouka vožnje. Prav tako način učenja prilagodimo glede na sposobnosti posameznega kandidata. Naši učitelji vožnje so prijazni in potrpežljivi do kandidatov in se vsakemu posamezniku v celoti posvetijo.

Naš vozni park vsebuje sodobna in kakovostna vozila, ki zagotavljajo udobje in varnost med praktičnim poukom vožnje.

Naš osnovni cilj je kakovostno in intezivno učenje vožnje, da so pri nas usposobljeni kandidati kos najzahtevnejšim prometnim situacijam, ter da kasneje naši vozniki prometne nezgode preprečujejo in ne povzročajo.

Zakaj izbrati prav nas?

  • čas in kraj praktičnega poučevanja prilagodimo stranki
  • imamo sodoben in kakovosten vozni park
  • nudimo konkurenčno ugodne cene
  • naši učitelji vožnje se ponašajo s širokim znanjem o prometu ter poučevanju vožnje
  • imamo dobre reference ter veliko zadovoljnih strank
  • prijazni in potrpežljivi učitelji vožnje

Za prijavo ali dodatne informacije o naši ponudbi smo vam dosegljivi na telefonski številki 041 796 759 in elektronski pošti zoltan.selesi@telemach.net.

Avtošola Jarše 005

Avtošola Jarše

 

KAKO DO IZPITA

Kako do vozniškega dovoljenja?

 

Prijava
Za prijavo nas lahko pokličete na telefonsko številko 041 796 759 ali pošljete elektronsko pošto na zoltan.selesi@telemach.net. Vpišete se lahko šest mesecev pred dopolnjeno starostjo, ki je potrebna za določeno kategorijo.

Zdravniški pregled
Zdravniški pregled za voznika motornih vozil se organizira med tečajem CPP, lahko pa ga opravite pri pooblaščeni organizaciji tudi sami. Po opravljenem zdravstvenem pregledu dobite zdravniško spričevalo, ki velja dve leti.

Tečaj CPP
Pred začetkom praktičnega usposabljanja morate opraviti tečaj cestnoprometnih predpisov (CPP).  Posodili vam bomo vso potrebno literaturo. Po končanem tečaju boste opravili preizkus znanja iz CPP.

Za prijavo ali dodatne informacije o naši ponudbi smo vam dosegljivi na telefonski številki 041 796 759 in elektronski pošti zoltan.selesi@telemach.net.

Tečaj prve pomoči
Po končanem tečaju CPP je organiziran tečaj prve pomoči. Tečaja in preizkusa so oproščeni kandidati, ki že imajo vozniško dovoljenje za vožnjo motornih vozil (A, B, C, ali E kategorija) in kandidati, ki imajo ustrezno zdravstveno izobrazbo. Tečaj prve pomoči se opravlja pri pooblaščeni organizaciji.

Teoretični izpit
Na izpitnem centru pri republiški komisiji boste opravili izpit CPP, katerega veljavnost je 1 leto. Potrebni dokumenti: – evidenčni karton vožnje – (dobite pri nas) – osebni dokument – izkaznico RK – zdravniški pregled.

Praktično usposabljanje
Praktično usposabljanje lahko pričnete takoj, ko ste uspešno opravili zdravniški pregled in tečaj CPP.

Program usposabljanja poteka v treh fazah:

  • neprometna površina (poligon)
  • manj prometna cesta
  • cesta z veliko frekvenco prometa …

in se konča pred komisijo avtošole.

Preizkus pred izpitno komisijo
Po opravljenem vozniškem izpitu vam izpitna komisija izda potrdilo o opravljenem izpitu, oziroma vam vanj vpiše novo kategorijo.

Za prijavo ali dodatne informacije o naši ponudbi smo vam dosegljivi na telefonski številki 041 796 759 in elektronski pošti zoltan.selesi@telemach.net.

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE