Restavracija Pr’ Ročnjek by Jaka Kusterle Gostinstvo

Restavracija Pr’ Ročnjek by Jaka Kusterle

Restavracija Pr’ Ročnjek by Jaka Kusterle smo gostinski objekt, ki se nahaja v sklopu turistične kmetije Ročnjak, ki se nahaja v tihi podeželjski vasici na 942 m nadmorske višine. Obkrožena z gozdovi predstavlja izjemno lepo lokacijo za izlete v okoliške hribe in prijeten ambient za nedeljsko kosilo, kjer boste doživeli nepozabno kulinarično izkušnjo s svojimi najbližjimi.

Restavracija Pr’ Ročnjek by Jaka Kusterle vam nudi zajtrk, kosilo ali večerjo. Gostom ponujamo domačo hrano in lokalne specialitete, pridelano na tradicionalen način. S svojimi kulinaričnimi mojstrovinami vas bo razvajal Jaka Kusterle, priznani kuhar in gostinec iz Bohinja. Vse je pripravljeno sveže, glede na vaše želje, potrebno pa je seveda predhodno naročilo.

Pr’ Ročnjek by Jaka Kusterle 100

Nimamo dolgega jedilnega lista, imamo pa dolg dnevni meni. Nismo običajna domača gostilna, imamo pa veliko in toplo lončeno peč ter domačega chefa, ki ga njegovi gostje poznajo še iz doline. Pr’ Ročnjek by Jaka Kusterle smo sicer znani po ocvrtem piščancu in telečji krači, toda priporočamo, da se chefu Jaki kar prepustite.

Ročnjek je idealen prostor za praznovanja, svečana kosila in večerje, poslovne sestanke, team buildinge, … Svoje najdražje lahko povabite na praznovanje obletnic, rojstnega dne ali pa se odločite za zabavo ob vstopu v zakonski stan. Pošljite nam povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili z ponudbo.

Pr’ Ročnjek by Jaka Kusterle 101

Dandanes imamo ljudje malo časa, smo zaposleni, a hrepenimo po oddihu in bolj kot kadarkoli potrebujemo zdrav način življenja. Ta vključuje tudi kakovostno hrano. Smo restavracija, ki zna zadovoljiti potrebe in želje sodobnega človeka. Če nas obiščete enkrat, nas boste večkrat. Prepričajte se sami! Pričakujte prekrasen ambient in slastne slovenske jedi!

Našim gostom omogočamo kvalitetno preživljanje prostega časa, daleč od vsakdanjih skrbi in stresa sodobnega življenja. Ponujamo vam domačo hrano, pridelano na tradicionalen način. Gostje pa lahko poleg dobrih vtisov in lepih spominov odnesete domov tudi domače sire, mesne izdelke, kruh iz krušne peči ter domače gorenjsko žganje.

Pr’ Ročnjek by Jaka Kusterle 102

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

PONUDBA-PODJETJA

Restavracija Pr’ Ročnjek by Jaka Kusterle - 1527246436

Restavracija Pr’ Ročnjek by Jaka Kusterle

Restavracija Pr’ Ročnjek by Jaka Kusterle vam nudi zajtrk, kosilo ali večerjo. Gostom ponujamo domačo hrano in lokalne specialitete, pridelano na tradicionalen ...

Restavracija Pr’ Ročnjek by Jaka Kusterle

Restavracija Pr’ Ročnjek by Jaka Kusterle - 1527246436

Restavracija Pr’ Ročnjek by Jaka Kusterle vam nudi zajtrk, kosilo ali večerjo. Gostom ponujamo domačo hrano in lokalne specialitete, pridelano na tradicionalen način.

S svojimi kulinaričnimi mojstrovinami vas bo razvajal Jaka Kusterle, priznani kuhar in gostinec iz Bohinja. Menija tukaj ne boste našli. Vse je pripravljeno sveže, glede na vaše želje, potrebno pa je seveda predhodno naročilo. Pričakujte prekrasen ambient in slastne slovenske jedi!

Restavracija je odprta za goste apartmanov vsak dan, za zunanje goste pa v petek, soboto in nedeljo od 10:00 – 22:00 ure. Skupine, posebni aranžmani ter poslovni sestanki in dogodki po dogovoru.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE