Čistilnica Jerman

Salon Jerman je salon za nego oblačil,
namenjen zahtevnim poslovnežem in javnim osebam,
ki želijo vsak dan ustvariti najboljši vtis.

 

K O N T A K T

 

Pri nas verjamemo: če želite uspeti, morate izgledati vredno občudovanja. Pomagali vam bomo, da to dosežete in da boste vedno videti brezhibno – pa naj gre za pomembne dogodke, srečanja z dragimi ljudmi, pomembne poslovne priložnosti … ali pa preprosto za vsak trenutek, ko želite očarati in zmagati.

ZA KOGA OBSTAJAMO?

Za vas, ki vodite, ustvarjate, prepričujete in navdihujete. Za tiste, ki morate vsak dan ustvarjati vtis zanesljivosti, brezhibnosti in občudovanja. Ki si ne morete privoščiti niti enega slabega vtisa, niti enega drobnega madeža, manjkajočega gumba, razparanega šiva, drobnih muck na volneni površini, napačnega roba na hlačah ali nepopolno zlikane srajce. Za vas, ki ne želite tvegati z lastnim videzom, ker je to vaše vsakodnevno delovno orodje. Naj je pred vami pomemben sestanek, nastop ali praznovanje, ste lahko popolnoma brez skrbi za svoj videz.

KAJ POČNEMO?

Skrbimo za brezhibno čistočo in videz vseh vaših oblačil, tudi najboljših in najbolj zahtevnih. Zagotavljamo daljšo trajnost oblačil, kot če bi jih čistili doma ali v običajni kemični čistilnici. Omogočamo, da imate vsak teden v omari brezhibno očiščena in zlikana dnevna oblačila, ki so tudi po letih uporabe videti kot nova in čudovito dišijo. Poskrbimo, da s tem nimate nobenega dela in vam jih po želji tudi dostavimo.

KAKO NAM TO USPEVA?

Skrivnost obnove tekstila, zaradi katere so pri nas obdelana oblačila vedno kakor nova, je mešanica naše strasti in ljubezni do popolnega videza, najsodobnejše opreme enega samega proizvajalca, najnežnejših ekoloških čistil, najboljših sredstev za oplemenitenje tekstilij in posebno inovativnega načina sušenja, ki ohrani mehkobo za veliko let. Druga občudovana skrivnost pa je strogost naše izhodne kontrole. Kar predamo od sebe, mora biti popolno. Če je kje kaj strgano, zašijemo sami. Če manjka gumb, ga prišijemo brez prošnje. Veliko večino madežev, ki jih drugje niso znali očistiti, očistimo. Naše stranke obožujejo način, kako so zlikana oblačila, predvsem srajce – nihče več niti ne pomisli, da bi to počel doma ali kje drugje. In ne morejo se načuditi komaj zaznavnemu čudovitemu vonju, ki je rezultat žlahtnih švicarskih dišav in znanja iz aromaterapije.

KAKO DO NAS?

Verjamem v pogled v oči in stisk roke. Predlagam vam, da se spoznava osebno, pri nas na Dunajski 421, Ljubljana-Črnuče. Obiščite nas, prinesite s seboj nekaj kosov oblačil. Osebno vam bom razložila skrivnosti zadovoljstva naših strank. Popeljala vas bom po prostorih za obdelavo, da se boste prepričali na lastne oči.

Čistilnica Jerman 101

KONTAKT

JERMAN, salon za nego najlepših oblačil, Mateja Jerman Likar s. p.
Dunajska cesta 421, 1231 Ljubljana – Črnuče

Telefon: 031 370 340 ali 051 258 693

Delovni čas: pon.-pet.: 6.30-19.00, sob. in ned.: 8.30-13.00

POVPRAŠEVANJE

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]