Fasaderstvo Celje – VIST, Sredoje Vlaović s.p.

Fasaderstvo Celje – VIST, Sredoje Vlaović s.p.

Fasaderstvo Celje - VIST, Sredoje Vlaović s.p. logo

Fasaderstvo Celje – VIST, Sredoje Vlaović s.p. smo družinsko gradbeno podjetje, ki se ukvarja z izdelavo vseh vrst gradbenih fasad. Izdelujemo fasade in omete na manjših in večjih objektih. Svetujemo pri izbiri fasadnega sistema in odtenka, v skladu z vašimi željami. Naše stranke so predvsem lastniki stanovanjskih hiš, stanovanj, lokalov, obrtnih delavnic in drugi. Z dolgoletnimi izkušnjami se lahko pohvalimo z zanesljivimi in kvalitetnimi storitvami.Z veseljem vam svetujemo in pomagamo pri izvedbi.

Za vse informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Vabimo vas, da nas pokličete in nam zaupate vaše želje, skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas in vaš dom.

 

EKO SKLAD


Želite, da se vam del investicije povrne?

Potrebujete pomoč pri ureditvi vse potrebne dokumentacije za eko sklad?

Na podlagi naših izkušenj vam bomo z veseljem svetovali in pomagali pri pridobitvi subvencije iz eko sklada. Svetovali vam bomo, kako pripraviti dokumentacijo in zagotovili vam bomo celotno pomoč pri oddaji vloge.

Pomoč pri celotnem procesu pridobitve sredstev

Vloga mora biti na eko sklad oddan pred izvedbo del, potrebno pa je priložiti predračun izvajalca, ustrezne fotografije ter ostale osnovne podatke, na podlagi katerih se vloga odobri. Subvencijo se lahko pridobiti za objekte, za katere je bilo gradbeno dovoljenje izdano pred 1.1.2003. Po tem obdobju je debelina izolacije sestavni del projekta stavbe in do subvencije niste upravičeni.

Povrnjeni stroški investicije vse do 25 %

Pri obnovi toplotno-izolacijske fasade lahko dobite s strani eko sklada povrnjenih do cca. 2.400 €, kar predstavlja približno 25 % priznanih stroškov naložbe, vendar ne več kot 12 € na m². Fasadni sistem mora biti vgrajen v skladu z normativi in standardi, prav tako pa so potrebna so dokazila o vgrajenih toplotno-izolacijskih materialih na objektu. Za doseganje normativov je potreben najmanj 15 cm izolacijski material s toplotno prevodnostjo λ ≤ 0,045 W/mK ali ustrezna debelino drugega izolacijskega materiala ,da bo razmerje λ/d ≤ 0,30 W/ m2K.

Poskrbeli bomo, da bo izvedeno delo ustrezalo vsem normativom, prav tako pa vam bomo z uporabnimi napotki in pomočjo pomagali priti do želenih sredstev, da se vam bo investicija kar najbolj povrnila.

Želite ponudbo?

Kontaktirajte nas na (0)40 379 705 ali nam pošljite povpraševanje. Brez obveznosti!

Dodatne podrobnosti o Eko Skladu si lahko preberete tukaj.

Fasada predstavlja zaključni del zgradbe in je namenjena prvotno zaščiti pred vremenskimi pojavi in preprečevanju toplotnih izgub, prav tako pa je pomembna njena estetska funkcija. Ena izbed glavnih funkcij fasede je toplota zaščita stavbe. Fasada preprečuje uhajanje toplote iz notranjosti zgradbe in s tem občutno zniža stroške ogrevanja. Za povečanje toplotne izolativnosti stavbe je pri gradnji fasade potrebno uporabiti materiale z nizko toplotno prevodnostjo. S kakovostnimi materiali in pravilno izvedbo lahko s fasado zmanjšamo toplotne izgube tudi do 40 odstotkov. Kvalitetna toplotna obnova fasade lahko zmanjša vaše stroške. Z vgradnjo toplotno izolacijskega sistema se odločite za učinkovito rabo energije.

Fasade so sestavljene iz različnih delov, odvisno od tipa. V grobem jih sestavlja izolativni sloj iz izolacijskih plošč, ki se prilepi ali kako drugače pritrdi na zunanjo steno, sledi plast lepila in zaščitna mrežica. Na koncu se zaključi še z granuliranim slojem, ki da vašemu domu svoj pečat. Danes se naročniki odločate predvsem med različnimi tipi fasad in barvami ter odtenki.

POTREBUJETE NOVO FASADO? MORDA LE OBNOVO DOTRAJANE FASADE? NE POZNATE VSEH MOŽNOSTI?

Fasaderstvo Celje – VIST, Sredoje Vlaović s.p., smo pravi naslov za vas! Specializirani smo za izvedbo fasaderskih in štukaterskih del, izdelavo toplotnoizolacijskih fasad, sanacijo fasad, izdelavo napušča, montažo izolacijskega stiroporja in grafitnega stiroporja, izdelavo cokla, ter druga fasaderska dela. Izvajamo fasade tako na stanovanjskih kot tudi nestanovanjskih objektih, večinoma na področju Savinjske regije. Kontaktirajte nas še danes in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas in vaš objekt!

PONUDBA PODJETJA

Fasade - 1606899370

Fasade

Nudimo vam: zdelava nove fasade, obnova fasade, odstranjevanje fasade, napušč s knauf podkonstrukcijo, cokel na fasadi, lepljenje izolacije na hišo, ...

Fasade

Fasade - 1606899370
Nudimo vam: zdelava nove fasade, obnova fasade, odstranjevanje fasade, napušč s knauf podkonstrukcijo, cokel na fasadi, lepljenje izolacije na hišo, silikonski zaključni sloj, 10 cm fasade, fasada kamena volna, termoizolacija fasade, .. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Vabimo vas, da nas pokličete in nam zaupate vaše želje, skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas in vaš objekt.
Izolacija mansarde - 1606899370

Izolacija mansarde

Izolacija poševne strehe, debelina izolacije mansarda, mavčnokartonske plošče mansarde. izolacije poševne strehe, debelina izolacije mansarda, mavčnokartonske plošče mansarde… Za vse dodatne ...

Izolacija mansarde

Izolacija mansarde - 1606899370
Izolacija poševne strehe, debelina izolacije mansarda, mavčnokartonske plošče mansarde. izolacije poševne strehe, debelina izolacije mansarda, mavčnokartonske plošče mansarde… Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Vabimo vas, da nas pokličete in nam zaupate vaše želje, skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas in vaš objekt.
Suhomontažni sistemi - 1606899370

Suhomontažni sistemi

Nudimo vam: suhomontaža, polaganje knauf plošč, spuščen strop, gips predelne stene, oblaganje stene z mavčno kartonskimi ploščami, knauf plošče mansarda, ...

Suhomontažni sistemi

Suhomontažni sistemi - 1606899370
Nudimo vam: suhomontaža, polaganje knauf plošč, spuščen strop, gips predelne stene, oblaganje stene z mavčno kartonskimi ploščami, knauf plošče mansarda, suhomontaža napušča… Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Vabimo vas, da nas pokličete in nam zaupate vaše želje, skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas in vaš objekt.
Štukature - 1606899370

Štukature

Nudimo vam:  štukature iz stiroporja, fasadne štukature iz stiroporja, okrasni profili – štukature… Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko ...

Štukature

Štukature - 1606899370
Nudimo vam:  štukature iz stiroporja, fasadne štukature iz stiroporja, okrasni profili – štukature… Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Vabimo vas, da nas pokličete in nam zaupate vaše želje, skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas in vaš objekt.

GALERIJA

KONTAKT