Gio Jeraša

Gio Jeraša

Gio Jeraša smo podjetje, ki se že več kot 60 let ukvarja z graviranjemizdelavo štampiljk in žigovoblikujemo in izdelujemo pa tudi najrazličnejše reklamne napise in table. Na tem mestu se lahko prepričate o naši pestri ponudbi.

Gravira se lahko na najrazličnejše materiale ali predmete.  Z novo tehnologijo smo storitev popestrili in naredili predvsem hitrejšo. Tako je lahko na primer štampiljka narejena že v pol ure. Veliko povpraševanja je po graviranju na steklo, na primer graviranje kozarcev za slovesne priložnosti in praznovanja, graviranje priznanj na steklo, različni pokali ipd. Izdelujemo tudi prototipe za odlitke iz kovine ali plastike. Strankam, ki želijo unikatne izdelke in darila,  z veseljem ustrežemo.

Naše stranke so podjetja in zasebniki, ki želijo imeti izdelke, ki jih odlikuje visoka kvaliteta in so izdelani ob dogovorjenem roku. Ob naročilu se z vsako stranko pogovorimo in najdemo rešitev za še tako zahtevne želje. Stranke lahko pri nas naročijo vse od štampiljk in vizitk do napisnih tabel in reklamnih napisov na avtomobilih. Ponosni smo na to, da so nam mnoge stranke in poslovni partnerji zvesti že vrsto let in da skupaj odkrivamo nove podobe v graverstvu in oblikovanju. Sodelujemo s številnimi ljubljanskimi fakultetami, ministrstvi in uveljavljenimi podjetji ter zasebniki.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Z veseljem pa vas vabimo tudi v naše prostore, na naslovu Rožna dolina c. II/26a. Kako pridete do nas, si lahko ogledate na spodnjem zemljevidu. Pri nas vam ne bo treba iskati parkirnega prostora, saj imamo zagotovljenih dovolj parkirnih mest za stranke.

OBIŠČITE NAŠO SPLETNO TRGOVINO

SPLETNA TRGOVINA GIO

 

SPLETNA TRGOVINA JE ŠE V PRIPRAVI

VEČ O PODJETJU

Več kot 60-letna zgodovina podjetja GIO

Graverstvo Jeraša je leta 1952 ustanovil STANISLAV JERAŠA s sedežem v Prisojni ulici v Ljubljani. Nato se je preselil na Wolfovo 5, kjer je podjetje uspešno obratovalo več kot 30 let do upokojitve ustanovitelja STANISLAVA JERAŠA. V letu 1986 smo zgradili novo delavnico v Ljubljani na naslovu Rožna dolina cesta II/26a. Ko se je STANISLAV JERAŠA upokojil, je delavnico prevzel sin JERNEJ in spremenil ime delavnice, ki se je imenovala GRAVERSTVO IN OBLIKOVANJE, JERNEJ JERAŠA s.p. Ker sta bili obe podjetji povezani po sorodstveni liniji pa tudi v proizvodnji, je podjetje GIO leta 2002 praznovalo 50 let obstoja. Leta 2004 je delavnico prevzel mag. KLEMEN JERAŠA, akademski kipar. Ime podjetja se ni spremenilo, tudi sedež podjetja ne.

Od leta 2004 smo močno razširili ponudbo in se prilagodili željam in zahtevam strank, najbolj pomembno pa je, da smo obdržali visoko kvaliteto izdelkov, po kateri smo bili znani vsa leta. Ime podjetja se sedaj glasi GRAVERSTVO IN OBLIKOVANJE, KLEMEN JERAŠA s.p.

NAŠA PONUDBA

Gio Jeraša, Graverstvo Jeraša, graviranje, izdelava žigov in štampiljk 5gg2

Graviranje

Gravira se lahko na najrazličnejše materiale ali predmete.  Z novo tehnologijo smo storitev popestrili in naredili predvsem hitrejšo. Tako je lahko ...

Graviranje

Gio Jeraša, Graverstvo Jeraša, graviranje, izdelava žigov in štampiljk 5gg2
Gravira se lahko na najrazličnejše materiale ali predmete.  Z novo tehnologijo smo storitev popestrili in naredili predvsem hitrejšo. Tako je lahko na primer štampiljka narejena že v pol ure. Veliko povpraševanja je po graviranju na steklo, na primer graviranje kozarcev za slovesne priložnosti in praznovanja, graviranje priznanj na steklo, različni pokali ipd. Izdelujemo tudi prototipe za odlitke iz kovine ali plastike. Strankam, ki želijo unikatne izdelke in darila,  z veseljem ustrežemo.Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Z veseljem pa vas vabimo tudi v naše prostore, na naslovu Rožna dolina c. II/26a.

Gio Jeraša, Graverstvo Jeraša, graviranje, izdelava žigov in štampiljk 5gs2

Štampiljke

Štampiljka je v današnjem času naš redni spremljevalec. Potrebujemo jo v uradne namene ali v osebne namene, kar imenujemo faksimile. Razlikovati ...

Štampiljke

Gio Jeraša, Graverstvo Jeraša, graviranje, izdelava žigov in štampiljk 5gs2
Štampiljka je v današnjem času naš redni spremljevalec. Potrebujemo jo v uradne namene ali v osebne namene, kar imenujemo faksimile. Razlikovati moramo med štampiljkožigom in suhim žigom.

Štampiljko lahko izdelamo po predhodnem dogovoru v pol ure. Po e-pošti lahko pošljete elektronsko obliko štampiljke, lahko pa jo oblikujemo tudi pri nas. Glede velikosti in oblike štampiljke nas kontaktirajte po telefonu ali e-pošti. Na zalogi imamo veliko različnih ohišij za avtomatske štampiljke, tako da lahko izberete štampiljko po vaših željah.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Z veseljem pa vas vabimo tudi v naše prostore, na naslovu Rožna dolina c. II/26a.

Gio Jeraša, Graverstvo Jeraša, graviranje, izdelava žigov in štampiljk 5gt2

Table

V več kot 60 letih delovanja smo postali pravi mojstri za izdelavo najrazličnejših reklamnih tabel. Strankam prisluhnemo, svetujemo in izdelamo še ...

Table

Gio Jeraša, Graverstvo Jeraša, graviranje, izdelava žigov in štampiljk 5gt2
V več kot 60 letih delovanja smo postali pravi mojstri za izdelavo najrazličnejših reklamnih tabel. Strankam prisluhnemo, svetujemo in izdelamo še tako zahtevno tablo ali ogrodje.

Izdelujemo: Obcestne table različnih formatov, neosvetljene ali osvetljene od znotraj ali od zunaj, table na stavbah, označevalne table v stavbah, označevalne table v pisarnah, prostostoječi reklamni totemi.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Z veseljem pa vas vabimo tudi v naše prostore, na naslovu Rožna dolina c. II/26a.

Gio Jeraša, Graverstvo Jeraša, graviranje, izdelava žigov in štampiljk 5gn2

Napisi

Z izdelavo avtomobilskih napisov se ukvarjamo že 15 let. Avto najprej fotografiramo, nato naredimo design, izdelamo nalepke in jih zmontiramo. Lahko se pohvalimo s tem, ...

Napisi

Gio Jeraša, Graverstvo Jeraša, graviranje, izdelava žigov in štampiljk 5gn2
izdelavo avtomobilskih napisov se ukvarjamo že 15 let. Avto najprej fotografiramo, nato naredimo design, izdelamo nalepke in jih zmontiramo. Lahko se pohvalimo s tem, da opremljamo slovenske dirkalnike in celo starodobnike, ki jih že vrsto let ne videvamo na naših cestah. Nalepke oblikujemo sami ali jih izdelamo po vaši predlogi (na primer po sliki iz mobilističnih revij). Izdelujemo tudi v zadnjem času vedno bolj priljubljene “car tatoo-je”. Za napise uporabljamo zelo kvalitetno folijo.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Z veseljem pa vas vabimo tudi v naše prostore, na naslovu Rožna dolina c. II/26a.

 

GALERIJA IZDELKOV

Inventarne ploščice / Čelne plošče

Inventarne ploščice izdelujemo iz eloksiranega aluminija, inoxa ali plastike. Odporne so na zunanje vplive, strojna olja in podobno. Velikost in obliko ploščice naredimo po želji stranke.

Žigi za toplotno vžiganje v les

Po naročilu izdelamo oziroma zgraviramo žig, s katerim lahko v les vžgete odtis. Dolgoletne izkušnje so pripomogle k temu, da smo odkrili način izdelave, s katero jamčimo zelo natančen odtis. Na željo stranke dodamo pečatniku oziroma grelcu tudi regulator.

Štampiljke in barvne blazinice in Tuši

Izdelujemo štampiljke za posameznike in podjetja. Uporabljamo kvalitetne avtomate COLOP ali Trodat. Pri nas lahko kupite tudi potrošni material kot so blazinice, tuš in podobno.

CNC gravure

Z CNC graverskim strojem vam lahko ponudimo gravure v kovino ali podobno, večjega formata velikosti 300×500 ali večje. S tem smo izboljšali kvaliteto izdelkov in kar je najpomembnejše hitra izdelava od osnutka do napisne table.

Graviranje poslovnih daril

Razmišljate o unikatnih poslovnih darilih? Pri nas lahko uresničite kakršne koli želje. Sodobna tehnologija nam omogoča, da ustrežemo še tako zahtevnim strankam in z gravurami naredimo darila zares nepozabna.

Napisi, napisne table, transparenti, tablice

Izdelujemo najrazličnejše napise na tablah iz različnih materialov, kot so inox, PVC, transparenti, aluminij, combond, pleksi in ostali. Napisi so lasersko gravirani, solventno printani ali izrezani iz PVC folije.

Informacijske tablice pisarn

Tablice na vratih pisarn so nepogrešljiva oprema v vsakem podjetju. Izdelamo vam tablice najrazličnejših oblik za označevanja pisarn, kjer lahko sami enostavno menjate napise in imena zaposlenih.

Poročne gravure na kozarce, sveče...

Z novo tehnologijo vam lahko graviramo na kozarce za penino ali podobno, povezali pa smo se tudi z oblikovlcem sveč ki izdeluje unikatne poročne, krstne in sveče namenjene vsakdanji dekoraciji v stanovanju ali drugod.

CAR TATOO

Pozdravljeni Ponujamo vam veliko novih uzorcov poslikave avtomobilov s tatuji. Po želji vam izdelamo tudi vaše lastne uzorce. Tatuji so izdelani iz samolepilne UV obstojne folije. Nalepke lahko prilepite tudi sami.

Vizitke

Nudimo vam hitro in kvalitetno izdelane vizitke s tehnologijo digitalnega printa.

Priznanja

Priznanja so namenjena predvsem v zahvalo za dolgoletna sodelovanja, na primer v gasilskih društvih in podobno. Izdelujemo najrazličnejša priznanja iz različnih materialov.

Zastave in postavitev ALU ali poliesterskih drogov za zastave

Tako kot toteme in table večjega formata postavimo tudi več-metrske drogove za zastave. Drogovi so narejeni iz aluminija ali iz poliesterskih vlaken, dolgi od 4,5 do 8 m in z različnimi patenti za dviganje zastav (na protiutež ali na vitelj z zaklepanjem).

NOVO v ponudbi

V zadnjem letu smo močno razširili našo ponudbo. Vse novosti v ponudbi si lahko ogledate v rubriki “Izdelki”. V upanju, da bomo poslovno sodelovali, vas pozdravlja skupina GIO. NOVO: CAR TATOO, graviranje poročnih kozarcev za penino, LASERSKO GRAVIRANJE.

Fiber laser za kovino

V zadnjem letu, smo kupili nov laser, s katerim lahko graviramo v kovino. V visoki kvaliteti lahko izdelamo inventarne ploščice in razne druge kovinske gravirane ploščice. Laser odlikuje visoka natančnost in hitrost graviranja. Gravura v inox, aluminij.

Suhi žigi in pečatniki za odtiskovanje v vosek

Če želite odtisniti žig tridemenzionalno, vam naredimo suhi žig, ki ga vstavimo v ročni knaker. Žig za odtis v vosek pa se zgravira v kovinski žig na ročaju. Velikost žiga si izbere stranka sama.

Napisi na avtomobilih

Že 20 let se ukvarjamo z izdelavo avtomobilskih napisov. Avto poslikamo, naredimo design ter izdelamo nalepke in jih zmontiramo. Ponosni smo na to, da z nalepkami opremljamo slovenske dirkalnike.

PASJI IN MAČJI obeski

Ponudimo vam lahko pasje in mačje obeske. Obeski so lahko v obliki kostke ali tačke in še nekaj drugih oblik. Barve obeskov so lahko rdeče, srebrne, zlate, modre, violet in zelene. Na obesek zgraviramo ime kužka ali mucke ter telefonsko številko, da lahko lažje najde pot domov, če bi se izgubil.

Medalje, plakete

Že vrsto let smo znani po izdelavi zelo kvalitetnih medalj in plaket. Izdelamo vam dvodimenzionalne in reliefne (modelirane) medalje ali plakete.

Totemi, svetlobne table večjega formata

Novost v naši ponudbi: postavitev tabel večjega formata, tako imenovani TOTEMI, in večjih tabel s kovinsko konstrukcijo in notranjo ali zunanjo osvetlitvijo. Naredimo tudi temelje in postavimo inox ali železne konstrukcije.

Priznanja, tablice za slovesne priložnosti

Želite komu podariti priznanje? Izdelamo ga po vaših željah iz različnih materialov in oblik. Za rojstnodnevna darila izdelamo tudi ploščice za slavljence, na katere lahko zgraviramo ali zjedkamo slavljenčevo podobo, posvetilo in dobre želje.

Priponke z imeni

Izdelujemo priponke z imeni iz različnih materialov in različnih oblik. Na voljo imate tudi več načinov pripenjanja in sicer: pripenjanje z magnetom, pripenjanje z iglo ali krokodilčkom, lahko pa tudi z ježkom.

Samostojni napisi veliki

Izdelujemo napise iz stiroporja ali podobno večjega formata cca 200cm višine ali večje, pobarvane z raznimi barvami lahko tudi imitacija marmorja, granita in podobno. Naredimo tudi konstrukcijo za pritrditev črk in izvedemo tudi montažo.

Pokali, priznanja

Ponudimo vam lahko pokale klasičnih oblik, različnih barv in različnih velikosti. Po želji vam lahko izdelamo tudi pokale drugih oblik (npr. pokal v obliki športnega rekvizita in podobno).

Obeski za ključe, pasji obeski

Nova tehnologija nam omogoča izdelavo različnih obeskov iz EVA pene, lesa, pleksi stekla ali kovine. Izbirate lahko tudi med različnimi barvami in oblikami.

Kiparski izdelki

Izdelujemo unikatne kiparske izdelke po naročilu (male plastike, reliefi, modelirana priznanja, grafike…)

MAJICE z napisi

Če želite presenetiti koga z unikatno majico oziroma napisom na njej, jo lahko naročite pri nas. Napis vam lahko naredimo v eni ali več barvah. Najbolj uporabno pa je pri kakšnih slavnostnih dogodkih kot je POROKA, DEKLIŠČINA, FANTOVŠČINA, ROJSTNI DAN…

 

OBVESTILA IN NOVICE

Žigi za vžiganje v les

Novica je bila objavljena dne 19. april 2017

Po željah strank, o izdelavi žigov za vžiganje v les s črkami velikosti 1 mm so bile v preteklosti le sanje, sedaj z novo metodo in tehnologijo izdelave žiga, vam izdelamo žig enostaven za uporabo in izjemno natančno gravuro.
Pod rubriko naši izdelki in žigi za vžiganje v les si lahko pogledate žig in odtis.

Fiber laser za gravirat

Novica je bila objavljena dne 10. junij 2016

V letošnjem letu smo kupili laserski stroj za graviranje v kovino. Odlikuje ga visoka natančnost in hitrost. Možnost graviranja v inox, medenino, baker, aluminij itn.

CNC gravure

Novica je bila objavljena dne 3. junij 2010

Ponovna razširitev ponudbe, z novimi stroji večjega formata graviranja v vse vrste kovin, plastik, lesa in podobno. Trudimo se biti v koraku s časom, zato vam ponujamo več, vabimo vas k ogledu ponudbe pod rubriko “NAŠI IZDELKI”

V zadnjem času veliko tabel izdelamo iz KORTENA. Izgled table je povsem rustikalen, kar nam pričara obdobje starega časa. Korten je odporen na zunanje uplive, zato ga uporabljamo za table, ki so izpostavljene dežju, soncu, snegu…. Veliko pa korten arhitekti umeščajo v opremljanje sodobnih restavracij in domov.

Veliko tabel pa izdelamo na sodoben način in sicer z LASERSKIM IZREZOM oblik in črk. Z laserskim izrezom lahko naredimo table večjega formata in lahko ponudimo debelejše plošče.

 

KONTAKT


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]