INTERPROFING d.o.o.

INTERPROFING d.o.o.

Podjetje INTERPROFING d.o.o., je aktivno na področju prodaje in vzdrževanja maziv že 15 let. Zaradi različnih negativnih vplivov in onesnaževalcev, izbira kvalitetnega maziva ni dovolj. Industrijsko čiščenje je pomembna komponenta vzdrževanja in učinkovitosti. Daljša življenjska doba strojev in opreme, doseganje višjih standardov kakovosti so izmerljivi ekonomski učinki. Pozitivno vzdušje, varstvo pri delu in urejenost, pa dodana vrednost, ki se bogato obrestuje. Čist stroj je učinkovit in varno delovno okolje! Podjetje Interprofing je dodatna okrepitev vzdrževalni ekipi, ob izrednih dogodkih ali načrtovanih periodičnih čiščenjih. Organizirani smo tako, da samostojno ali v podporo nudimo izkušene ljudi in opremo. Ponujamo profesionalno storitev, tehnologijo in opremo za vsa področja industrijskega čiščenja. Naša storitev je prilagojena mobilnosti s kratkim odzivnim časom in kljub temu zagotavljamo učinkovitost. Periodični in načrtovani vzdrževalni ukrepi so cilj vsakega dobrega gospodarja. Zadali smo si cilj, najboljšega ponudnika v Sloveniji in na tej poti bomo vztrajali. Za kriterij in oceno našega dela upoštevamo mnenja ter priporočila referenčnih strank. Zavedamo se, da moramo na podlagi izkušenj, našo ponudbo prilagajati in nadgrajevati. Pripravljeni smo investirati v znanje in opremo, da bi dosegli cilj in konkurenčnost.

INTERPROFING d.o.o.Direktor Družbe: BOŠTJAN VERTAČNIK

INTERPROFING d.o.o. 101

Naše Poslanstvo

Podjetje Interprofing d.o.o., je aktivno na področju prodaje in vzdrževanja maziv že 15 let. Zaradi različnih negativnih vplivov in onesnaževalcev, izbira kvalitetnega maziva ni dovolj. Vzdrževalni procesi in ukrepi so ključnega pomena in storitev industrijskega čiščenja sodi zraven.Investirali smo v najsodobnejšo opremo in izobraževanje. S storitvijo industrijskega čiščenja vplivamo na višjo kvaliteto proizvoda in delovnega okolja. Odzivi strank in povečanje povpraševanja, predvsem pa inovativni pristop, nas je pripeljal do novih tehnologij in aplikacij.Uporaba suhe pare, suhega ledu ter čiščenje z specialnimi čistilnimi mediji, nam omogoča učinkovit rezultat in izboljšuje konkurenčnost.


Razmišljamo dolgoročno, zato se hitro odzivamo in prilagajamo.

Smo edini ponudnik mobilne storitve industrijskega čiščenja v Sloveniji s kompletno ponudbo tehnologij in ustrezno opremo za vse industrijske panoge. Z našo opremo in znanjem, učinkovito odpravljamo tudi posledice požara, poplave, sanacije v gradbeništvu, restavriranju idr. Ponosni smo na naš prispevek k ekološkemu osveščanju in varnem delovnem okolju. Spodbujamo promocijo zdravja in varstva pri delu. Prepričani smo, da le na tak način zvišujemo učinkovitosti in pozitivno vzdušje.

Storitev industrijskega čiščenja izvajamo kvalitetno in v bistveno krajšem času. Znižujemo stroške, pozitivni učinek pa se prenaša tudi na končni proizvod. Naša storitev omogoča lažje pridobivanje in izvajanje standardov ( ISO 9001, 14001, 50001, OHSAS 18001 idr. ) višje kakovosti, konkurenčnosti, ekologije, varnosti in varstva pri delu.

Hitro

Kakovostno

Konkurenčno

ČIST STROJ JE UČINKOVIT IN VARNO DELOVNO OKOLJE!

INDUSTRIJSKO ČIŠČENJE STROJEV

Industrijsko Čiščenje Strojev

 

Periodični in načrtovani vzdrževalni ukrepi so cilj vsakega dobrega gospodarja. Pri uporabi hladilno mazalnega sredstva ( emulzija ), je čiščenje rezervoarja in stroja največkrat povezano s kvaliteto in življenjsko dobo. Če se pojavijo težave: neprijeten vonj, korozija, zmanjšan pretok, lepljivi depoziti, dim ali celo zdravstvene težave ljudi, je ukrepanje nujno. Izkoristite priložnost in industrijsko čiščenje strojev opravite pravočasno, pred slabo voljo in z velikimi stroški povezanimi izpadi.

Zakaj smo najboljši?

Kratek odzivni čas

Naša storitev je prilagojena mobilnosti s kratkim odzivnim časom in kljub temu zagotavljamo učinkovitost.

Kvalitetna izvedba del

Storitev industrijskega čiščenja izvajamo z najsodobnejšo opremo in usposobljenimi operaterji. Zaupajo nam referenčna podjetja v kovinskopredelovalni industriji.

15let izkušenj

Strokovnjaki, svetovno znani proizvajalci, dobavitelji maziv in opreme nam nudijo strokovno in tehnično podporo. Smo inovativni, spremljamo trende in se dodatno izobražujemo.

Nudimo najem opreme

Za vse tiste, ki želijo sami aktivno sodelovati pri čiščenju, omogočamo ob asistenci našega operaterja, samostojno uporabo dodatne opreme.

Nasvet: Pred zamenjavo emulzije obvezno očistite stroj. Le tako se bo ugotovila razlika in kvaliteta. Omogočimo hladilno mazalnemu sredstvu svoj namen.

Stroj-Pred Čiščenjem

Stroj-Po Čiščenju

Odstranjevanje Nečistoč In Dezinfekcija

V rezervoarju nakopičene usedline zmanjšujejo pretok emulzije, izpiranje, mašijo inštalacijo, učinek hlajenja in pospešujejo razvoj bakterij. Zaradi vdora tujega olja in drugih nečistoč nastaja dim in trdovratni depoziti. Zmanjšana antikorozijska zaščita, lepljive površine, madeži in drugi depoziti poškodujejo stroj in opremo. Poveča se obraba in skrajša življenjska doba orodja. Obdelava in površina obdelovanca je nekvalitetna. Nečistoče so hrana bakterijam in gradivo za rast gob.

Nasvet: Pred zamenjavo emulzije priporočamo uporabo sistemskega čistilnega sredstva. Občutljive komponente stroja, ki jih ne smemo prati z vodo, razmastimo, očistimo in dezinficiramo s suho paro ( 180°C ) ali suhim ledom ( – 80°C ).

KONTAKTIRAJTE NAS

Zaupajo nam referenčna podjetja v kovinsko-predelovalni industriji. Strokovnjaki, svetovno znani proizvajalci, dobavitelji maziv in opreme, nam nudijo strokovno in tehnično podporo. Smo inovativni, spremljamo trende in se dodatno izobražujemo. Kontaktirajte nas pred naslednjim načrtovanim čiščenjem.

 

Rezervirali vam bomo termin, vam posredovali dodatne informacije, ter našo ponudbo.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]