INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
21°/16° Ljubljana
21°/15° Maribor 21°/15° Celje 21°/17° Kranj 22°/20° Koper 22°/18° Nova Gorica 19°/14° Postojna 22°/18° Novo Mesto 15°/15° Murska Sobota 20°/14° Slovenj Gradec 22°/18° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo

Izdelava spletnih trgovin – Webtim

Webtim – Vaša bližnjica do spletnih zmag

Razvoj spletnih trgovin
Pri izdelavi spletne trgovine upoštevamo vse najnovejše standarde in zagotovimo, da je prilagojena uporabi na različnih napravah ter optimizirana za iskalnike.Razvoj spletne trgovine vključuje tudi poglobljeno testiranje s katerim zagotovimo brezhibno funkcionalnost, poskrbimo pa tudi za implementacijo analitičnih orodij. Možnosti nakupa so po predračunu, po povzetju ali preko plačilnega sistema PAYPAL ter PAYLIKE.

 

Vas zanima prenove spletne strani in optimizacija ?

 

Povečajte svoj ugled z novo spletno podobo!
Nakup preko spleta je varen, enostaven in časovno učinkovit način nakupovanja, zato ni presenetljivo, da se vedno več ljudi odloča za spletne nakupe. Spletna trgovina mora potencialnemu kupcu zagotoviti odlično uporabniško izkušnjo, ki vključuje hitro in pregledno iskanje, dobre opise in slike produktov, možnost različnih akcij ter hiter in enostaven zaključek nakupa. S tem, ko vam bomo naredili tako spletno trgovino, bomo vaše obiskovalce spremenili v kupce, ki se bodo radi vračali. Na podlagi analize ustvarimo vsebine, ki spodbujajo kupčev odziv. Hkrati poskrbimo za optimizacijo tekstov za iskalnike (SEO), da vas kupci najdejo na prvih straneh Googla.

 

               Izdelava spletnih strani webtim prikazna slika

 

Webtim je ustrežjiv, praktičen in odziven podpornik Pomočnik in pospeševalnik, ki pripomore podjetjem k večji poslovni rasti.

 

Zakaj Webtim?

  • Webtim je ustrežjiv, praktičen in odziven podpornik. Rešitelj stagniranih in zastarelih spletnih orodij. Pomočnik in pospeševalnik, ki pripomore podjetjem k večji poslovni rasti.
  • Izdelava spletnih trgovin – Odpira poti v sodobnem svetu in nudi odprto poljudno komunikacijo z veliko mero potrpljenja in visokim strokovnim znanjem. Je zatočišče prijaznosti.
  • Prijatelj, ki odvzame skrbi strankam, ki se otepajo ali bojijo sprememb in spletnih novosti v sodobnem svetu. Je praktični vsestranski spletni “Handy man“, ki se nanj lahko zaneseš.
  • Storitve brez težav opravi z nasmehom. Ni mu težko izpolniti dodatne želje. Zaradi močne teamske tovariške podpore ga odlikuje ponosna drža in je kos vsakemu izzivu, ki ga spremeni v enostavno rešitev.


Želite s sodobnimi spletnimi rešitvami obrniti nov list v poslu? Z veseljem vam bomo pomagali.

Prisluhnili bomo vašim izzivom in vas zanesljivo vodili do vaše spletne zmage.