Kamini Nordpeis, samostoječi kamini, akomulacijski kamini

Kamini Nordpeis, samostoječi kamini, akomulacijski kamini

Podjetje Marjeta Huško s.p. je uradni zastopnik in uvoznik izdelkov Nordpeis, ki prihaja iz Norveške in je eden izmed vodilnih proizvajalcev v regiji. Zaradi težkih in hladnih zim na Norveškem tradicija ogrevanja na drva sega več stoletij nazaj. Ta tradicija je danes eden od temeljev v tehnologiji znamke Nordpeis.

Podjetje Nordpeis je bilo ustanovljeno leta 1984 in je danes vodilno v industriji proizvodnje kaminov in peči na Norveškem. Ta uspeh so dosegli s tremi vodilnimi načeli pri izdelavi kaminov in peči: kakovost, design in čisto izgorevanje. Razvili so širok izbor kaminov različnih materialov, ter skrbno načrtovali dizajn ter kakovost le-teh. Uporaba lesa za ogrevanje ni samo prijetno in ekonomično, ampak tudi okolju prijazno.

Nordpeis tesno sodeluje z SINTEF NBL (Norwegian Research Laboratory Fire) in Norveškim raziskovalnim inštitutom za razvoj tehnologije čistejšega izgorevanja, kateri postavljajo nove Norveške zahteve. Pomemben kriterij je bil razviti komercialno dobre izdelke, z dobrim izgorevanjem in dosego lažjih in čistejših oblik izgorelih plinov. To so izdelki, katere lahko kupcem poleg odličnih tehničnih lastnosti, ponudijo čudovit pogled skozi steklo na ogenj.

Nordpeis se je osredotočil na veliko izbiro kaminov in peči z čistim izgorevanjem tudi zunaj Norveške. Da uvede Norveško tehnologijo izgorevanja ter zasnovo v druge države v Evropi si šteje kot zadovoljstvo in cilj. Ponosni smo, da smo v letu 2011 prodali več kot polovico kaminov (obloge + vložki ) kateri se prodajajo na Norveškem. Nordpeis je svoj asortiman razširil tudi na peči in dimnike v različnih velikostih in materialih.

Nordpeis bo tudi v prihodnje razvijal in širil Norveški model projektiranja, inženiringa in tehnično odličnost izgorevanja v Evropi in svetu. Če želite visoko učinkovit kamin ali peč, ki združuje kvaliteto skandinavskega oblikovanja, potem vam predlagamo, da kupite Nordpeis izdelke.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

KAMINI

Kamini z oblogo - 1660381711

Kamini z oblogo

Obloge kaminov iz dekorativnih panelov lahko imitirajo naravni kamen in druge materiale, ter so primerni za dekoracijo notranjih in zunanjih ...

Samostoječi kamini - 1660381711

Samostoječi kamini

Samostoječe kamine Norveškega proizvajalca Nordpeis odlikujejo kakovost, design in čisto izgorevanje. Izbirate lahko med: Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko ...

Samostoječi kamini

Samostoječi kamini - 1660381711
Samostoječe kamine Norveškega proizvajalca Nordpeis odlikujejo kakovost, design in čisto izgorevanje.

Izbirate lahko med:

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Kurišča za kamine - 1660381711

Kurišča za kamine

Kaminski vložki ali tudi imenovana kaminska kurišča so idealna rešitev za vsakogar, ki si želi po svoji izbiri prilagoditi zasnovo ...

Kurišča za kamine

Kurišča za kamine - 1660381711
Kaminski vložki ali tudi imenovana kaminska kurišča so idealna rešitev za vsakogar, ki si želi po svoji izbiri prilagoditi zasnovo in izgled kamina.  Kaminska kurišča so idealna rešitev za vsakogar, ki si želi po svoji izbiri prilagoditi zasnovo in izgled kamina.

Izbirate lahko v široki ponudbi Nordpeisovih kurišč:

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Akomulacijski kamini - 1660381711

Akomulacijski kamini

Akomulacijski sistemi se priporočajo za uporabo v prostorih manjših dimenzij, prostorih z manjšo potrebo po energiji, kjer želimo doseči učinek ...

Akomulacijski kamini

Akomulacijski kamini - 1660381711

Akomulacijski sistemi se priporočajo za uporabo v prostorih manjših dimenzij, prostorih z manjšo potrebo po energiji, kjer želimo doseči učinek akumulacije in tam, kjer lahko periodično nalagamo kurivo. Sistemi z večjo akumulacijo toplote se lahko kombinirajo z vgradnjo toplovodnih izmenjevalcev, kjer del toplote preusmerimo za namen orgevanja sanitarne ali ogrevalne vode.

V naši ponudbi lahko izbirate med:

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

GALERIJA

Nordpeis-Monaco_C_High_floorplate_responsive1100 Finse-high-with-dark-oak-woodshelf_responsive1100 Havanna_responsive1100 Manhattan-II-Lav_responsive1100 Osaka-T_responsive1100 Panama-Standard_responsive1100 Praha_responsive1100 IB_S_CONTENT_DESCRIPTIONWRITER = Taipei-Colorado-White_responsive1100
<
>

 

NOVICE

Prednosti kaminov Nordpeis

KONVEKCIJA

Toplota, ki se širi v vašem domu s konvekcijo, se pojavlja kot produkt kvalitetnega izgorevanja v kurišču. Hladen zrak zajema v spodnjem območju kamina oz. obloge kamina na dnu in ga ogreva z kaminskim vložkom. Topel zrak se dvigne in izstopa skozi zračne odprtine v prostor.

MONTAŽA

Večina modelov ima talno ploščo, zato je mogoče namestiti kamin neposredno na tla brez dodatne podlage. To omogoča veliko lažjo in čenejšo namestitev kaminov Nordpeis, kot pri podobnih proizvodih.

Obloga je sestavljena iz elementov, ki omogočajo hitro in čisto montažo. Dobavljena obloga je na voljo nepobarvana. Barvanje lahko poteka že naslednji dan po montaži. Uporabite mineralno barvo.

KAKOVOST

Podjetje Nordpeis je razvilo poseben beton za kaminske obloge. Ta beton je izjemno močan in toplotno odporen, za dodatno trdnost, pa so v maso dodani jekleni ojačitveni elementi.

POVPRAŠEVANJE