Kitajska restavracija Shanghai city Maribor

Kitajska restavracija Shanghai city Maribor

Kitajska restavracija Shanghai city Maribor svojim gostom nudi odlično kitajsko kuhinjo. Naše vrhunsko kuhinjsko osebje bo vsak vaš grižljaj spremenilo v doživetje. Kot številni redni gosti, se boste tudi vi z veseljem redno vračali.

Kitajska restavracija Shanghai city se nahaja v Mercator Centru Tabor na Ulici Eve Lovše 1, v Mariboru. Po napornem dnevu nakupovanja si povrnite moči s pravo pojedino. V prijetnem ambientu vam bo naše ustrežljivo in prijazno osebje postreglo z okusnimi specialitetami kitajske kuhinje. Odlikujejo nas hitra postrežba, ugodne cene in velike porcije.

V naši ponudbi kitajskih jedi se najde jed za vsakogar. Potešimo ljubitelje pikantne hrane, poznavalce kitajske kuhinje in občasne sladokusce. Zadovoljimo še tako prefinjen okus. Naši gosti vedno odidejo siti in zadovoljni. Obiščite nas in se prepričajte!

o boste zapustili carsko obloženo mizo in odkorakali v nov dan morate vedeti nekaj: Vaše brbončice vam bodo izjemno hvaležne za tole razvajanje. Za vas se trudimo, da okusi ne razočarajo, za vas se trudimo, da pri nas okusite košček dežele čudes, dežele Kitajske. Ste naši prijatelji in zaradi vas je naš kuharski ansambel še bolj uigran. Obiščite nas ponovno, povejte še komu o nas.

Dober tek in lepa hvala za obisk dragi prijatelji!

GALERIJA

KONTAKT

[contact-form-7 id="3532" title="Post Lenova main contact SL"]