Knjižno prevajanje, prevajanje knjig, prevajanje nemščina-angleščina, srbščina, hrvaščina Izobraževanje

Knjižno prevajanje, prevajanje knjig, prevajanje nemščina-angleščina, srbščina, hrvaščina

V prevajalski agenciji PROREST, d.o.o. Vam nudimo storitve prevajanja iz nemškega, angleškega, srbskega in hrvaškega jezika v slovenski jezik in obratno. Smo strokovnjaki za knjižno prevajanje, prevajanje knjig, prevajanje nemščina-angleščina, srbščina, hrvaščina.

Ponujamo Vam naslednje prevajalske storitve: 

 • prevajanje slovarjev,
 • prevajanje strokovne literature,
 • prevajanje leposlovne literature,
 • prevajanje otroške literature,
 • prevajanje finančnih besedil,
 • prevajanje drugih besedil,
 • lektoriranje,
 • lokalizacija.
Knjižno prevajanje, prevajanje knjig, prevajanje nemščina-angleščina, srbščina, hrvaščina - prorest 006

Naše storitve zaznamujejo visoka kakovost, hitrost opravljanja prevodov, upoštevanje rokov ter konkurenčne cene.

Večji prevajalski projekti zahtevajo veliko pozornosti in zbranosti, zato je potrebno proces primerno zastaviti. Vsak večji prevajalski projekt pričnemo s temeljito analizo vsebine ter proučimo njeno obsežnost. Na podlagi zbranih ugotovitev angažiramo prevajalce, ki lahko z dolgoletnimi izkušnjami z želenega področja prevajanja ugodijo vsem zahtevam.  Poskrbimo, da prevajalci z vami tesno sodelujejo skozi celoten proces prevajanja ter vaše ideje uspešno prenesejo v enega ali več ciljnih jezikov. Zavedamo se, da prevajanje knjig ne zadeva zgolj pravilne slovnične rabe, marveč za zagotavljanje najboljše bralske izkušnje zahteva tudi zajemanje pisateljevih emocij, ubranega tona pripovedovanja, pomenskih značilnosti ter nenazadnje pretočnost besedila. Ker želimo, da pri nastajanju prevoda sodelujete tudi sami, vas skupaj z vašimi vsebinskimi idejami vanj neposredno vključimo, s čimer lahko spremljate proces ter beležite njegov napredek.

Zakaj smo prava izbira: 

 • Jamčimo kakovost prevodov

Dolgoletne izkušnje na različnih področjih prevajanja nam omogočajo delo z zahtevnejšimi tehničnimi besedili različnih področij. Kakovost je v sodobnem svetu standard, zato so vsi prevodi skrbno pregledani in popravljeni pred oddajo.

 • Hitrost in upoštevanje rokov

Pogosto se zgodi, da prevod potrebujete zelo hitro. Pomembno je, da se v takem primeru lahko obrnete na prevajalca, ki Vam bo kljub kratkemu roku lahko zagotovil pravočasno in kakovostno rešitev.

 • Ugodne cene in posebne ponudbe prevodov

Naše cene prevodov so konkurenčne, ob naročilu obsežnejših prevodov pa vam nudimo tudi popust.

Knjižno prevajanje, prevajanje knjig, prevajanje nemščina-angleščina, srbščina, hrvaščina - prorest 001

Namizno založništvo

Vsa prevedena besedila tudi oblikujemo. Oblikujemo pa tudi letake, plakate, prospekte, zgibanke, letna poročila, knjige, revije, časopise, otroške slikanice, učbenike, leposlovno literaturo, strokovno literaturo z izdelavo stvarnih kazal in druge tiskovine in opravimo pripravo za tisk ali za objavo na spletu. V zadnjih letih smo se ukvarjali predvsem z oblikovanjem in pripravo najzahtevnejših besedil in slikovnega gradiva za leksikone, slovarje in učbenike. Pri svojem oblikovalskem delu uporabljamo programsko opremo, kot je InDesign, Photoshop, Framemaker, Acrobat, ABBY FineReader (OCR), v manjši meri pa tudi CorelDraw in Illustrator.

Knjižno prevajanje, prevajanje knjig, prevajanje nemščina-angleščina, srbščina, hrvaščina – PROREST, prevajanje, restavriranje in druge storitve, d.o.o.

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE