Kolagen Spletne Trgovine, Zdravje

KOLAGEN JE NAJBOLJ ZASTOPANA BELJAKOVINA V ČLOVEŠKEM TELESU

V hidrolizirani obliki se kolagen zlahka absorbira v telo in doseže tarčna mesta.

Kolagen je v človeškem telesu zelo pomembno vezivno tkivo, saj je poglaviten za njihovo elastičnost in moč. Nahaja se predvsem v koži, laseh, nohtih, hrustancu, kosteh in mišicah.

 • Izboljša zdravje vaše kože:
  Za boljšo elastičnost in hidracijo kože. S staranjem vaše telo proizvaja manj kolagena, kar vodi do suhe kože in nastanka gub.
 • Pomaga lajšati bolečine v sklepih:
  Pomaga ohranjati celovitost vašega hrustanca, ki je gumijasto tkivo in ščiti vaše sklepe.
 • Pripomore k močnejšim kostem:
  Kosti so večinoma narejene iz kolagena, kar jim daje strukturo in pomaga, da ostanejo močne. Ker se s staranjem kolagena v telesu poslabšuje tudi kostna masa, to lahko privede do stanj, kot je osteoporoza, za katero je značilna nizka kostna gostota in povezana z večjim tveganjem za zlome kosti.
 • Spodbuja sintezo mišičnih beljakovin:
  Kolagen sestavlja med 1-10% mišičnega tkiva. Ta protein je potreben za ohranjanje močnih mišic in njihovega pravilnega delovanja.
  (raziskave kažejo, da lahko uživanje kolagena spodbuja sintezo mišičnih beljakovin, kot je kreatin)
 • Pripomore k hitrejši rasti las in nohtov.

Valens Kolagen Premium

Valens Kolagen Premium je edinstven izdelek za lepo in sijočo kožo, lase in nohte z inovativno kombinacijo ribjega kolagena in koencima Q10, ki klinično dokazano delujeta v sinergiji in prispevata k lepši koži ter podpirata lepoto od znotraj. Izdelek je obogaten še z vitamini A, C, biotinom ter cinkom in selenom.

Aktivne sestavine (v enem odmerku – 15 ml):

hidroliziran ribji kolagen (Peptan®): 4000 mg, vodotopni koencim Q10 (Q10Vital®): 50 mg, vitamin C: 80 mg (100 % *PDV), cink: 10 mg (100 % *PDV), vitamin A: 920 μg (115 % *PDV), biotin: 150 μg (300 % *PDV), selen: 55 µg (100 % *PDV). *PDV – priporočen dnevni vnos

Sestavine: voda, hidrolizirani ribji kolagen Peptan®, sredstvi za zgostitev: ksilitol (15 %) in ksantan gumi, zgoščeni naravni jabolčni sok, Q10Vital® (voda, modificiran škrob, koencim Q10), vitamin C (natrijev L-askorbat), cink (cinkov glukonat), naravne arome: jabolko, kokos, ananas, kislina: citronska kislina, konzervans: natrijev benzoat, vitamin A (retinil acetat), biotin (D-biotin), selen (natrijev selenit). Aktivne sestavine ne izvirajo iz Slovenije.

Valens Kolagen Premium je primeren za vegetarijance – vsebuje ribji kolagen. Izdelek ne vsebuje glutena, umetnih barvil in umetnih arom.

Izdelek v dnevnem odmerku (15 ml) vsebuje 0,8 mg sladkorja.

 

Kolagen in koencim Q10 za kožo, lase in nohte

Valens Kolagen Premium je izdelek za lepo in sijočo kožo z inovativno kombinacijo skrbno izbranih sestavin, ki podpirajo lepoto od znotraj. Vsebuje kar 4.000 mg visoko kakovostnega hidroliziranega ribjega kolagena Peptan®, ki ga odlikujeta izjemna čistost in absorpcija, ter 50 mg “koencima mladosti”. Gre za Q10Vital®, v Sloveniji razvito vodotopno obliko koencima Q10ki ima klinično dokazano izjemno absorpcijo in prispeva k lepši koži.

 

SKRBNO IZBRANE SESTAVINE IN ODLIČEN OKUS

Valens Kolagen Premium je obogaten še z:

 • vitaminom A in biotinom, ki prispevata k ohranjanju zdrave kože,
 • selenom, ki prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov,
 • cinkom, ki poleg tega, da prispeva k ohranjanju zdrave kože, pripomore k vzdrževanju zdravih kosti in
 • vitaminom C, ki ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kosti ter hrustanca, ki je pomemben del sklepov.

Vitamin C, cink in selen imajo tudi pomembno vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Valens Kolagen Premium trenutno lahko preizkusite v kar dveh različicah. Poleg izdelka z odličnim okusom pinakolade je do razprodaje zalog na voljo še praznična izdaja z okusom višnje. 

Prednosti izdelka Valens Kolagen Premium: vsebuje hidroliziran ribji kolagen Peptan®, ki sodi v sam svetovni vrh, in slovenski Q10Vital®, najboljši Q10 na svetu, ter ima odličen okus pinakolade ali višnje. 

VEČ O NAŠI PONUDBI–>

 

Ekipa Hrama narave

Sanja Golob

Sem Sanja, ustanoviteljica in vodja Hrama narave. Mamica dveh čudovitih punc. Sem večna raziskovalka, že kot mlado dekle, me je zanimalo naravno zdravljenje, vzroki bolezni in kako imajo naša čustva vpliv na naše zdravje. Obožujem naravno, je edini prostor, ker se resnično sprostim in zbistrim glavo. Sem presrečna da je moja služba tudi moj hobi, Hram narave mi predstvalja tudi osebno rast, saj mi stranke same dajo tudi ogromno znanja. Obiskovala sem Akademijo za zdravilstvo, smer Diagnostika in dietetika, Šolo za zeliščarja, moja strast pa je tudi Bachova cvetna terapija. Pred leti,  sem tudi proizvajala svojo blagovno znamko kozmetike po blagovno znamko Žajfa. Moj moto je, da se vse stvari zgodijo z namenom, vsak se rodi z svojim poslanstvom, in sem presrečna da lahko živim svoje sanje.

Miha Ročnik

Miha Ročnik je moj partner in človek z veliko začetnico. Je človek, ki me vedno motivira, vedno vidi pozitivno plat. Je človek brez katerega ne bi bila to kar sem. Je naš tehnični mojster v Hramu, prizam da imam dve levi roki, ko gre za tehnične stvari, in tu igra Miha ključno vlogo v Hramu. Po duši je velik raziskovalec, rad preizkuša stvari ki so izven cone udobja. Pred leti je začel raziskovati pomen in zdravilnost bosonoge obutve in jo tudi prakticira. Menina itd. mu ne predstavlja noben problem 🙂 Izredno rad se kopa v ledeno mrzli vodi 🙂 Navdušuje ga tudi premakultura.

Stanka Golob

Stanka je moja sestra dvojčica in moja desna roka. Je svetovalka v Hramu narave. Je oseba na katero se lahko zanesem, katera me spomni na vsako stvari ki mi uide iz glave. Je mlada mamica dveh čudovitih otrok in velika ljubiteljica narave. Je vedno dobre volje in prinaša v naš hram vedrino in pozitivno energijo. Stanka je vedno pripravljena na nova znanja, strankam iz srca pripravljena pomagati, ker jo dela posebno in edinstveno. Sem hvaležna da je del naše ekipe.

 

PONUDBA-PODJETJA

Prehranska dopolnila - 1719114289

Prehranska dopolnila

Med Viridian prehranska dopolnila uvrščamo naravne vitamine in minerale, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi so zasnovani tako, da ...

Prehranska dopolnila

Prehranska dopolnila - 1719114289

Med Viridian prehranska dopolnila uvrščamo naravne vitamine in minerale, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi so zasnovani tako, da okrepijo naše zdravje. Veliko izdelkov ima tudi ekološki certifikat. Njihovi izdelki so veganski.

 

Eterična olja

Eterična olja

Eterična olja so zmesi hlapnih aromatičnih spojin, ki nastajajo v rastlinskih cvetovih, listih, steblih, koreninah, plodovih in semenih. Njihova sestava ...

Eterična olja

Eterična olja

Eterična olja so zmesi hlapnih aromatičnih spojin, ki nastajajo v rastlinskih cvetovih, listih, steblih, koreninah, plodovih in semenih. Njihova sestava je navadno kompleksna. Vsebujejo lahko več sto posameznih spojin. Pridobivamo jih na dva načina, z destilacijo ali s hladnim stiskanjem. Na voljo imamo veliko različnih naravnih eteričnih olj, ki jih lahko uporabite za odišavljenje prostorov, inhalacije, kopeli, …

 

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE