Kovinski regali Spletne Trgovine, Trgovina, Ostalo

Kovinski regali

Kovinsko pohištvo  in kovinski regali dajejo vaši pisarni eleganten in sodoben videz!

Linija pisarniškega kovinskega pohištva vključuje: kovinske omare, kovinske regale, vrtljiva stojala za registratorje, predalnike in pisalne mize.
Izberite kovinsko pohištvo, ki ustreza dekorju vaše pisarne!

Kovinski regali so ešitev za vašo pisarno, arhiv ali skladišče!

ODLIČNA IN PREVERJENA KVALITETA – UGODNA CENA – ZADOVOLJSTVO KUPCA

Podjteje 11ST oprema vam kot zastopnik znanega nemškega podjetja Hartnagel Handels GmbH v svojem asortimanu nudi kvalitetno kovinsko pohištvo, s 40 – letno tradicijo. Naše pohištvo je opremilo  že mnogo pisarn in garderob v podjetjih, šolah, vrtcih, trgovinah, termalnih centrih, športnih organizacijah… po celotni Evropi.

Nudimo vam individualno svetovanje z dolgoletnimi izkušnjami ter pravočasne in učinkovite rešitve na področju opreme pohištva.

Pri večjih projektih  je možno tudi naročilo iz nestandardnega programa.

V kategoriji kovinski regali najdete shranjevalne regale, univerzalne regale in skladiščne kovinske regale, kateri so na voljo v različnih dimenzijah, s čimer boste zagotovo našli optimalno rešitev za opremo v vašem podjetju.

Ne spreglejte naše ponudbe kovinskega pohištva!

O 11st OPREMI

Smo zanesljivo in fleksibilno podjetje. Strmimo k 100% zadovoljstvu kupcev, zato se vsaki stranki individualno posvetimo in ji pomagamo rešiti pohištveni problem.

KUPCEM ŽELIMO PONUDITI PRIJAZNO NAKUPOVALNO IZKUŠNJO IN ZADOVOLJSTVO Z NAŠIMI IZDELKI.

Sodelujemo s priznanimi proizvajalci, ki imajo več letno tradicijo, kar nam omogoča, da lahko kupcu ponudimo preverjeno kvaliteto izdelkov, po ugodnih cenah. Sledimo trendom in nenehno širimo naš asortiman.

Smo distributer nemškega podjetja Hartnagel Handels GmbH, katero s svojimi 40-letnimi izkušnjami nudi kvalitetne izdelke, po ugodni ceni.

 

PONUDBA-PODJETJA

Pisarniško pohištvo

Pisarniško pohištvo

Omare Regali (Kovinski regali) Predalniki Mize

Pisarniško pohištvo

Pisarniško pohištvo

  • Omare
  • Regali (Kovinski regali)
  • Predalniki
  • Mize

Kovinsko pohištvo

Kovinsko pohištvo

Kovinske omare, regali in mize iz naše ponudbe pohištva so narejeni iz najkakovostnejših materialov, za katere je značilna visoka vzdržljivost ...

Kovinsko pohištvo

Kovinsko pohištvo

Kovinske omare, regali in mize iz naše ponudbe pohištva so narejeni iz najkakovostnejših materialov, za katere je značilna visoka vzdržljivost in stabilnost. Pohištvo odlikujejo preproste in hkrati sodobne oblike, ki so zaradi možnosti dolgotrajne uporabe kovinskega pohištva vedno v trendu. Pisarniško kovinsko pohištvo se odlično ujema tudi z lesenimi pohištvenimi elelmenti, tako lahko dobite optimalne rešitve za opremo pisarne.

Kovinski regali

Kovinske omare in Kovinski regali

Iščete kovinske omare, ker se zavedate, da so bolj odporne na obrabo? Zagotovo je naše podjetje prava izbira pri opremljanju ...

Kovinske omare in Kovinski regali

Kovinski regali

Iščete kovinske omare, ker se zavedate, da so bolj odporne na obrabo?

Zagotovo je naše podjetje prava izbira pri opremljanju poslovnih, skladiščnih in garderobnih prostorov, saj imamo na voljo različne dimenzije in izvedbe.

Kontaktirajte nas za nasvet, saj imamo dolgoletne izkušnje pri dobavi kovinskega pohištva!

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE