Krevs – finančni biro d.o.o. Trebnje

Krevs – finančni biro d.o.o. Trebnje

Krevs – finančni biro d.o.o. Trebnje, smo izkušeno podjetje, ki svoje storitve nudi že vse od leta 1991. Že več kot dvajset let se ukvarjamo s knjigovodstvom, računovodstvom in davčnim svetovanjem za podjetja, samostojne podjetnike, društva ter organizacije. Vsaki stranki se maksimalno posvetimo in ji omogočamo strokovne in natančne storitve. Strankam pomagamo optimizirati njihovo poslovanje v skladu z zakonodajo. Pri tem smo na trgu znani kot izkušen partner, ki išče najboljše zakonite rešitve za naše stranke! V tem smislu jih tudi usmerjamo pri njihovih poslovnih odločitvah.

Zaposleni smo strokovno usposobljeni! Ker nam je zadovoljstvo stranke na prvem mestu, se na svojem področju ves čas izobražujemo, saj lahko le na ta način zagotavljamo kakovostne storitve, hkrati pa se zavedamo pomanjkanja časa vsakega podjetnika, zato svojim strankam omogočamo tudi možnost elektronskega poslovanja (MINIMAX-SAOP).

Osebnost, strokovnost, natančnost, prilagodljivost ter razumevanje problemov poslovnega sveta so aduti, ki našim strankam zagotavljajo zanesljive in kakovostne storitve ter vse potrebne informacije, da v sodobnem poslovnem svetu lahko preživijo. Pri sprejemanju odločitev želimo aktivno sodelovati ter vam z našimi nasveti in izkušnjami pomagati pri uresničevanju idej za izboljšanje poslovanja vašega podjetja.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami poiskali najboljše poslovne rešitve za vas in vašo dejavnost.

 

 

infoslo-sklop][/infoslo-sklop]

Specializirani smo za:

Celovite računovodske storitve (od A do Ž).
Celovite knjigovodske storitve.
Davčno svetovanje in individualno svetovanje za vse stranke.
Poslovno svetovanje.
Kadrovsko svetovanje (prijave, odjave, pogodbe, delovna dovoljenja).
Pomoč in svetovanje pri ustanovitvi, pripojitvi, preoblikovanju in razdelitvi podjetja.
Možnost prevzema dokumentacije na sedežu podjetja stranke.
Možnost izvajanja računovodstva na sedežu podjetja stranke.
Možnost elektronskega bančništva (vsi bančni programi).
Možnost elektronskega poslovanja (program MINIMAX-SAOP).
Ostale visoko kvalitetne storitve s področja računovodstva, knjigovodstva ter davčnega svetovanja.

 

Dejavnost smo razširili tudi na mikrofilmske storitve. Z ustreznim načinom arhiviranja lahko v podjetju znižamo stroške povezane z iskanjem in dostopanjem do informacij, z izgubo, poškodovanjem ali fizično zlorabo pomembnih dokumentov ter z zasedanjem prostora.  S tem smo našim poslovnim partnerjem rešili problem prostora za arhiv.

Nudimo vam:

Mikrofilmanje
Mikrofilmsko arhiviranje podatkov

 

PONUDBA PODJETJA

Računovodska dejavnost - 1664219871

Računovodska dejavnost

Poglobljeni osebni stiki so temelj našega dela. Vsaka naša stranka je deležna naše strokovnosti in pozornosti. Pri nas tudi naključij ...

Računovodska dejavnost

Računovodska dejavnost - 1664219871

Poglobljeni osebni stiki so temelj našega dela. Vsaka naša stranka je deležna naše strokovnosti in pozornosti. Pri nas tudi naključij ne prepuščamo drugim.

V okviru naših računovodskih storitev strankam nudimo:

 • Celovite računovodske storitve (od A do Ž).
 • Celovite knjigovodske storitve.
 • Davčno svetovanje in individualno svetovanje za vse stranke.
 • Poslovno svetovanje.
 • Kadrovsko svetovanje (prijave, odjave, pogodbe, delovna dovoljenja).
 • Pomoč in svetovanje pri ustanovitvi, pripojitvi, preoblikovanju in razdelitvi podjetja.
 • Možnost prevzema dokumentacije na sedežu podjetja stranke.
 • Možnost izvajanja računovodstva na sedežu podjetja stranke.
 • Možnost elektronskega bančništva (vsi bančni programi).
 • Možnost elektronskega poslovanja (program MINIMAX-SAOP).
 • Ostale visoko kvalitetne storitve s področja računovodstva, knjigovodstva ter davčnega svetovanja.

Mikrofilmska dejavnost - 1664219871

Mikrofilmska dejavnost

Podjetja morajo v današnjem času, ko se borijo za obstanek, biti sposobna se prilagajati in uporabljati najsodobnejše informacijske sisteme. Z ...

Mikrofilmska dejavnost

Mikrofilmska dejavnost - 1664219871

Podjetja morajo v današnjem času, ko se borijo za obstanek, biti sposobna se prilagajati in uporabljati najsodobnejše informacijske sisteme. Z ustreznim načinom arhiviranja lahko v podjetju znižamo stroške povezane z iskanjem in dostopanjem do informacij, z izgubo, poškodovanjem ali fizično zlorabo pomembnih dokumentov ter z zasedanjem prostora. Usmerite se na svoj posel in se ne trudite z “kupom papirja”. Krevs – finančni biro d.o.o. Trebnje vam nudi izdelavo in implementacijo najmodernejših rešitev, ki zajemajo vsak del procesa, upravljanja ter hrambe dokumentacije vašega podjetja. Z mikrofilmskim arhiviranjem vam bomo lahko v mnogih pogledih, olajšali proces dela.

Nudimo vam:

 • Mikrofilmanje
 • Mikrofilmsko arhiviranje podatkov

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]