Kuhinje po meri – Stare Trade d.o.o. Dom in vrt, Obrt in Storitve, Ostalo

Kuhinje po meri – Stare Trade d.o.o.

Smo družinsko mizarstvo, katerega začetki segajo v leta 1930 ko je Janez Stare pričel z mizarsko obrtjo. Luka in Natascha Stare, sta tretja generacija, ki se je usmerila v svetovanje in izdelavo pohištva in kuhinje po meri za privatne domove.

Izkušnje ki štejejo.

Luka se je od malega doma pri očetu učil mizarskih prvin iz prve roke. Po končanem univerzitetnem študiju lesarstva se je z veseljem podal v izdelavo še tako zapletenih projektov, ki odražajo njegovo premišljeno delo. Natascha je študirana notranja arhitektka, ki je našla srečo pri opremljanju najrazličnejših prostorov, v katerih začutimo posluh za stranko v kombinaciji z vpeljavo trendov in najsodobnejših rešitev za bivanje.

Kakovost procesa izdelave.

V mizarski delavnici imamo ekipo izurjenih mizarjev, ki jim je ljubezen do lesa dala čut za izpeljavo zapletenih detajlov in preciznost pri izdelavi pohištva in kuhinj po meri. Natascha in Luka sta vam skupaj z oblikovalko Saro na voljo za izmere in pogovor na domu ali objektu.

Prisluhnemo, smo precizni in ambiciozni.

Naša misija je, da vas vodimo skozi celoten proces načrtovanja in vam pomagamo rešiti vaše probleme, ter uresničiti želje do zaključka montaže. Pri načrtovanju pohištva prisluhnemo vašemu stilu življenja, ter vam pripravimo 3D vizualizacijo rešitev. Delamo z najsodobnejšo tehnologijo in sledimo razvoju kvalitetnih materialov, ki jih redno vpeljujemo v naše delo.

Strmimo k projektom, ki so nam izziv, in vsaka srečna stranka nam daje motivacijo za nadaljnjo delo.

Premišljeno načrtovanje je temeljna vrlina pri našem delu. S pomočjo vaših želja in precizno izvedbo naših mojstrov v delavnici, nastajajo projekti višjih standardov.

STORITVE:

PONUDBA-PODJETJA

Kuhinje po meri

Načrtovanje

1. Korak – IZMERA Preko maila nam pošljete vaše želje ali nas enostavno pokličete. 2. Korak – 3D IZRIS Pomerimo ...

Načrtovanje

Kuhinje po meri

1. Korak – IZMERA
Preko maila nam pošljete vaše želje ali nas enostavno pokličete.

2. Korak – 3D IZRIS
Pomerimo vaš prostor ali pa nam pošljete obstoječe načrte. Pri načrtovanju pohištva prisluhnemo vašemu stilu življenja, ter vam pripravimo 3D vizualizacijo rešitve.

3. Korak – SESTANEK
Dogovorimo se za termin, kjer vam pomagamo izbrati materiale, dogovorimo se o detajlih in uskladimo vaše želje, odgovorimo na vaša vprašanja in poskrbimo za vašo sanjsko opremo.

4. Korak – IZVEDBA
Pripravimo načrte za izvedbo v mizarski delavnici in določimo datum montaže.

 

Kuhinje po meri

Izdelava in montaža

Izdelava pohištva in kuhinje po meri Da za vas lahko uresničimo najbolj drzne ideje izdelane po najvišjih kakovostnih standardih uporabljamo ...

Izdelava in montaža

Kuhinje po meri

Izdelava pohištva in kuhinje po meri
Da za vas lahko uresničimo najbolj drzne ideje izdelane po najvišjih kakovostnih standardih uporabljamo najsodobnejšo strojno in programsko opremo. Delo na projektu se začne s pripravo proizvodnje, kjer se določi vse proizvodne parametre. Programska oprema za načrtovanje CAD je direktno povezana z našo strojno opremo CAM/CIM. Stojna obdelava poteka na najmodernejših CNC vodenih strojev, ki so medsebojno povezani. Delamo z najsodobnejšo tehnologijo in sledimo razvoju kvalitetnih materialov, ki jih redno vpeljujemo v našo proizvodnjo.

Preciznost in kvaliteta izdelave sta vedno na prvem mestu !

Montaža
Naša misija je, da vas vodimo skozi celoten proces načrtovanja in vam pomagamo rešiti vaše probleme, ter uresničiti želje vse do zaključka montaže. Skupaj z vami uskladimo termin montaže pohištva ali kuhinje po meri, ki ustreza vašim vsporednim delom na vašem objektu.

Kuhinje po meri

Unikaten izdelek

Premišljeno načrtovanje je temeljna vrlina pri našem delu. S pomočjo vaših želja in precizno izvedbo naših mojstrov v delavnici, nastajajo ...

Unikaten izdelek

Kuhinje po meri

Premišljeno načrtovanje je temeljna vrlina pri našem delu. S pomočjo vaših želja in precizno izvedbo naših mojstrov v delavnici, nastajajo projekti višjih standardov.

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE