Leseni nadstreški – UrMar d.o.o. Dom in vrt, Obrt in Storitve, Ostalo

LESENI NADSTREŠKI – UrMar d.o.o.

SPOZNAJTE NAS

Podjetje je na trgu že 25 let. Glavna dejavnost podjetja je proizvodnja lepljenih profilov za okna, vrata in lesenih nadstreškov iz smrekovega in drugih vrst lesa. Nudimo tudi sušenje lesa in izdelava lepljenih tramov. Vse bolj se razvijamo na področju izdelave polkroglih ter enokapnih, modernih nadstreškov za avtomobile, terase, naš stranski produkt pa so lesni peleti. Trenutno je v podjetju 6 zaposlenih.

UrMar d.o.o., podjetje s sedežem v Mislinji, se na območju celotne Slovenije skupaj z ekipo kvalitetnih mojstrov ukvarja z izvedbo krovsko-kleparskih del in s tesarstvom. Pomemben del naše dejavnosti, s katero se največkrat srečujemo so leseni nadstreški.  Po želji naročnika izdelamo kvaliteten leseni nadstrešek, pri katerem pa izdelujemo samo iz kvalitetnega lesa in les pred obdelavo ustrezno pripravimo in zaščitimo. Presenetili vas bomo s hitro odzivnostjo, kvalitetno izvedbo dela ter natančnostjo. Radi se lotevamo novih projektov, saj nam vsak dodaten projekt kljub dodatnemu delu prinese tudi nove izzive.

Naši glavni kupci so Marles PSP d.o.o, Inles d.d., ter še nekaj drugih manjših poslovnih partnerjev.

PONUDBA-PODJETJA

LESENI NADSTREŠKI - 1686204601

LESENI NADSTREŠKI

Dejavnost s katero se v okviru svojega dela najbolj srečujemo je izdelava lesenega nadstreška. Po želji naročnika izdelamo kvaliteten leseni ...

LESENI NADSTREŠKI

LESENI NADSTREŠKI - 1686204601

Dejavnost s katero se v okviru svojega dela najbolj srečujemo je izdelava lesenega nadstreška. Po želji naročnika izdelamo kvaliteten leseni nadstrešek, pri katerem pa izdelujemo samo iz kvalitetnega lesa in les pred obdelavo ustrezno pripravimo in zaščitimo.

VEČ

Lesene hiške

LESENE MOBILNE HIŠKE

Mobilna hišica izdelana za preživljanje prostega časa ob morju ali v gorah, lahko služi tudi kot poslovni prostor za vašo ...

LESENE MOBILNE HIŠKE

Lesene hiške

Mobilna hišica izdelana za preživljanje prostega časa ob morju ali v gorah, lahko služi tudi kot poslovni prostor za vašo dejavnost ali kot pisarna.

Hišica velikosti 6,4 m x3m ima leseni skelet iz lepljenega smrekovega lesa v katerega vgrajujemo izolacijo (032). Vgrajena je vsa elektro inštalacija in vodovod. Standardna debelina sten je 15 cm ( izolacija + OSB plošče ali fermacell plošče, ter zunanja fasada (3 cm) kombinacija les/aluminij z zračnim mostom. Dno hiške je izdelano iz lepljenih tramov, spodaj zaprto z vodoodpornimi OSB ploščami s hidroizolacijo, vmesna izolacija (15 cm), zgoraj leseno dno preko katerega je položena kakovostna vinilna obloga. Vgrajujemo samo lesena okna z ALU masko s troslojno zasteklitvijo.

Vsa oprema v hišici je izdelana iz visokokvalitetnih materialov.
Stranka lahko izbira med velikostjo hišice, razporeditvijo v njej in tudi opremo.

Prednosti:

  • Primerne so za celoletno bivanje
  • Cenovno dostopne
  • Izdelane iz visokokakovostnih materialov
  • Zanje ni potrebno gradbeno dovoljene
  • Dizajnersko oblikovane
  • Prilagodljive

 

OSTALI IZDELKI - 1686204602

OSTALI IZDELKI

Glavna dejavnost podjetja je proizvodnja lepljenih profilov za okna in vrata iz smrekovega in drugih vrst lesa. Nudimo tudi sušenje ...

OSTALI IZDELKI

OSTALI IZDELKI - 1686204602

Glavna dejavnost podjetja je proizvodnja lepljenih profilov za okna in vrata iz smrekovega in drugih vrst lesa. Nudimo tudi sušenje lesa in izdelavo lepljenih tramov.

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE
    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]