MANUS Radoš Kovačević s.p.

MANUS Radoš Kovačević s.p.

MANUS Radoš Kovačević s.p., smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami, na področju selitv, prevoza vsakovrstnega pohištva, demontaže in montaže pohištva. Opravljamo pa tudi manjša gradbena dela.  S svojim profesionalnim odnosom in dolgoletnimi izkušnjami, ter z dobro opravljeno storitvijo, se trudimo izpolniti pričakovanja naših strank. 

Za kvalitetno opravljeno storitev je pomembna usposobljena ekipa sodelavcev. To dosegamo z rednim izobraževanjem in motivacijo tako posameznikov kot celotne ekipe sodelavcev. Naši zaposleni so tehnično usposobljeni, prijazni in ustrežljivi.

Naš cilj je, v zadovoljstvo naših naročnikov, opravljati selitve in si z vsakim dnem prizadevati dvigniti kakovost naših storitev na še višji nivo. Prepričani smo, da bo vaše zaupanje v nas, ko nas boste potrebovali za selitve, demontažo in montažo pohištva, kot tudi druge dejavnosti s področja selitev in prevozov, ter opravljanja manjših gradbenih del, upravičeno.

Zavedamo se, da je selitev že sama po sebi stresna, zato vam s profesionalnim pristopom in izkušnjami zagotovimo hitro selitev brez nepotrebnih zapletov. Poleg tega, da vam bistveno skrajšamo čas in priskočimo na pomoč že na začetku selitve, kvalitetno poskrbimo tudi za zaščito pohištva in ustrezno pripravo na prevoz. Nobeno delo nam ni odveč, zato vam po potrebi pomagamo tudi v primerih, ko je potrebno pohištvo razstaviti in na novi lokaciji ponovno sestaviti. Naša glavna aduta sta usposobljeno osebje in ustrezno prilagojena prevozna sredstva, s katerimi je mogoče varno preseliti pohištvo. Seveda pa vam s pomočjo izkušene ekipe zagotovimo tudi kakovostne izvedbe manjših gradbenih del.

MANUS Radoš Kovačević s.p. smo pravi naslov za vas! S praktičnim in hitrim pristopom bomo opravili selitev ali prevoz tako, da boste kot naša stranka kar najbolj prihranili na času in denarju.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in nas še danes kontaktirajte. Z veseljem vam bomo svetovali in skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!

STORITVE

 

Selitve

Vam selitev povzroča skrbi?Ne veste, kako bi preselili težje kose pohištva?

 

V skladu z dogovorom vam izvedemo celotno selitev od priprave in zaščite predmetov v starem bivališču do postavitve v novem. Lahko pa izvedemo le prevoz predmetov in pohištva. S praktičnim in hitrim pristopom bomo opravili selitev ali prevoz tako, da boste kot naša stranka kar najbolj prihranili na času in denarju.

 

Prevozi

Potrebujete hiter in zanesljiv prevoz? Ne poznate vseh možnosti?

 

Brez skrbi, tu smo zato, da vam zagotovimo zanesljiv in ažuren prevoz različnega tovora. Pri izvedbi prevozov smo fleksibilni in se držimo dogovorjenih rokov, poleg tega pa se potrudimo, da upoštevamo vaše želje in potrebe ter vam ponudimo strokovno in hitro izvedbo storitev.

Montaža

Vas skrbi kdo bo nazaj sestavil pohištvo? Potrebujete manjše gradbeno delo?

 

Nič lažjega, naša usposobljena ekipa obvlada demontiranja, montiranja in pakiranja. Nobeno delo nam ni odveč, zato vam po potrebi pomagamo tudi v primerih, ko je potrebno pohištvo razstaviti in na novi lokaciji ponovno sestaviti.

GALERIJA

KONTAKT


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]