Mednarodni transport blaga, domači transport blaga, kamionski prevozi po Evropi Prevozništvo in Transport

Mednarodni transport blaga, domači transport blaga, kamionski prevozi po Evropi

HARTH, transport, Rusmin Hamidović s.p.

Iščete zanesljivega avtoprevoznika za prevoze blaga po Sloveniji in Evropi …? Potrebujete prevoznika, ki zagotavlja hitre in točne mednarodne prevoze? Želite sodelovati z partnerjem, ki ima dolgoletne izkušnje? Cenite točnost in sledljivost pri prevozu vašega blaga?

HARTH, transport, Rusmin Hamidović s.p., smo pravi naslov za vas! Z nami bo vaš tovor vedno varno in pravočasno na cilju!

Transportno podjetje HARTH posluje že od leta 2011. V tem času smo pridobili obilico izkušenj na področju transporta blaga in tovora po Evropi. Redno vozimo po vseh evropskih trasah, zato imajo naši vozniki dolgoletne izkušnje z vožnjo po različnih delih Evrope. Zaradi bogatih izkušenj vam ponujamo celovito ponudbo na področju transporta, logistike in mednarodnih prevozov.

Smo dinamično in hitro rastoče podjetje. Našo ekipo sestavljajo le vozniki z dolgoletnimi izkušnjami. Smo zanesljivi, odzivni, varni in točni pri opravljanju prevozov. Tako smo si prislužili zaupanje številnih domačih in tujih podjetij, ki so danes naše redne stranke.

Nudimo hiter in varen transport tovora in blaga. Pokličite nas na 070 748 946 in se prepričajte!

Zakaj izbrati nas za vašega avtoprevoznika? Ker smo:

  • hitri in zanesljivi
  • osredotočeni na varnost
  • zaupanja vredni in lojalni
  • individualno pristopimo in se prilagajamo posamezni stranki
  • fleksibilni, konkurenčni, natančni in nudimo visoko kakovost storitev
  • pozitivno naravnani in skrbno negujemo partnerske odnose

Poleg prevozništva se ukvarjamo tudi z razkladanjem, nakladanjem in skladiščenjem blaga, ter odkupom in prodajo palet. Nudimo tudi prodajo kakovostnih pelet za ogrevanje.

Mednarodni transport blaga, domači transport blaga, kamionski prevozi po Evropi – HARTH, transport, Rusmin Hamidović s.p.

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE