Micelarna vodica Obrt in Storitve, Osebna Nega

Micelarna vodica

BIO micelarna vodica za obraz je 100% naravna, pripravljena iz ekološko pridelanih povsem naravnih surovin. Kožo nežno neguje, jo očisti, navlaži, osveži in nahrani ter spodbuja k naravnemu delovanju. Pomlajuje in odpravlja obrazne gubice. Primerna tudi za odstranjevanje ličil.

Brez parabenov, ftalatov, silikonov in nanodelcev, brez naftnih derivatov, brez hormonskih motilcev, brez rakotvornih in drugih zdravju škodljivih primesi ter brez umetnih dišav in arom.

Ostala ponudba—->

Smo družinsko podjetje, ki svoje poslanstvo opravljamo s srcem in predanostjo neokrnjeni naravi. Naši izdelki povsem naravne aroma kozmetike pod blagovno znamko Kozmetika Evana – 100% naravna so pripravljenih iz povsem naravnih bio-eko pridelanih surovin. Eterična in bazna olja, micelarna vodica ter druge kozmetične surovine nabavljamo od etičnih in preverjenih dobaviteljev, kateri uperjajo vse moči v ponudbo povsem naravnih izdelkov bio-eko pridelave.

Naj povemo še nekaj dejstev o eteričnih oljih in rožnih vodah lastne proizvodnje. Glede na to, da naša proizvodnja povsem naravne kozmetike raste iz dneva v dan, iz meseca v mesece ter iz leta v leto, smo v okviru podjetja sklenili, da vsa zelišča, ki jih potrebujemo za izdelavo naše povsem naravne kozmetike, pridelamo sami.

Iz tega se je tudi rodila uspešna ideja, da vse rožne vode, ki jih uporabljamo v kozmetičnih izdelkih in ki jih tudi kot samostojne ponujamo vam, kupcem, pridelamo sami z lastno destilacijo. To pomeni, da našim izdelkom dodajamo zgolj in samo naše rožne vode iz rastlin pridelanih na našem domačem vrtu po postopkih biodinamične pridelave.

Na našo srečo pa ima marsikatera rastlina tudi veliko eteričnega olja in kot stranski produkt pri pridobivanju rožnih vod ustvarjamo tudi eterična olja (sivka, rožmarin, kamilica,…), ki jih prav tako uporabljamo v naših kozmetičnih izdelkih. Nenazadnje pa v naših povsem naravnih kozmetičnih izdelkih najdete tudi macerate (kamilice, korenčka, melise, ognjiča, šentjanževke), ki so prav tako plod dela pridnih rok naših zeliščarjev.

kozmetika-evana__100-naravno

 

PONUDBA-PODJETJA

Micelarna vodica

Naravna aroma kozmetika

Nega Obraza Nega Las Nega Ust Nega Telesa Nega Dlani in Stopal BIO Ličila BIO Dišave

 

Kozmetika Evana

Aromaterapevtske storitve, zdravilske tehnike in delavnice

Aromaterapevtska masaža. Energetska masaža glave. Bioresonančna terapija. Biospektrana terapija. Zaper terapija. Bownova terapija. Metamorfna tehnika. Refleksna masaža stopal in dlani. ...

Aromaterapevtske storitve, zdravilske tehnike in delavnice

Kozmetika Evana

 • Aromaterapevtska masaža.
 • Energetska masaža glave.
 • Bioresonančna terapija.
 • Biospektrana terapija.
 • Zaper terapija.
 • Bownova terapija.
 • Metamorfna tehnika.
 • Refleksna masaža stopal in dlani.
 • Umirjanje (sedacija) živcev.
 • Program za nosečnice, bodoče starše in otročke (Bownova terapija in masaža za dojenčke / otročke, Bownova terapija in masaža za nosečnice, smejoči porod – priprava staršev na naravni porod, svetovanje nosečnicam in doječim materam, vadbe za nosečnice in vadbe za mamice z otročki).
 • Profesionalna vizažistika, nega, ličenje in poslikave obraza.
 • Delavnice, predavanja in vadbe (delavnice priprave povsem naravne aroma kozmetike, delavnica vizažistike in ličenja, tibetanske vaje – vrelec mladosti).

 

 

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE