Moderne kuhinje po meri, moderni jedilni stoli, Ljubljana Trgovina

Pohištvo MOBILE

Načrtujemo s strastjo.

Moderne kuhinje po meri, moderni jedilni stoli, Ljubljana – Podjetje MOBILE d.o.o., Tržaška cesta 67, je mlado podjetje, specializirano za prodajo in distribucijo pohištva. V prodajnem salonu vam bomo z veseljem svetovali pri nakupu novega pohištva. Da bo še tako težka izbira lažja, vam bomo brezplačno izrisali postavitev vašega novega pohištva.

Z dobrim načrtovanjem in kakovostno izvedbo, vam lahko pomagamo tudi pri prenovi stanovanja (vodovod, elektrika, keramika, sanitarna keramika, parket, beljenje …).

Pri nas boste našli veliko izbiro modernega in stilnega pohištva priznanih proizvajalcev.

Pri podjetju pohištvo mobile smo za vas izbrali pohištvo priznanih italijanskih proizvajalcev za posebne sladokusce pa nudimo tudi pohištvo po meri. Preričajte se o modernem dizajnu, vrhunski kvaliteti in ugodnih cenah.

Nudimo Vam:

  • NAČRTOVANJE – Vaše želje, naše znanje, skupno zadovoljstvo. Dober narčt je ključ do uspeha. Zaupajte nam.
  • POHIŠTVO – Pohištvo priznanih proizvajalcev, Bontempi, Atra, Flexteam in mnogi drugi. Možen ogled v razstavnem salonu.
  • MONTAŽA – Skupaj z našimi vrhunskimi strkovnjaki, pohištvo dostavimo in sestavimo.

Nekaj naših projektov

Stanovanje v Ljubljani

Kuhinja v Ljubljani

Oprema stanovanja

Kuhinja Trebnje

Trgovina v Ljubljani

Hiša otok Krk

Moderne kuhinje po meri, moderni jedilni stoli, LjubljanaModerne kuhinje po meri, moderni jedilni stoli, Ljubljana – MOBILE prodaja pohištva d.o.o.

PONUDBA-PODJETJA

Moderne kuhinje po meri, moderni jedilni stoli, Ljubljana

Kuhinje po meri

Klasične in moderne kuhinje po meri Kuhinje po naročilu in po meri pomenijo možnost izbire modela, barve in pa stila ...

Kuhinje po meri

Moderne kuhinje po meri, moderni jedilni stoli, Ljubljana

Klasične in moderne kuhinje po meri

Kuhinje po naročilu in po meri pomenijo možnost izbire modela, barve in pa stila kuhinje – klasične, moderne ali pa italijanske. Kuhinje po naročilu so za Mobile d.o.o. odlična priložnost, da pokažemo veliko izbiro kuhinj izbranega dizajna in visoke kvalitete. Naši svetovalci vam, glede na vaše želje, pri izbiri z veseljem pomagajo. Čeprav so vam klasične kuhinje po naročilu na voljo v različnih materialih, so le-te največkrat lesene. Masivne in tople, z vgradnimi omarami in kuhinjskim pultom. Moderne kuhinje pa pogosto vidimo v kombinacijami z jeklom in sodobnimi materiali ter z velikim kuhinjskim otokom na sredini. Moderne kuhinje vse manj spominjajo na domače kuhinje, ampak bolj na profesionalne kuhinje s pridihom elegance. Vsekakor pa so vam tako moderne kot tudi klasične kuhinje pri Mobile d.o.o. na voljo po naročilu, kar pomeni, da lahko poljubno naročate posamezne elemente. Nudimo vam tudi kuhinje po meri. Primerne so predvsem za kuhinje, ki so oblikovane nestandardno in zahtevajo prilagojene mere.

Italijanske kuhinje – stilne in moderne

Ko pomislimo na moderne kuhinje, nam velikokrat pridejo na misel dizajnerske italijanske kuhinje, ki slovijo po zmagoviti kombinaciji visoke kakovosti, naprednih in kvalitetnih materialov ter čistega in prepoznavnega dizajna. Pri Mobile d.o.o. najdete veliko izbiro modernih italijanskih kuhinj priznanih oblikovalcev in znamk. Tudi te kuhinje vam ponudimo po meri oz. si lahko zaželite italijansko kuhinjo po naročilu. Kuhinje so na voljo v vseh modernih barvah, izdelane pa so iz kakovostnih materialov, ki so obdelani tako, da zagotavljajo odpornost na uporabo ter varnost za uporabnike. Kuhinje po naročilu imajo tudi pri izbiri italijanske ali klasične kuhinje to prednost, da lahko poljubno kombinirate tudi različne tipe kuhinj. Zaželite si del moderne kuhinje, kot je npr. kuhinjski otok, ter ga kombinirajte s pultom klasične kuhinje. Kuhinje po meri omogočajo, da vsaka gospodinja dobi svojo sanjsko kuhinjo, pa čeprav jo je potrebno prirediti za podstrešno nišo ali pa za odprti kot. Kuhinja tako postane pomemben del vašega stanovanja, v katerem se ne samo kuha, ampak tudi živi in druži. Kuhinje po naročilu in kuhinje po meri nam po eni strani predstavljajo izziv, po drugi strani pa se veselimo izdelovanja kuhinj po vaših željah.

Mobile d.o.o. | Kuhinje po naročilu, klasične, moderne, italijanske kuhinje, kuhinje po meri:

Proizvajalci:

PRIMAVERA – Moderna kuhinja PRIMAVERA priznanega Italjanskega proizvajalca ARREX. Kuhinjo je mogoče dobiti v različnih barvnih kombinacijah, prav tako so mogoče vse predelave kar pomeni, da je kuhinja narejena na točno mero vašega prostora.

ORIENTE – Moderna kuhinja ORIENTE priznanega Italjanskega proizvajalca ARREX. Kuhinjo je mogoče dobiti v različnih barvnih kombinacijah, prav tako so mogoče vse predelave kar pomeni, da je kuhinja narejena na točno mero vašega prostora.

DALLAS – Klasična kuhinja DALLAS priznanega Italjanskega proizvajalca ARREX. Kuhinjo je mogoče dobiti v različnih barvnih kombinacijah, prav tako so mogoče vse predelave kar pomeni, da je kuhinja narejena na točno mero vašega prostora.

ARCOBALENO – Moderna kuhinja ARCOBALENO priznanega Italjanskega proizvajalca ARREX. Kuhinjo je mogoče dobiti v različnih barvnih kombinacijah, prav tako so mogoče vse predelave kar pomeni, da je kuhinja narejena na točno mero vašega prostora.

MOON – Moderna kuhinja MOON priznanega Italjanskega proizvajalca ATRA. Kuhinjo je mogoče dobiti v različnih barvnih kombinacijah, prav tako so mogoče vse predelave kar pomeni, da je kuhinja narejena na točno mero vašega prostora.

MAYA – Klasična kuhinja MAYA priznanega Italjanskega proizvajalca ATRA. Kuhinjo je mogoče dobiti v različnih barvnih kombinacijah, prav tako so mogoče vse predelave kar pomeni, da je kuhinja narejena na točno mero vašega prostora. Vrata pri klasičnih kuhinjah so iz masivnega lesa.

DAY – Moderna kuhinja DAY priznanega Italjanskega proizvajalca ATRA. Kuhinjo je mogoče dobiti v različnih barvnih kombinacijah, prav tako so mogoče vse predelave kar pomeni, da je kuhinja narejena na točno mero vašega prostora. Vrata pri kuhinji day so iz Akrila, ki ima izgled visokega sijaja.

SMART – Moderna kuhinja SMART  priznanega Italjanskega proizvajalca ATRA. Kuhinjo je mogoče dobiti v različnih barvnih kombinacijah, prav tako so mogoče vse predelave kar pomeni, da je kuhinja narejena na točno mero vašega prostora.

KUBICA – Moderna kuhinja KUBICA priznanega Italjanskega proizvajalca ATRA. Kuhinjo je mogoče dobiti v različnih barvnih kombinacijah, prav tako so mogoče vse predelave kar pomeni, da je kuhinja narejena na točno mero vašega prostora.

INTESA – Klasična kuhinja INTESA priznanega Italjanskega proizvajalca ATRA. Kuhinjo je mogoče dobiti v različnih barvnih kombinacijah, prav tako so mogoče vse predelave kar pomeni, da je kuhinja narejena na točno mero vašega prostora. Vrata pri klasičnih kuhinjah so iz masivnega lesa.

AVANTGARDE – Moderna kuhinja AVANTGARDE priznanega Italjanskega proizvajalca ATRA. Kuhinjo je mogoče dobiti v različnih barvnih kombinacijah, prav tako so mogoče vse predelave kar pomeni, da je kuhinja narejena na točno mero vašega prostora. Med materiali, ki se uporablja za vrata ali kuhinjski pult je tudi tudi fenix ntm, ki je zelo odporen na praske in temperaturo.

VINTAGE – Moderna kuhinja VINTAGE priznanega Italjanskega proizvajalca ATRA. Kuhinjo je mogoče dobiti v različnih barvnih kombinacijah, prav tako so mogoče vse predelave kar pomeni, da je kuhinja narejena na točno mero vašega prostora.

ESSENZA – Moderna kuhinja ESSENZA priznanega Italjanskega proizvajalca ATRA. Kuhinjo je mogoče dobiti v različnih barvnih kombinacijah, prav tako so mogoče vse predelave kar pomeni, da je kuhinja narejena na točno mero vašega prostora. Vrata so lahko lakirana mat ali masiva hrast.

DREAM – Moderna kuhinja DREAM priznanega Italjanskega proizvajalca ATRA. Kuhinjo je mogoče dobiti v različnih barvnih kombinacijah, prav tako so mogoče vse predelave kar pomeni, da je kuhinja narejena na točno mero vašega prostora.

 

Moderne kuhinje po meri, moderni jedilni stoli, Ljubljana

Jedilni stoli

Klasični stoli, moderni stoli, kuhinjski stoli, pisarniški stoli, barski stoli – prodaja stolov Mobile d.o.o. Klasični stoli ali moderni stoli ...

Jedilni stoli

Moderne kuhinje po meri, moderni jedilni stoli, Ljubljana

Klasični stoli, moderni stoli, kuhinjski stoli, pisarniški stoli, barski stoli – prodaja stolov Mobile d.o.o.

Klasični stoli ali moderni stoli – kuhinjski, pisarniški, barski stoli – obiščite naš salon na Tržaški cesti 67 v Ljubljani.

Klasični stoli ali moderni stoli – posvetujte se s strokovnjaki za prodajo stolov

Klasični stoli so največkrat iz lesa, kovine in plastike. Njihova uporabnost je preizkušena in brez težav jih postavimo v vsak tradicionalen prostor. Moderni stoli so sestavljeni iz novejših materialov, ki so med seboj spretno kombinirani. Moderni stoli so dizajnersko prilagojeni celoti – moderni kuhinjski stoli modernim kuhinjam, moderni barski stoli pa modernim barom. Meja med klasičnimi in modernimi stoli se briše s časom. Kar je bil pred 20 leti moderen stol, je danes lesen klasičen stol, ki je preživel test časa. Najmanj razlike je med modernimi pisarniškimi stoli in klasičnimi pisarniškimi stoli – pisarniški stoli so namenjeni nenehni uporabi in morajo izpolnjevati določene kriterije. Če opremljate celoten prostor, vam bodo naši svetovalci znali pomagati izbrati primeren stol, pa naj bo klasičen ali moderen. Upoštevati morate način in pogostost uporabe stola, stilno kompatibilnost, kvaliteto izdelave, dolgoživost in ceno. Klasični stoli so lažja izbira, saj je koncept preizkušen in se zato težje uštejete pri nakupu. Moderni stoli so lahko pravo presenečenje, zato so primerni za vse stranke, ki iščejo drznost in uživajo v inovacijah.

Prodaja klasičnih in modernih stolov – barski stoli, kuhinjski stoli in pisarniški stoli

Mobile d.o.o. smo zastopnik vrhunskih mednarodnih znamk pohištva. Prodaja stolov je le ena izmed naših storitev. Zavzemamo se za celovit pristop in maksimalno pomoč pri izbiri opreme za vaše potrebe. Barski stoli in kuhinjski stoli, moderni ali klasični, so naložba v zadovoljstvo vaših strank in vas samih. Večino našega budnega časa preživimo v sedečem položaju, zato cena stola ne sme biti edini faktor pri odločanju za ustrezen stol. Prav tako se je smotrno izogibati ekstravagantnim modernim stolom, če stole kupujemo za dolgotrajno sedenje. Barski stoli morajo zagotavljati minimum udobja, pisarniški stoli pa morajo biti odlično oblikovani za dolgotrajnejše sedenje, saj tudi udoben stol pripomore k učinkovitejšemu delu. Kuhinjski stoli sicer niso namenjeni dolgotrajnemu sedenju, vendar morate paziti na višino sedenja, kvaliteto materialov in seveda tudi na samo udobje sedenja, ki lahko še poveča užitek dobrega obroka.

Bogato ponudbo stolov si lahko ogledate v našem razstavnem salonu ali na naši spletni strani. Klasični stoli, moderni stoli, kuhinjski stoli, barski stoli, pisarniški stoli – prodaja stolov vseh vrst in drugega pohištva, moderne sedežne garniture in sedežne garniture po meri priznanih italijanskih proizvajalcev, kot so ALPE, sprint, FLEXTEAM, SMA, MAB, Sedit, ATMA, CREMA Francesco, Rigosalotti, ATRA in še mnogi drugi.

MOBILE d.o.o. | Klasični stoli, moderni stoli, kuhinjski stoli, pisarniški stoli, barski stoli, prodaja stolov:

 

Moderne kuhinje po meri, moderni jedilni stoli, Ljubljana

Jedilne mize

Moderne mize: lesene mize, kovinske mize, steklene mize | Jedilniške mize za vse stile Moderne mize za vsak okus Ko ...

Jedilne mize

Moderne kuhinje po meri, moderni jedilni stoli, Ljubljana

Moderne mize: lesene mize, kovinske mize, steklene mize | Jedilniške mize za vse stile

Moderne mize za vsak okus

Ko opremljate stanovanje, je za dobro celostno podobo pomemben prav vsak kos pohištva. Tudi stoli in mize so pomembni kosi pohištva in bistveno sooblikujejo podobo vaše jedilnice, kuhinje, dnevne, otroške in delovne sobe ter še kakšnega drugega prostora. Prav moderna miza pa je lahko ravno tista pika na i, ki vašemu stanovanju vtisne poseben pečat. Stolom in mizam zato velja nameniti nekaj vaše pozornosti. Pri tem vam bomo v pohištvenem salonu Mobile z veseljem pomagali in vam predstavili našo bogato ponudbo različnih lesenih miz, kovinskih miz, steklenih miz ter jedilniških miz iz kombinacije materialov za vsak dom in okus.

Moderne in klasične jedilniške mize in stoli | Izbrana ponudba stolov in miz

V podjetju Mobile d.o.o. smo za vas pripravili pestro ponudbo, ki jo sestavljajo stoli in mize različnih designov in kombinacij. Izberete lahko klasične ali moderne jedilniške mize in stole proizvajalca SEDIT ter pohištvo za celoten dom priznanih italijanskih proizvajalcev kot so ALPE, sprint, FLEXTEAM, SMA, MAB, ATMA, CREMA Francesco, Rigosalotti, ATRA in drugi. Moderne mize in stole, ki jih zaznamuje sodoben dizajn, vrhunska kvaliteta ter ugodne cene, si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa obiščete naš prodajni salon. Pri nas boste poleg različnega stilnega pohištva za kuhinje, dnevne in otroške sobe, spalnice, kopalnice, predsobe in jedilnice, sedežnih garnitur, svetil in bele tehnike našli različne kakovostne jedilniške mize:

  • lesene jedilniške mize,
  • kovinske jedilniške mize,
  • steklene jedilniške mize,
  • in mize iz kombinacije materialov.

Jedilniške mize iz različnih materialov in kombinacij: lesene mize, kovinske mize, steklene mize

Pri opremljanju vaše jedilnice boste največjo pozornost gotovo namenili stolom in jedilniški mizi, ki so osrednji kosi pohištva v tem prostoru. V podjetju Mobile d.o.o. vam bomo rade volje svetovali in pomagali pri izbiri jedilniške mize, saj boste v naši ponudbi našli številne moderne, lesene, kovinske ali steklene jedilniške mize priznanih italijanskih proizvajalcev po dostopnih cenah. S skupnimi močmi bomo našli pravo mizo za vaš dom!

Mobile d.o.o. | Lesene mize, kovinske mize, steklene mize, jedilniške mize, stoli in mize:

 

Moderne kuhinje po meri, moderni jedilni stoli, Ljubljana

Sedežne garniture po meri

Sedežne garniture po meri – moderne usnjene in kotne sedežne garniture Moderne sedežne garniture | Na kaj je treba biti ...

Sedežne garniture po meri

Moderne kuhinje po meri, moderni jedilni stoli, Ljubljana

Sedežne garniture po meri – moderne usnjene in kotne sedežne garniture

Moderne sedežne garniture | Na kaj je treba biti pozoren pri nakupu moderne sedežne garniture?

Pri nakupu moderne sedežne garniture morate biti pozorni na več dejavnikov. Če nočete sedežne garniture po meri, morate dobro preceniti prostor, kjer bo vaša sedežna garnitura stala. Naslednji korak je ustrezna izbira oblike moderne sedežne garniture. Je potrebna kotna sedežna garnitura? Bi raje imeli polkrožno obliko? So linije usklajene z ostalim pohištvom? Vse to so vprašanja, na katera si morate odgovoriti pred nakupom moderne sedežne garniture. Naslednja odločitev je odločitev za material. Usnjene sedežne garniture, sedežne garniture iz mikrotkanine, morda moderne sedežne garniture iz naravnih vlaken ali regeneriranega usnja – možnosti je veliko. Usnjene sedežne garniture je lahko vzdrževati, so pa usnjene sedežne garniture občutljive na živalske kremplje ter malce neprijetne v vročih dneh. Za mnoge usnjene sedežne garniture še vedno predstavljajo prestiž, mnogo strank pa usnjene sedežne garniture zavrača zaradi etičnih razlogov.

Sedežna garnitura po meri – kotna sedežna, polkrožne sedežne garniture po meri

Sedežne garniture po meri vam zagotovimo v sodelovanju z našimi partnerji. Ne glede na vaše želje, vam zagotavljamo vrhunsko izvedbo. Večkrat nam stanovanje ne omogoča postavitve že pripravljene sedežne garniture, zato je naša edina možnost, da sedežno garnituro naredimo po meri. Sedežna garnitura po meri je narejena glede na vaše želje, kotna sedežna, pravokotna, večkotna ali polkrožna sedežna. Prav tako za vas kombiniramo različne materiale, usnjene sedežne, sedežne iz mikrotkanin in tako ustvarimo sedežne garniture po vaši meri. Kolekcije sedežnih garnitur, ki jih prodajamo, so sestavljene tako, da se prilagajajo, hkrati pa izpolnjujejo estetski in funkcionalni vidik. Zato se pred naročilom sedežne garniture po meri posvetujte z našimi svetovalci. Mogoče ni potreben nakup sedežne garniture po meri, ampak samo drugačna postavitev sedežne garniture. Moderne sedežne garniture so oblikovane tako, da poudarjajo napreden dizajn, hkrati pa vpeljujejo nove materiale in njihove drzne kombinacije.

V Mobile d.o.o. vam nudimo najnovejše kolekcije sedežnih garnitur italijanskih proizvajalcev. Moderne sedežne garniture, sedežne garniture po meri iz različnih materialov – tudi usnjene sedežne garniture. Oglejte si našo ponudbo v razstavnem salonu na Tržaški cesti 67. Sedežna garnitura po vaši meri – Mobile d.o.o.

MOBILE d.o.o. I Sedežne garniture po meri, moderne sedežne garniture, usnjene sedežne, kotna sedežna, sedežna garnitura po meri, sedežne garniture:

 

Moderne kuhinje po meri, moderni jedilni stoli, Ljubljana

Predsobe

Oglejte si našo veliko izbiro predsob.

 

Moderne kuhinje po meri, moderni jedilni stoli, Ljubljana

Splanice

Moderne spalnice in klasične spalnice po meri | Oprema za spalnice po ugodnih cenah Mobile oprema spalnice – harmonija, udobje ...

Splanice

Moderne kuhinje po meri, moderni jedilni stoli, Ljubljana

Moderne spalnice in klasične spalnice po meri | Oprema za spalnice po ugodnih cenah

Mobile oprema spalnice – harmonija, udobje in trden spanec

Ko preurejamo spalnico, dajemo velik poudarek na funkcionalnost in udobje. Spalnica je prostor počitka in spanja. Spalnica je prostor intimnosti in miru. Kako v prostor vnesti harmonijo in ravnovesje, kakšna naj bo oprema spalnice, da bo ta udobna, lepa in hkrati tudi praktična? Kateri materiali, kakšno pohištvo in katere dekorativne elemente izbrati, da se boste v svoji spalnici počutili domače in umirjeno? V salonu pohištva Mobile poskrbimo, da bo vaš počitek užitek in vaš spanec trden. Ponujamo klasične spalnice in moderne spalnice proizvajalcev, kot so ACF, Flexteam, SMA Group, ALPE in drugi. Nudimo individualne rešitve in spalnice po meri.

Klasične spalnice – udobje in tradicija

Klasika je večna. Oprema spalnice naj odraža vaš karakter. Tradicionalnim tipom ljudi ustreza videz klasične spalnice z garderobno omaro, posteljo, nočnimi omaricami, s predalnikom ali morda toaletno mizo. Naravni materiali in enostavne linije so zaščitni znak klasične spalnice. Les daje občutek topline in domačnosti. Postelja je osrednji element spalnice. K postelji sovpadata tudi nočni omarici. Preostanek prostora je potrebno optimalno izkoristiti, da bo čim bolj funkcionalen in hkrati ne bo natrpan. S pravilno izbiro in postavitvijo omar, ki so na voljo v različnih dimenzijah, pridobite na prostoru za shranjevanje oblačil in predmetov. Naj bo spalnica klasična in sodobna hkrati.

Moderne spalnice – atraktiven dizajn in funkcionalnost

Naj bo moderno, a še vedno udobno. Moderne spalnice zaradi dizajna niso nič manj funkcionalne. Trend moderne spalnice prostor počitka ločuje od prostora shranjevanja garderobe. Postelja je osrednji element moderne spalnice, večkrat postavljena na sredini prostora, če dimenzije sobe to dopuščajo. Garderobni del se lahko fizično loči z vgrajevanjem omar, lahko pa se odločite za vizualno nemotečo postavitev omar čez celotno dolžino stene. Različne dimenzije in možnosti postavitve omogočajo optimalen izkoristek prostora moderne spalnice. Modni trendi narekujejo minimalizem, vizualno čistost ostrih linij in kombinacije različnih materialov, kot so les, steklo in kovina. Oblike dodatnih elementov so živahne in drzne. Salon notranje opreme Mobile predstavlja oblikovalsko in kvalitetno dovršenost moderne spalnice. Izbirajte med različnimi programi pohištva za moderne spalnice priznanih proizvajalcev, kot so ACF, SMA Group, Flexteam in ALPE.

Oprema spalnice – Mobile spalnice po meri

Salon pohištva Mobile ponuja pester izbor pohištva vrhunskih proizvajalcev, ki zadovolji vsak okus in nudi individualne rešitve za spalnice po meri. Nekateri prostori zahtevajo unikatne praktične rešitve pri razporeditvi pohištva. Nudimo svetovanje in načrtovanje spalnice po meri, pomagamo pri izbiri različnih kombinacij pohištva, dekorja in svetil.

Mobile d.o.o. | Oprema spalnice, moderne spalnice, klasične spalnice, spalnice po meri:

 

Moderne kuhinje po meri, moderni jedilni stoli, Ljubljana

Kopalnice

Oglejte si našo pestro ponudbo kopalnic in kopalnipkega pohištva.

 

Moderne kuhinje po meri, moderni jedilni stoli, Ljubljana

Svetila

Stropna svetila, stenska svetila, talna svetila in namizna svetila priznanih proizvajalcev Načrtovanje svetlobe v stanovanju je lahko pomembnejše od izbora ...

Svetila

Moderne kuhinje po meri, moderni jedilni stoli, Ljubljana

Stropna svetila, stenska svetila, talna svetila in namizna svetila priznanih proizvajalcev

Načrtovanje svetlobe v stanovanju je lahko pomembnejše od izbora in razporejanja pohištva. Osvetlite vaše prostore, poskrbite za prijetno atmosfero, izberite svetila, s katerimi boste pokazali svoj prefinjen okus in dodali moderno noto prostoru. Stropna svetila, stenska svetila, namizna svetila in samostoječa svetila priznanih proizvajalcev Penta, Lucenta in Cattelan Italia. Vrhunska kvaliteta in ugodne cene. Vsa svetila si lahko ogledate v našem salonu notranje opreme Mobile na Tržaški cesti 67 v Ljubljani.

Stropna svetila – stropne luči – osnovna osvetlitev prostora

Kjer smo dejavni, naj svetloba prihaja z vrha. Stropna svetila nudijo osnovno osvetlitev prostora. Stropne luči lahko svetijo različno, usmerjeno ali razpršeno, lahko so nevtralnih oblik ali imajo dekorativni namen. Najbolj pomembno pri tem je, da nudijo dovolj svetlobe. V bogati ponudbi najdete stropna svetila proizvajalcev Penta, Lucente in Cattelan Italia, ki bodo vašemu prostoru dala prav poseben pečat. Viseča in vgradna stropna svetila, stropne luči različnih oblik in stilov, bodo zadovoljile okus še tako zahtevne stranke. Pokažite vaš prostor v najboljši luči. Izberite stropna svetila, ki jih odlikujeta vrhunska kvaliteta in moderen dizajn.

Stenska svetila – stenske luči – atmosfera v prostoru

Ustvarite prijetno atmosfero v prostoru. Stenska svetila oziroma stenske luči niso namenjene zgolj dodatnemu osvetljevanju, ampak tudi ustvarjanju udobne atmosfere. Poleg osnovne osvetlitve, ki jo nudijo stropna svetila, stenska svetila in stenske luči dopolnjujejo osvetlitev in zaokrožujejo celostno podobo prostora. Stenska svetila nudijo dodatno svetlobo, z njimi lahko ustvarite prijeten ambient ali poudarite podrobnosti. Stenska svetila in stenske luči priznanih proizvajalcev, kot so Penta, Lucente in Cattelan Italia, so dekorativna in moderna. Poživite vaše prostore z modernim dizajnom stenskih svetil. Vrhunska kvaliteta luči in svetil za ugodno ceno.

Namizna svetila – namizne luči – Dodatna delovna osvetlitev

Namizna svetila so pomembna predvsem z vidika funkcionalnosti. Delovna površina, kot je pisalna miza, mora biti pogosto dodatno osvetljena. Namizne luči morajo nuditi dovolj delovne svetlobe. Namizna svetila in namizne luči priznanih proizvajalcev bodo dodala karakter vsaki mizi. Namizna svetila in namizne luči priznanih proizvajalcev poleg uporabnosti odlikujeta tudi moderen dizajn in vrhunska kvaliteta.

Samostoječa svetila – Svetloba in dekor

Samostoječa svetila so dekorativna in hkrati funkcionalna, saj nudijo dodaten vir svetlobe tam, kjer ga najbolj potrebujete. Uporabite samostoječa svetila in osvetlite temačne kote v stanovanju. Dodatna samostoječa svetila ustvarjajo prijeten ambient in optično povečajo prostor. Samostoječa svetila dodajo stilski in karakterni pečat vašemu prostoru. Pokažite svoj prefinjen okus za dizajn. Izberite samostoječa svetila priznanih proizvajalcev Penta, Lucente in Cattelan Italia.

Mobile d.o.o. | Stropna svetila in luči, stenska svetila in luči, namizna svetila in luči, samostoječa svetila:

GALERIJA

Moderne kuhinje po meri, moderni jedilni stoli, Ljubljana - pohištvo Mobile

 

POVPRAŠEVANJE