Montaže, vzdrževanje kovinskih strojev – MONTES

Montaže, vzdrževanje kovinskih strojev – MONTES

V podjetju MONTES ŠTEFAN RAZBORŠEK S.P. se ukvarjamo z montažo in vzdrževanjem vseh vrst kovinskih strojev. Naj se gre za predelovalne, obdelovalne stroje ali naprave, mi montiramo in vzdržujemo vse! Najpogosteje servisiramo in izvajamo popravila na strojih kovinsko predelovalne in lesne industrije. Rabljene stroje tudi obnovimo, modificiramo in posodobimo. Na področju montaže in vzdrževanja kovinskih strojev imamo dolgoletno tradicijo in dolgoletne izkušnje. Odlikujejo nas kakovostno opravljeno delo, hitra odzivnost in vestno upoštevanje dogovorjenih rokov. Našim strankam smo tudi vedno na voljo za strokovni nasvet in pomoč pri iskanju najbolj ustrezne in najbolj ugodne rešitve glede na njihove želje in potrebe.

Na strojih izvedemo popoln servis, ki med drugim vključuje tudi menjavo in popravilo navojnih vreten, niveliranje strojev, servis pnevmatične, električne in hidravlične napeljave, obnovo priključkov, obnovo cilindrov, popravilo mazalnih sistemov, popravilo oljnih distributerjev, menjavo ležajev na vretenih, balansiranje vreten in merjenje vibracij, menjavo vodil…

Zavedamo se, da je za naše stranke varno in nemoteno delovanje njihovih strojev poglavitnega pomena, zato poleg vzdrževanja in popravil nudimo tudi generalne obnove in remonte strojev.

Montaže, vzdrževanje kovinskih strojev - MONTES 004 Dela izvajamo po celotni Sloveniji.

Cenjene stranke vabimo, da nas za dodatna vprašanja pokličejo na +386 (0)51 413 418 ali pošljejo poizvedbo na info@montes.si.

O NAS

Od samega začetka ob ustanovitvi podjetja leta 2007, smo si zastavili cilj zagotavljanja kakovostnih storitev montaže in vzdrževanja strojev in naprav. Nenehno vlagamo v nadgrajevanje našega znanja, uvajamo uporabo novih tehnologij, uvajamo delo z novimi materiali. Na podlagi naših več kot 10 letnih izkušenj lahko našim strankam strokovno svetujemo kašen stroj je najbolj ustrezen za njihove potrebe in kakšen servisni režim jim bo najbolj ustrezal. Odlikujejo nas kakovostno opravljeno delo, hitra odzivnost in vestno upoštevanje dogovorjenih rokov.

Cenjene stranke vabimo, da nas za dodatna vprašanja pokličejo na +386 (0)51 413 418 ali pošljejo poizvedbo na info@montes.si.

GALERIJA

 

POVPRAŠEVANJE


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]