Najem blagajne, izposoja davčne blagajne, blagajna za en dan, priložnostna blagajna

Najem blagajne, izposoja davčne blagajne, blagajna za en dan, priložnostna blagajna

 

OP ELUS smo podjetje, ki se ukvarja z organizacijo javnih in zasebnih prireditev. Poleg naših oganizacijskih sposobnosti, vam prav tako nudimo hitre in ugodne najeme davčnih blagajn. Naša vizija je ustvarjati temelje za edinstvene in navdihujoče zgodbe. Biti stalno v koraku s časom, pa nam omogoča ugoditi tudi najzahtevnejšim naročnikom.

Davčna blagajna je sistem obveščanja Fursa o skoraj vsakem izdanem računu, plačanem z gotovino. Davčna blagajna pomeni, da morate še pred vročitvijo stranki, o vsakem izdanem računu, plačanem z gotovino, obvestiti Furs. Ta tudi potrdi vsak tako izdan račun. Za gotovinsko plačilo šteje vse, kar ni nakazilo na transakcijski račun prodajalca, torej tudi plačilo s kreditno ali debetno kartico.

Naj vas opozorimo, da so kazni za kršenje zakona visoke! Poostren nadzor nad prireditvami se izvaja že od pričetka leta 2014. Uporabnik je, po končani prireditvi, dolžan hraniti podatke v berljivi obliki, najmanj 5 let.

 

Imamo večje število davčnih blagajn, ki so na voljo za najem. Primerne so za različne dogodke kot so: sejmi, veselice, koncerti… Blagajne so elektronske s hitrim termo tiskalnikom in enostavne za uporabo, prav tako pa zadostujejo zakonskim predpisom.. Blagajno popolnoma prilagodimo vašim potrebam (glava računa, artikli s cenami, tipkovnica itd.).

Naše blagajne delujejo na programski opremi Simple Shop, ki je prilagojena za različna delovna okolja in omogoča enostaven pregled ter izpis blagajniškega dnevnika ob končani uporabi! Simple Shop® je profesionalni računalniški program za izdajanje računov preko POS ali A4 tiskalnikov. Namenjen je malim in velikim, saj s svojimi možnostmi zadovoljuje tudi največje in hkrati manjša podjetja ne prisiljuje v uporabo morebitnih odvečnih funkcij.

Univerzalna poslovna programska oprema za izdajanje računov, predračunov ali vstopnic preko A4 in POS tiskalnikov ter sprejem RFiD (NFC) kartic, BAR kode in kontrola pristopa delovnega časa – vse v enem programski paket.

Več o ponudbi programske opreme Simple Shop si lahko ogledate na njihovih spletnih straneh https://www.simple-shop.si in https://www.pos-program.si/

Za vse dodatne informacije o najemu in uporabi davčne blagajne, smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani!

PONUDBA-PODJETJA

Najem davčne blagajne - 1721623743

Najem davčne blagajne

Nudimo vam najme davčnih blagajn, ki so primerne so za različne dogodke kot so: sejmi, veselice, koncerti… Blagajne so elektronske ...

Najem davčne blagajne

Najem davčne blagajne - 1721623743
Nudimo vam najme davčnih blagajn, ki so primerne so za različne dogodke kot so: sejmi, veselice, koncerti… Blagajne so elektronske s hitrim termo tiskalnikom in enostavne za uporabo, prav tako pa zadostujejo zakonskim predpisom.. Blagajno popolnoma prilagodimo vašim potrebam (glava računa, artikli s cenami, tipkovnica itd.).

Naše blagajne delujejo na programski opremi Simple Shop, ki je prilagojena za različna delovna okolja in omogoča enostaven pregled ter izpis blagajniškega dnevnika ob končani uporabi!

Za vse dodatne informacije o najemu in uporabi davčne blagajne, smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke.

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]