NARAGLAV d.o.o. – prodaja rezervnih delov za tovorna vozila, kamione, Krško, Dolenjska

EURO 4

PRODAMO MAN TGL EURO4, Letnik 2007,dobro ohranjen..

MAN 27 414  ZA DELE

DIFERENCIALI Za tovorna vozila Mercedes,Man

NARAGLAV d.o.o. – prodaja rezervnih delov za tovorna vozila, kamione, Krško, Dolenjska

naraglav-prodaja-rezervnih-delov

NARAGLAV d.o.o. je mlado in hitro rastoče podjetje, sposobno hitrega prilagajanja in dovolj veliko za uspešno soočanje z novimi zahtevami trga na področju nabave in prodaje rezervnih delov za tovorna vozila. Naša naloga je zagotavljanje čim bolj kvalitetne storitve z ugodnimi cenami in hitro dobavo zahtevanih rezervnih delov. Odlično poznavanje razvoja panoge doma in v svetu, dobaviteljev in kupcev nam omogoča konstanten razvoj in rast prometa.

Naša stalna zaloga artiklov uspešno zadovoljuje trenutne potrebe naših kupcev. Zaradi nenehne rasti števila kupcev, razvoja novih prodajnih programov in s tem povezanih dobaviteljev skrbno gradimo ustrezno zalogo in iz leta v leto večamo število artiklov, ki so vedno na razpolago našim strankam.

Smo hitri, prijazni, varčni, zaupanja vredni in popolnoma predani zahtevam naših naročnikov. Zaradi bogatih izkušenj vam ponujamo strokovno svetovanje pri nakupu rezervnih delov za tovorna in gospodarska vozila. Našo ekipo sestavlja kvalificirano osebje z dolgoletnimi izkušnjami na področju trgovine z rezervnimi deli. V podjetju NARAGLAV d.o.o. smo zavezani temu, da so naše storitve prilagojene strankam in njihovim potrebam. Naše osnovno vodilo je zadovoljstvo naročnika, zato stalno spremljamo kakovost artilkov naših dobaviteljev in v naš prodajni program dodajamo le najkvalitetnejše

NARAGLAV d.o.o. – prodaja rezervnih delov za tovorna vozila, kamione, Krško, Dolenjska 001

 

Za več informacij o našem prodajnem programu vas v podjetju NARAGLAV d.o.o., vabimo da nas pokličete na +386 (0)31 625 586 ali pošljete elektronsko pošto na naraglav@gmail.com.

PONUDBA

Nadomestni deli ali rezervni deli, kakor jim bolj priljubljeno rečemo v naši panogi, so pri nas na voljo:

  • iz zaloge za pogosto iskane
  • ali po naročilu za redko iskane rezervne dele.

Naša ponudba obsega:

  • GENUINE – originalni rezervni deli v originalni embalaži proizvajalca vozila.
  • OE (Original Equipment) ali OEM (Original Equipment Manufacturer) – rezervni deli izdelani za proizvajalca vozila (tako imenovana prva vgradnja), popolnoma enake kvalitete kot originalni rezervni deli, vendar v embalaži proizvajalca le-teh.
  • REPLACEMENT – rezervni deli, kateri ustrezajo zahtevam in specifikacijam originalnih rezervnih delov (velikokrat tudi z večjimi tolerancami zaradi obrabe sosednjih delov ali sklopov), vendar izdelani s strani proizvajalca, ki ne proizvaja za prvo vgradnjo.
  • REMANUFACTURED – obnovljeni GENUINE, OE ali OEM rezervni deli, katerih je na tržišču čedalje več zaradi ekonomskih, naravovarstvenih in eksploatacijskih razlogov. Načeloma popolnoma ustrezajo kvaliteti novih rezervnih delov ter so v večini primerov sestavljeni iz novih in obnovljenih komponent. Cenovno so ugodnejši za nakup v primerjavi z novimi rezervnimi deli. Proizvajajo jih lahko proizvajalci za prvo vgradnjo, kot tudi proizvajalci, kateri ne sodelujejo v prvi vgradnji.
  • AFTERMARKET – rezervni deli, kateri niso predvideni v prvi vgradnji vozila in v glavnem predstavljajo dodatek ali spremembo v smislu izboljšave oz. prilagoditve določenih lastnosti vozila.


Dobava originalnih rezervnih delov po konkurenčnih cenah


Velika zaloga rezervnih delov


Takojšnja odzivnost na spremembe tržišč kupcev, proizvajalcev in distributerjev


Razvijanje partnerskih odnosov


Zagotavljanje zadovoljstva naših strank

 

 

KATALOGI

KONTAKT

naraglav-prodaja-rezervnih-delov

NARAGLAV d.o.o.

Cesta krških žrtev 137, 8270 Krško

naraglav@gmail.com

+386 (0)31 625 586

+386 (0)41 625 586

POVPRAŠEVANJE

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]