Naravna kontracepcija, rešitev težav z zanositvijo, zeliščna terapija

Naravna kontracepcija, rešitev težav z zanositvijo, zeliščna terapija

Salvix zeliščna terapija in »apoteka« je edinstveno mesto, nastalo z namenom in ciljem približati uporabo širokega spektra zdravilnih rastlin širši javnosti, tako v sami terapiji, kot tudi v preventivi pred številnimi boleznimi. Bogato znanje, pridobljeno skozi tisočletja, na katerem je temeljila medicina starodavnih narodov od babilonsko –asirske, perzijske, indijske, kitajske, arabske, grško – rimske pa vse do evropske do današnjih dni, je temeljilo na poznavanju in uporabi izredno širokega nabora zdravilnih rastlin, njih izvlečkov, v obliki kompleksno sestavljenih čajnih mešanic, tinktur, mazil, balsamov,…in je bilo v rabi vse do srede 19.st., ko je razvoj sintetične kemije zeli skoraj povsem spodrinil, da so ostale v rabi samo še v ljudskem zdravilstvu. Mnenja smo, da je tudi tu nastopil čas, da se ozremo v preteklost in uporabimo znanje, ki je utonilo v pozabo, ga dopolnimo ter prilagodimo času in potrebam današnjega človeka, s tem pa doprinesemo h kvaliteti njegovega – našega življenja.

Naša »apoteka« vsebuje preko 270 zdravilnih rastlin vrhunske terapevtske kvalitete, prav toliko ali še večje število eteričnih olj, maceratov, osnovnih olj, rastlinskih maslov in smol ter redkih dragocenih terapevtskih olj, praktično s celega sveta … skrbno izbranih in selekcioniranih glede na samo vrsto in del rastline, kot tudi na podlagi njenega rastišča, saj vemo, da le to določa njeno sestavo in s tem njen terapevtski učinek. Vemo tudi, da se naravne zdravilne učinkovine iz zdravilnih rastlin bolje, lažje in naravneje povezujejo z našim organizmom in z vsako njegovo celico kot sintetične substance, zatorej vsi naši zeliščni pripravki vsebujejo izključno samo naravne sestavine, in so vsi brez izjeme absolutno brez kakršnihkoli umetnih primesi.

Rastlinski pripravki, ki jih boste našli na naši spletni strani predstavljajo le del naše dejavnosti, kajti naša vizija, temeljno vodilo ter nenazadnje obljuba izhaja iz slednjega: vsak človeški organizem je svojstven, edinstven, samosvoj in glede na njegove potrebe, naj bi bili pripravljeni in sestavljeni tudi zeliščni pripravki – individualno sestavljene čajne mešanice, tinkture, mazila, balsami, v terapevtske ali pa lepotilne namene… v skladu s tisočletno tradicijo. Tako je vsaka kapljica odmerjena prav posebej za vas. Zatorej nas preprosto pokličite ter nam sporočite svoje želje in potrebe!

PONUDBA PODJETJA

Naravna kontracepcija - 1611652478

Naravna kontracepcija

Vprašanje, kdaj imeti otroka ter koliko bi si jih želeli, nikakor ni novo, z njim se ženske in zdravniki ubadajo ...

Naravna kontracepcija

Naravna kontracepcija - 1611652478

Vprašanje, kdaj imeti otroka ter koliko bi si jih želeli, nikakor ni novo, z njim se ženske in zdravniki ubadajo že tisočletja. Družba si je od nekdaj – ne glede na zgodovinski čas in okoliščine – prizadevala za preprečevanje neželene nosečnosti in bila z izkustvenimi metodami uspešna. Menda še preveč, kajti med drugim so rastlino silphium zaradi kontracepcijske moči in velikega povpraševanja med prostitutkami Grki in Rimljani celo iztrebili.

Hormonalna kontracepcija kot jo poznamo danes v obliki kontracepcijskih tablet, injekcij, materničnih vložkov .. je na voljo šele zadnjih 50 let, s tem pa je potonilo v pozabo znanje o naravnih metodah preprečevanja neželene nosečnosti – znanje, ki so ga pridobivali in izpopolnjevali skozi tisočletja.


Zakaj tečaj naravne kontracepcije?

Dandanes je zelo moderno »živeti zdravo«, biti navzven zdravega in fit videza .. kaj pa navznoter? Zdravo naj se prehranjujemo, gibljemo v naravi, skrbimo za umiritev in blažitev stresa, da uravnavamo hormonsko ravnovesje, jemo vsa mogoča prehranska dopolnila. Kaj pa spolno življenje? Ali ni morebiti tudi tu potrebna vrnitev k naravnemu ter spoznavanju naravnega?

Mnoga dekleta in ženske ob jemanju hormonske kontracepcije čutijo njihove stranske učinke kot so slabost, glavobol, zmanjšano spolno poželenje, imajo neredne krvavitve, so depresivne. Ob tem obstajajo tudi prikriti stranski učinki, ki jih sprva ne opazimo: možnost tromboze, hipertenzije, kapi, pljučne embolije, motnje v delovanju jeter, tumorji, rak na dojkah …
Zaskrbljujoče je, da se hormonska kontracepcija predpisuje vedno mlajšim dekletom, najstnicam – tudi za zdravljenje aken (vendar obstajajo bolj zdrave in učinkovite alternative) in z namenom »urejanja« ciklusa ali preprečevanja nosečnosti. S tem pa se jim onemogoči naravni razvoj postavitve lastnega naravnega ciklusa.

Komu je tečaj namenjen, kaj vsebuje ter kako poteka:

Tečaj je namenjen vsem, ki želite spoznati ter se naučiti uporabe metod naravne kontracepcije, torej tako dekletom, ženskam, fantom, moškim, parom kot tudi vsem tistim, ki imate težave z zanositvijo; kajti če vemo, kako NE zanosimo, potem tudi vemo, kako JA, ko si to želimo.

Podrobno bomo obdelali teme:

♣ anatomija ženskih in moških reprodukcijskih organov (menstruacijski ciklus, moški »ciklus«, hormonsko procesiranje
pri obeh spolih – podrobno, dejavniki, ki vplivajo na hormonsko procesiranje…)
♣ spoznali bomo naravne, uporabne in zanesljive metode
♣ spoznali fitoterapijo na tem področju (varna uporaba rastlin – kdaj, kaj, zakaj in kako)
♣ moška naravna kontracepcija

♣ kaj storiti, če se »uštejemo«? (je postkoitalna tabletka edini izbor; naravna prva pomoč)
♣ kako negujemo svojo yoni (najpogostejši vzroki vaginalnih vnetij in obolenj…)
♣ nega ženskega in moškega »libida« (naravna viagra: ali obstaja?)
♣ teme glede na vprašanja in individualne potrebe udeležencev

Več o prijavi, ceni in poteku tečaja si lahko podrobneje preberete na naši spletni strani!

30 dnevni detox telesa - 1611652478

30 dnevni detox telesa

Vodnik za optimizacijo vašega zdravja, ki vključuje prehrano, adaptogena zelišča, zdravilna zelišča, myofascialno sprostitev, jogo, pa še veliko več .. tudi ...

30 dnevni detox telesa

30 dnevni detox telesa - 1611652478

Vodnik za optimizacijo vašega zdravja, ki vključuje prehrano, adaptogena zelišča, zdravilna zelišča, myofascialno sprostitev, jogo, pa še veliko več .. tudi antiparazitni program. Vemo, da celovitega razstrupljanja ni moč opraviti v parih urah, enem dnevu ali dveh (morda ga uspemo sprožiti, vendar tu obstanemo .. vedno znova). Za celovit detox je potreben tako čas kot tudi pravilen pristop. Program je natančno določen in v teku 30 dni k razstrupljanju pristopa na celovit in sistematičen način. Tako se vsak teden koncentriramo na drug sklop organov in telesnih sistemov in vsak dan še na detajle, ki prinašajo specifične koristi določenemu sistemu.

V sklopu programa se bomo naučili:

♣ kako očistiti toksinov svoje telo in um
♣ kako telo očistiti raznih parazitov
♣ hrana: kaj neguje, zdravi in vzdržuje zdravo telo
♣ razviti svojo osebno prakso
♣ uporabljati adaptogena zelišča
♣ myofascialne tehnike za lajšanje bolečin
♣ kako deluje hormonski sistem, limfni sistem…
♣ kako »opraviti« z stresom..in še in še…

In ne nazadnje – komu je 30-dnevni detox telesa in uma namenjen? Namenjen je vsem, ki želite svoje telo očistiti toksinov ter raznih metabolnih odpadkov, izboljšati in uravnovesiti metabolne funkcije svojega telesa ter uma.

Več o prijavi, ceni in poteku tečaja si lahko podrobneje preberete na naši spletni strani!

Anticelulitni program - 1611652478

Anticelulitni program

Celulit NI samo estetski problem temveč,  je kronično vnetno in degenerativno stanje vezivnega tkiva kože, še posebno njenih elastičnih vezivnih vlaken in je ...

Anticelulitni program

Anticelulitni program - 1611652478

Celulit NI samo estetski problem temveč,  je kronično vnetno in degenerativno stanje vezivnega tkiva kože, še posebno njenih elastičnih vezivnih vlaken in je posledica in pokazatelj slabega metabolnega stanja telesa. Celulit je posledica prekomernega povečanja obsega  celic maščobnega  tkiva, oz. nepopolnega izločanja toksinov (odpadnih telesnih snovi), ki se zadržujejo v telesu, kar preprečuje normalni pretok krvi in limfe, vodi do težav s cirkulacijo in prehranjevanjem tkiva,  posledično pa do degenerativnega stanja vezivnega tkiva kože ter splošne intoksikacije telesa.

Anticelulitni program Salvix  je naravna, zelo intenzivna kombinirana terapija, ki istočasno terapevtsko sinhrono deluje »od znotraj navzven in od zunaj navznoter« in poteka štiri tedne. Problema celulita se lotevamo na celovit, sistematičen in popolnoma naraven način.

Celulitnega stanje ni možno odpraviti v tednu dni ali s par masažami, pa kakršnekoli že so in ne glede na prodajne obljube. Brez, da bi odpravile vzroke za njegov nastanek, se ga trajno ne bomo znebile. Z vztrajnostjo in doslednostjo pa bomo cilj zagotovo dosegle.

Več o prijavi, ceni in poteku tečaja si lahko podrobneje preberete na naši spletni strani!

Spletna trgovina - 1611652478

Spletna trgovina

Rastlinski pripravki, ki jih boste našli na tej strani  predstavljajo le del naše dejavnosti, kajti naša vizija, temeljno vodilo ter ...

Spletna trgovina

Spletna trgovina - 1611652478

Rastlinski pripravki, ki jih boste našli na tej strani  predstavljajo le del naše dejavnosti, kajti naša vizija, temeljno vodilo ter nenazadnje obljuba izhaja iz slednjega: vsak človeški organizem je svojstven, edinstven, samosvoj in glede na njegove potrebe, naj bi bili pripravljeni in sestavljeni tudi zeliščni pripravki  – individualno sestavljene čajne mešanice, tinkture, mazila, balsami, v terapevtske ali pa lepotilne namene… v skladu s tisočletno tradicijo. Tako je vsaka kapljica odmerjena prav posebej za vas. Zatorej nas  preprosto pokličite ter nam sporočite svoje želje in potrebe!

Ponudbo naših izdelkov in več podrobnih informacij o njih, lahko poiščete v naši spletni trgovini!

NAROČANJE IN CENIK

Naročanje samo po telefonu (040 805 143) vsak delavnik med 9. in 10. uro dopoldan.
Prosimo, da se poslužujete omenjenega termina in izven tega časa kličete le v nujnih primerih in s tem prispevate h kvaliteti dela in večjemu zadovoljstvu vseh. Ravno tako nas pokličite, če imate vprašanje, predlog ali pa idejo, z veseljem vam bomo odgovorili! V primeru, da na vaš klic ne bomo dosegljivi, vas bomo poklicali nazaj v čim krajšem času.
Vsi fitoterapevtski pripravki se obračunajo glede na količino posameznih rastlin in njihovih pripravkov (ob posamezni terapiji) po nam dostopnih (zaračunanih) nabavnih cenah.

»Zdravnik zdravi, narava pozdravi« Latinski pregovor

Zdravje nima cene. Namreč, ko človeka pestijo tegobe, je bolan ali ima bolečine, bi dal vse, da bi se pozdravil, in takrat je še kako resničen rek, da ima zdrav človek nešteto želja, bolan pa eno samo.
Terapija se (žal) zaračunava, ker pa želimo, da je čim bolj dostopna za vse, ne glede na socialni položaj, nam v primeru, da ocenite, da je cena previsoka glede na vaše trenutne zmožnosti, si pa želite oz. potrebujete terapijo, to sporočite (ob naročanju), da se individualno dogovorimo za ceno, ki jo zmorete. Ob tem se sklicujemo na vašo presojo in čut do sočloveka, da ne izkoristite te možnosti, če do nje res niste upravičeni, temveč jo prepustite tistim, ki jo resnično potrebujejo. Vsem žal te možnosti ne moremo omogočiti.

 

GALERIJA

KONTAKT