Očesna optika Vatovec, Sežana Trgovina

Očesna optika Vatovec, Sežana

Očesna OPTIKA VATOVEC, Sežana je optika s posluhom, saj svojim strankam vedno prisluhnemo in si za njih vzamemo čas.

Na voljo imamo široko ponudbo korekcijskih očal, sončnih očal, kontaktnih leč in tekočin ter ostalega potrebnega pribora. Naša ponudba okvirjev je pestra in cenovno ugodna! Nudimo korekcijska stekla vodilnih svetovnih proizvajalcev kot so Carl Zeiss, Essilor, Hoya in Alcom po ugodnih cenah. Našo ponudbo storitev dopolnjuje še izdelava in popravilo očal.

Za lažjo izbiro, vam na pomoč priskoči naše prijazno in strokovno usposobljeno osebje.

V OPTIKI VATOVEC imamo več kot 25 letno tradicijo prodaje optičnih pripomočkov z bogatimi strokovnimi izkušnjami. Pri nas je stranka vedno na prvem mestu, zato nudimo le izdelke in storitve visoke kakovosti.

 

Očesna optika Vatovec, Sežana 3-1

Za vaš vid poskrbi Optika Vatovec.

Optika Vatovec vam nudi:

 1. Oskrbo vida s korekcijskimi očali
 2. Korekcijske in kozmetične leče
 3. Vzdrževanje kontaktnih leč
 4. Vse za čiščenje kontaktnih leč
 5. Sončna očala
 6. Izdelavo in popravilo očal

Očesna optika Vatovec, Sežana

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE


  NAROČILO NA PREGLED

  Če se želite v optiki Vatovec naročiti za pregled vida lahko izpolnete spodnji obrazec.

  V naročilo za pregled napišite željeni datum in uro pregleda.


   OČALA

   Če ste med tistimi, ki vsak dan uporabljajo korekcijska očala, lahko to obrnete sebi v prid in jih uporabljate kot modni dodatek. Vendar pa je bolj kot sam vizualni izgled pomembno, da so korekcijska očala narejena po vaših merah in lepo sedijo na vašem obrazu. V optiki Vatovec vam ponujamo bogato izbiro korekcijskih okvirjev svetovno priznanih blagovnih znamk, iz katerih potem naredimo unikatna korekcijska očala, po meri vsakega posameznika. Naša raznovrstna ponudba korekcijskih očal bo zadovoljila še tako zahtevne kupce. Od klasičnih korekcijskih okvirjev do najsodobnejših, oblikovanih po zadnjih modnih smernicah. Ob tako široki ponudbi vam seveda nudimo strokovno pomoč, da se boste lažje odločili in pa seveda, da boste prišli do takšnih korekcijskih očal, ki vam najbolj ustrezajo. Za kakovost stekel jamči dolgoletna tradicija svetovno priznanih proizvajalcev stekel. Poleg čistil za korekcijska in druga očala pa ponujamo še široko paleto različnih trdih in mehkih etuijev.

   Okvirji za korekcijska očala

   KONTAKTNE LEČE

   Kontaktne leče so pripomoček za gledanje, ki postaja vse bolj priljubljen, saj jih na svetu uporablja že več kot 80 milijonov ljudi. Pri izbiri kontaktnih leč moramo upoštevati priporočila zdravnika in se zavedati kako pomembna je kvaliteta kontaktnih leč. Izbira kontaktnih leč je odvisna od vrste napake vida ter od količine in kakovosti solzne tekočine, zato je še bolj pomembno, da izberete primerne kontaktne leče. Z našo strokovno pomočjo jih boste zagotovi našli, saj kvaliteto zagotavljajo svetovno priznani proizvajalci kontaktnih leč:

   JOHNSON & JOHNSON
   CIBA VISION
   CARL ZEISS
   BAUSH+LOMB

   Korekcijske in kozmetične kontaktne leče

   SONČNA OČALA

   Sončna očala poleg funkcije modnega dodatka igrajo pomembno vlogo pri zaščiti naših oči in kože pred UVA in UVB žarki. Ker se škodljivi učinki UV žarkov seštevajo, vam v optiki Vatovec ponujamo sončna očala, ki zagotavljajo maksimalno zaščito. Zavedamo se, da nas sončna očala v sončnih dnevih spremljajo pravzaprav cel dan, zato je toliko bolj pomembno, da vam pomagamo izbrati ne le modno oblikovna, temveč tudi kvalitetna sončna očala z vso potrebno zaščito in filtri, ki ščitijo pred škodljivi sončnimi žarki.

   AKCIJE

   Optika Vatovec 001

   KONTAKT