Pakirni stroji – Edit d.o.o. Obrt in Storitve

Pakirni stroji različnih funkcij in velikosti

Podjetje Edit d.o.o. ponuja velik izbor pakirnih strojev in materialov. Pakirni stroji za pakiranje različnih velikosti in funkcij, za katere zagotavljamo strokovno svetovanje ob nakupu.

Za vse pakirne stroje zagotavljamo servis in montažo. Poleg tega imamo dostop do velike nacionalne in mednarodne mreže proizvajalcev in strokovnjakov, od katerih lahko vedno pridobimo potrebne informacije. Naša dodana vrednost je torej široko poznavanje materialov in strojev, zato vam lahko ponudimo rešitve in inovacije na področju pakiranja.

V nadaljevanju so predstavljeni pakirni stroji, ki se uporabljajo pri pakiranju, embaliranju in zaščiti izdelkov.

vertikalni-stroji-za-ovijanje-palet-ikona   Vertikalni pakirni stroji za ovijanje palet

Pri strojih za ovijanje palet je dobro vedeti, kakšno je raztegovanje folije in kakšni so izdelki, ki se povijajo. Pri strojih za ovijanje palet je dobro vedeti, kakšno je raztegovanje folije in kakšni so izdelki, ki se povijajo, saj je od tega odvisna poraba ter tip uporabljene folije na stroju in tudi sama izbira ovijalnega stroja.

    Horizontalni stroji za ovijanje izdelkov

Pri strojih za ovijanje izdelkov je dobro vedeti, kakšno je raztegovanje folije in kakšni so izdelki, ki se povijajo.

zapiranje kartonov z lepilnim trakom ikona     Stroji za zapiranje kartonov z lepilnim trakom in kartonirke

Nudimo polavtomatske in avtomatske stroje za lepljenje lepilnega traku ter kartonirke za sestavljanje škatel priznanega Italijanskega proizvajalca Comarme.

stroji-za-povezovanje-ikona    Povezovalni stroji in ročni baterijski aparati

Predstavljamo vam pakirne stroje in ročne baterijske aparate za povezovanje.  Baterijski povezovalni aparati se uporabljajo za spenjanje povezovalnih PP in PET trakov ter omogočajo samodejno napenjanje, varjenje in odrez traku.

zapolnjevanje prostora ikona     Pakirni stroji za zapolnjevanje prostora

Nudimo vam stroje za zapolnjevanje prostora renomiranega proizvajalca SealedAir, s katerimi lahko na samem mestu polnjenja oziroma pakiranja izdelkov dobite velike količine embalažnega materiala.

termovakumiranje ikona    Pakirni stroji za termovakumiranje

Smo pooblaščen zastopnik za vrhunske termovakumirne stroje italijanskega podjetja SMIPACK. Prodajni program zajema ročne, polavtomatske in avtomatske pakirne stroje, kot tudi rešitve za prehrambeno industrijo. Nudimo lasten zagon ter servis omenjene strojne opreme.

pistole za termokrcenje ikona     Pištole za termokrčenje

V manj kot minuti skrči in spakira EURO paleto višine enega metra s svojo ogrevalno močjo. V manj kot minuti skrči in spakira EURO paleto višine enega metra s svojo ogrevalno močjo.

     Pakirne linije

Smo pooblaščen zastopnik za vrhunske pakirne linije italijanskega podjetja SMIPACK. Pakirne linije so primerne za najrazličnejše industrije, in sicer za pakiranje plastenk, steklenic, tetrapakov, alu pločevink in podobno.

O PODJETJU

Podjetje EDIT, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990. Po letu 1995 smo se specializirali v panogi pakirnih materialov. Vsa leta širimo prodajni asortiaman in tako danes kupcem nudimo več kot 700 izdelkov, katere imamo večinoma na zalogi.

Dostava streč folije – JUST IN TIME

Lastni skladiščni prostori v velikosti 2000 m2 in lastna logistika omogočata hitro dobavo in oskrbo naročnikov s pakirnimi materiali, stalnim kupcem pa zagotavljajo zanesljivo JUST IN TIME dostavo. Trenutno zaposlujemo več kot deset delavcev.

Našim kupcem pomagamo pri zahtevnem pakiranju olajšati delo in zniževati stroške

S tehnološko sodobnimi rešitvami, širokim naborom pakirnih materialov in individualnim svetovanjem dosegamo optimalne rešitve, s katerimi vam olajšamo delo in nižamo stroške pakiranja.

Zagotavljanje najboljših rešitev

Kot eno najbolj specializiranih podjetij na področju pakirnih materialov v Sloveniji nudimo širok nabor tehnološko sodobnih izdelkov, s svojim znanjem in izkušnjami pa pomagamo pri izboru optimalnih rešitev za pakiranje.

Kot zelo specializiran ponudnik pakirnih materialov želimo utrditi in povečati svojo prepoznavnost v Sloveniji. Prepoznavni želimo postati po tehnološko sodobnih izdelkih in individualnemu pristopu do naročnikov. Vzpostaviti želimo tudi lastno proizvodnjo za pakirne materiale, s katerimi bi lahko širili svojo ponudbo.

 

PONUDBA PODJETJA

streč folije za ovijanje

PAKIRNI MATERIALI

Kot vsestranski dobavitelj verjamemo, da boste med njimi našli izdelek, ki ga iščete. Naša mednarodna paleta izdelkov temelji na konceptu ...

PAKIRNI MATERIALI

streč folije za ovijanje

Kot vsestranski dobavitelj verjamemo, da boste med njimi našli izdelek, ki ga iščete. Naša mednarodna paleta izdelkov temelji na konceptu »one stop shop«. Podjetje Edit je pomembna povezava med vami kot končnimi uporabniki na eni ter proizvajalci na drugi strani.

Veselimo se, da lahko z vami delimo znanje in izkušnje, ki smo jih pridobili na področju embalaže v preteklih letih. Poleg tega imamo dostop do velike nacionalne in mednarodne mreže proizvajalcev in strokovnjakov, od katerih lahko vedno pridobimo potrebne informacije.

Naša dodana vrednost je torej široko poznavanje materialov in strojev, zato vam lahko ponudimo rešitve in inovacije na področju pakiranja.

Pakirni  materiali iz našega programa:

 • Varovanje izdelkov in polnjenje prostora
 • Ovijalne streč folije in zaščita palet
 • Vreče, kuverte in ovojnice
 • Lepilni trakovi
 • Povezovalni trakovi
 • Robniki in profili
 • Kartonska in papirna embalaža
 • Palete in okvirji

 

pakirni stroji

PAKIRNI STROJI

Za vse predstavljene stroje zagotavljamo servis in montažo. Poleg tega imamo dostop do velike nacionalne in mednarodne mreže proizvajalcev in ...

PAKIRNI STROJI

pakirni stroji

Za vse predstavljene stroje zagotavljamo servis in montažo. Poleg tega imamo dostop do velike nacionalne in mednarodne mreže proizvajalcev in strokovnjakov, od katerih lahko vedno pridobimo potrebne informacije. Naša dodana vrednost je torej široko poznavanje materialov in strojev, zato vam lahko ponudimo rešitve in inovacije na področju pakiranja.

V nadaljevanju vam predstavljamo stroje, ki se uporabljajo pri pakiranju, embaliranju in zaščiti izdelkov:

 • Vertikalni stroji za ovijanje palet
 • Horizontalni stroji za ovijanje izdelkov
 • Stroji za zapiranje kartonov z lepilnim trakom in kartonirke
 • Povezovalni stroji in ročni baterijski aparati
 • Stroji za zapolnjevanje prostora
 • Stroji za termovakumiranje
 • Pištole za termokrčenje
 • Pakirne linije

 

GALERIJA

KONTAKT