Pergola – NAITORS d.o.o. Dom in vrt

PERGOLA – NAITORS d.o.o.

Naitors d.o.o. je podjetje, katero se ukvarja s prodajo in montažo stavbnega pohištva. Pravtako smo vodilni v regiji v razvoju in proizvodnji bioklimatskih pergol.

Pergole vam bodo na vašem vrtu ali terasi ustvarile čudovito terasno streho. Pergole prav tako odlično ščitijo pred vsemi vremenskimi vplivi.

Ostali naši prodajni artikli so:

 • okna (PVC okna, LES in ALUokna),
 • vhodna vrata (PVC, LES in ALU),
 • vhodna vrata – energetsko varčna (ALU),
 • senčila (rolete, žaluzije,..),
 • garažna vrata in industrijska vrata,
 • okenske police ,
 • steklene fasade (ALU) ,
 • zimski vrtovi (PVC, ALU).

VIZIJA PODJETJA – postati podjetje s katerim bodo zadovoljni vsi naši kupci predvsem zaradi strokovnega svetovanja, kvalitetnega izdelka in izvedbe ter nas bodo z veseljem priporočali drugim.

1200 – Garažnih vrat

2300 – PVC in ALU oken

654 – Vhodnih vrat

30 – Let izkušenj

Pergola Naitors je v sončnih dneh idealna rešitev za senco

Pergola je več kot le nadstrešek!  Pergole so odlična zaščita pred soncem in dežjem. Namenjene so za terase na privatnih objektih, kot tudi za gostilniške in druge poslovne stavbe. Njihova primarna funkcija je zaščita pred soncem in dežjem, so vodotesne in imajo integrirano odvodnjavanje.

Za več informacij se obrnite na podjetje Naitors d.o.o. in sicer na telefonsko številko 031 793 204, e-pošta: info@naitors.si 

PONUDBA-PODJETJA

PVC okna

Okna

PVC OKNA LESENA OKNA ALU OKNA OKENSKE POLICE Alu okna so zelo trpežna in modernega videza. Zaradi trpežnosti in lahkotnosti ...

Okna

PVC okna

 1. PVC OKNA
 2. LESENA OKNA
 3. ALU OKNA
 4. OKENSKE POLICE

Alu okna so zelo trpežna in modernega videza. Zaradi trpežnosti in lahkotnosti aluminija lahko z manjšim profilom okna dovolimo večjo površino v steklu, kar daje moderen in minimalističen izgled.

 

Vhodna Vrata

Vrata

VHODNA VRATA INDUSTRIJSKA VRATA  GARAŽNA VRATA

Vrata

Vhodna Vrata

 1. VHODNA VRATA
 2. INDUSTRIJSKA VRATA
 3.  GARAŽNA VRATA

 

Pergola

Pergola

Pergola je več kot le nadstrešek! Pergole so odlična zaščita pred soncem in dežjem. Namenjene so za terase na privatnih ...

Pergola

Pergola

Pergola je več kot le nadstrešek!

Pergole so odlična zaščita pred soncem in dežjem. Namenjene so za terase na privatnih objektih, kot tudi za gostilniške in druge poslovne stavbe. Njihova primarna funkcija je zaščita pred soncem in dežjem, so vodotesne in imajo integrirano odvodnjavanje.

Konstrukcija je narejena iz kakovostnega ekstrudiranega aluminija, vsi spojni elementi so iz inox-a. Profili so prašno barvani po RAL barvni lestvici, tako imajo na izbiro široko paleto barvnih odtenkov, katere lahko prilagodijo strankini želji.

Strešni profili pergole so vrtljivi, kar nam daje možnost prepusta sončnih žarkov ali pa vodotesno zaprtje strehe. Upravljanje je možno ročno ali z elektromotorjem. Pergolo se lahko z vseh strani zapre z ZIIP rolo sistemom, kateri je odporen na veter, lahko pa tudi z ALU okenskimi elementi ali samo zasteklimo.

Pergolo lahko izdelajo v velikosti 4 x 7 m (širina x globina), katero pa je možno tudi po širini modularno sestavljati na večje dimenzije.

Montaža

Montirajo jih lahko k obstoječemu objektu ali kot samostoječo pergolo. Za montažo potrebujejo betonsko ploščo ali točkovne temelje za pritrjevanje nosilcev. Montaža je enostavna in traja v večini primerov le en dan, saj se na objekt pripelje že na mero izdelana in z vsemi izvrtinami pripravljena konstrukcija.

 

Senčila - 1713209002

Senčila

ROLETE ŽALUZIJE KOMARNIKI

Senčila

Senčila - 1713209002

 1. ROLETE
 2. ŽALUZIJE
 3. KOMARNIKI

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE