Počivalniki Dom in vrt, Spletne Trgovine

Počivalniki za največje udobje v vašem domu

Počivalniki so namenjeni vaši sprostitvi in pomembno je, da sebi namenite najboljše.

Počivalniki so odlična in udobna rešitev za vsakodnevni počitek. Funkcionalni izdelki oblikovani v vašem slogu. Odkrijte najnovejše trende počivalnikov.

Ne glede na to, ali želiš ustvariti udoben kotiček za branje ali prilagodljiv kotiček za gledanje televizije ali poslušanje glasbe, bodo klasični počivalniki kot nalašč zate. Izberi naložljiv in lahek fotelj iz ratana ali pa takšnega, ki bo poskrbel za zasebnost z visokim naslonjalom in mehkimi, zaobljenimi nasloni za roke ter naslonsko blazino.

Odlike dobrega počivalnika začutite ob prvem stiku…

Preizkusite “kemijo udobja” Lido počivalnikov.

počivalniki

Odlike počivalnika:

Leseno podnožje iz 20 plasti kakovostnega bukovega furnirja omogoča prožnost in vzdržljivost izdelka. Ogrodje sedeža sestavlja kakovostna kovinska konstrukcija z vpetimi vzmetmi, ki so vlite v PU peno.

S pomočjo patentiranega mehanizma se anatomsko oblikovano naslonjalo mehko nagne v ležeč ali polležeč položaj. Vzglavni del se v polležečem položaju nagne naprej in podpre glavo. Podnožje počivalnika je vrtljivo v radiju 360°. Tabure nudi udobno odporo nogam, ko na počivalniku počivate v  ležečem ali polležečem položaju.

Vzdržljivost: do 250 kg, 60.000 usedov z obremenitvijo 90 kg

Certifikat o skladnosti: št. 05079

Počivalniki so rezultat številnih preizkušanj in raziskav s področja udobnega in zdravega sedenja, zato jih odlikujejo visokokakovostna izdelava, izjemno udobje, edinstven patent, široka uporaba ter brezčasna oblika.

počivalnikipočivalniki

OGLEJTE SI CELOTNO PONUDBO—>

Počivalnik prilagojen vašem počutju, željam in potrebam

Prilagodite počivalnik svojemu počutju, željam in potrebam…
MODEL

Poleg RAZLIČNIH MODELOV počivalnikov nudimo tudi številne TIPE BLAZIN in se tako prilagodimo posameznikovi osebni konstituciji telesa.

  • LIDO
  • LIDO C
  • PRINC
Lido počivalnik
BARVA OGRODJA
Izbirate med številnimi barvami lesenega ogrodja. Izdelamo tudi kovinsko podnožje.
Vzorci lesa3.jpg

MATERIAL

Izberite material prevleke. Izbirate med izredno pestro ponudbo barv in vzorcev usnja, mikrotkanine in blaga.
Lido počivalnik
DODATKI
Izberite med številnimi dodatki in si tako še povečajte udobje.

PONUDBA PODJETJA

počivalniki

POČIVALNIKI

Počivalniki so rezultat številnih preizkušanj in raziskav s področja udobnega in zdravega sedenja, zato jih odlikujejo visokokakovostna izdelava, izjemno udobje, ...

POČIVALNIKI

počivalniki

Počivalniki so rezultat številnih preizkušanj in raziskav s področja udobnega in zdravega sedenja, zato jih odlikujejo visokokakovostna izdelava, izjemno udobje, edinstven patent, široka uporaba ter brezčasna oblika.

Fotelji

FOTELJI

Elena je prava izbira za tiste, ki iščejo sprostitev v udobnem naslonjaču. Funkcije omogočajo odlično sprostitev, saj so masažne možnosti ...

FOTELJI

Fotelji

Elena je prava izbira za tiste, ki iščejo sprostitev v udobnem naslonjaču.
Funkcije omogočajo odlično sprostitev, saj so masažne možnosti stola skoraj neomejene.

FOTELJI POMOČNIKI

POMOČNIKI

Fotelji pomočniki se na prvi pogled ne razlikujejo od navadnega fotelja, vendar jih odlikujejo lastnosti, ki olajšajo vsakdanjik gibalno oviranim ...

POMOČNIKI

FOTELJI POMOČNIKI

Fotelji pomočniki se na prvi pogled ne razlikujejo od navadnega fotelja, vendar jih odlikujejo lastnosti, ki olajšajo vsakdanjik gibalno oviranim osebam. Povečajo udobje ob manjših ali večjih težavah pri vstajanju, usedanju in ležanju zaradi slabše mobilnosti ali izgube ravnotežja. Nepogrešljivi so predvsem starejšim, lažje gibalno oviranim ter osebam, ki okrevajo po operacijah.

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE

[contact-form-7 id="154" title="Post main contact SL"]