Polo majice Oblačila in Obutev, Obrt in Storitve

Polo majice

Polo majice so klasika, saj jih lahko uporabljate za najrazličnejše priložnosti. Naš izbor polo majic vam omogoča, da si lahko izberete pravo polo majico glede na vaše želje – od osnovnih do prestižnih modelov.

Smo manjše družinsko podjetje, ki se že 30 let ukvarja s sitotiskom, tiskom na polo majice, digitalnim tiskom, tiskom na izdelke ter s prodajo promocijskega tekstila in poslovnih daril. Nahajamo se na Gorenjskem, v starem delu Žirov. Različne generacije, različni poklici in različne osebnosti v tiskarni sestavljajo dinamično ekipo, ki strmi h kvaliteti izdelkov in zadovoljstvu strank. Vsaki stranki prisluhnemo in ji pomagamo po naših najboljših močeh. Pri tisku se opiramo na lastno znanje in razvoj.

Vrhunske polo majice primerne za promocijo in vaše zaposlene

Prednost dajemo kvaliteti in zadovoljstvu naših strank. Predvsem se odlikujemo pri tisku na polo majice in tisku najzahtevnejših materialov in designov. Poseben poudarek posvečamo tisku na elastične materiale.

Pri nas boste našli tudi široko ponudbo polo majice, puloverjev, športnih oblačil, toplih in delovnih oblačil ter kap. V naši ponudbi boste našli tudi vreče in torbe iz različnih materialov, brisače ter otroška oblačila in spodnje perilo.

Na ves ta tekstil, oblačila, in poslovna ter promocijska darila vam nudimo več vrst tiska.

Motivi na majicah in ostalih izdelkih po vaših željah:

 • Logotip podjetja
 • Slogan ali moto
 • Priložnosti: Abraham, Rojstvo, Obletnice, ipd.
 • Razredi srednje ali osnovne šole
 • Absolventski izleti
 • Fotografije
 • Otroške risbice
 • Društva: športna, kulturna, turistična, športne ekipe
Polo majice

Preverite našo ponudbo!

Tisk na polo majice - 1701739616

Tisk na polo majice

Transferni tisk na majice je zelo obstojen ter pri temnem tekstilu zelo dobro pokriven. Primeren je za vsa oblačila, predvsem ...

Tisk na polo majice

Tisk na polo majice - 1701739616

Transferni tisk na majice je zelo obstojen ter pri temnem tekstilu zelo dobro pokriven. Primeren je za vsa oblačila, predvsem za najzahtevnejše materiale, tudi elastične.
Transferji so zelo primeren način tiska za šiviljstva, proizvajalce tekstilnih izdelkov, tiskarje ter groiste s tekstilom. So enostavni za transport. Stranke potrebujejo le primerno termostiskalnico. O pogojih in načinu prenašanja jih natančno informiramo ter jim nudimo dodatne informacije ob vsakem trenutku. Izbirate lahko med različnimi transferji, odvisno od barve in sestave tekstila na katerega transferje nanašate.

Poleg tisk na majice izvajamo tudi:

 • tisk na ostali tekstil
 • tisk na puloverje
 • tisk na kape
 • tisk na oblačila
 • tisk na drese
 • tisk na poslovna in promocijska darila

 

Promocijska in poslovna darila - 1701739617

Promocijska in poslovna darila

Uporabna promocijska darila, za več priložnosti. Poskrbite, da boste svojim poslovnim partnerjem in strankam ob koncu leta podarili lepo, elegantno ...

Promocijska in poslovna darila

Promocijska in poslovna darila - 1701739617

Uporabna promocijska darila, za več priložnosti.

Poskrbite, da boste svojim poslovnim partnerjem in strankam ob koncu leta podarili lepo, elegantno in uporabno darilo, ki bo potiskano z logotipom vašega podjetja. V naši ponudbi poslovnih in novoletnih daril boste našli pestro izbiro različnih artiklov za vse okuse in priložnosti. Ponujamo vam promocijska darila, kot so pisala, vžigalniki, polnilne baterije ter USB ključki. Opremite jih lahko tudi z logotipom podjetja ali društva.

 

Tisk na papir - 1701739618

Tisk na papir

Tisk vizitk Tisk menijev Tisk letakov Tisk plakatov Tisk vabil, voščilnic, darilnih bono Na voljo imamo več različnih materialov za ...

Tisk na papir

Tisk na papir - 1701739618

 • Tisk vizitk
 • Tisk menijev
 • Tisk letakov
 • Tisk plakatov
 • Tisk vabil, voščilnic, darilnih bono

Na voljo imamo več različnih materialov za tisk vizitk. Lahko jih plastificiramo ali pa jih zaobljimo robove. Vizitke tudi oblikujemo po vaših željah. Za usklajeno grafično podobo podjetja nudimo tudi tisk dopisnih listov in tisk na kuverte.

Poskrbimo tudi za tisk letakov in plakatov ter brošur in zgibank. Pestra izbira različnih materialov nam omogoča, da ugodimo tudi zahtevnejšim željam. Minimalne količine pri naročilu ni, saj so letaki, plakati in zgibanke natisnjene z digitalnim tiskom.

Ob različnih obletnicah, praznovanjih, prireditvah vam ponujamo tisk vabil. Ob novem letu potiskamo voščilnice po vaših željah. Za različne namene natisnemo tudi darilne bone poljubnih oblik in velikosti. Na nas pa se lahko obrnete tudi pri oblikovanju.

 

REFERENCE


  IZDELKI 2

  Ime dodatne ponudbe - 1701739618

  Ime dodatne ponudbe

  Vsa vsebina gre tukaj notri.

  Ime dodatne ponudbe

  Ime dodatne ponudbe - 1701739618
  Vsa vsebina gre tukaj notri.

   

  IZDELKI 3

  hjglkjhčkjhčknčki

  Ime dodatne ponudbe - 1701739618

  Ime dodatne ponudbe

  Vsa vsebina gre tukaj notri.

  Ime dodatne ponudbe

  Ime dodatne ponudbe - 1701739618
  Vsa vsebina gre tukaj notri.