Prodaja metrskega blaga, modne tkanine, blago za maturantske obleke

Prodaja metrskega blaga, modne tkanine, blago za maturantske obleke

Prodaja metrskega blaga, modne tkanine, blago za maturantske obleke, … vse to in še več! Studio modne tkanine se z našo osnovno dejavnostjo, torej z zastopanjem in posredništvom v svetu mode in tekstila, ukvarja že od leta 1997, čeprav takrat še v drugi poslovni obliki. Ko je del takratnega podjetja postalo še oblikovanje in proizvodnja, je bilo leta 2005 ustanovljeno podjetje IGR AGENCE, zastopanje, trgovina in proizvodnja tekstilnih izdelkov, d.o.o.

Leta 2012 smo podjetju z ustanovitvijo poslovne enote Studio modne tkanine v Celju dodali še veleprodajo in maloprodajo modnih tkanin, modnih dodatkov in dekorativnih predmetov za dom.

Nudimo urejeno in lepo izbiro tkanin; od tradicionalnih do najbolj modnih, predvsem tistih podjetij iz Francije, ki jih tudi zastopamo. Prav zaradi te povezave so lahko naše prodajne cene bolj dostopne in ne »navite«, zato lahko nudimo možnost ponovnih naročil in dobave večjih količin blaga.

Veliko in zelo radi delamo s slovenskimi oblikovalci, tudi oni so pomemben del naše modne atmosfere, kupcu v trgovini priskrbimo šiviljo ali šiviljski salon.

KO se je potrebno odločiti o glavnem vodilu— seveda ne moremo izpustiti kvalitete in kar se le da prijaznih cen; pa vendarle— samo to nam ni dovolj. Kajti opazili smo, najverjetneje tudi zato, ker sami delujemo v tej smeri, da je kupcu še v večje zadovoljstvo kot prihraniti 2 ali 5 €, to, da bo imel oblačilo, v katerem se bo odlično počutil, ki ga bo v namenjeni situaciji podprlo in povzdignilo, ženskam pa seveda » podarilo« kakšno desetletje. Seveda na eleganten, moden, šik način- zato tudi gornji slogan: “Pri izbiri vašega modnega stila imejte svobodne ideje, žlahtne materiale in duha novosti!” 

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne straniZ veseljem vam bomo tudi svetovali in skupaj z vami izbrali najbolj primerno blago za vašo kreacijo!

PONUDBA PODJETJA

Metersko blago - 1669613702

Metersko blago

Pri nas vas čaka široka ponudba metrskega blaga in modnih tkanin. Na naših policah lahko najdete širok izbor najrazličnejših tkanin ...

Metersko blago

Metersko blago - 1669613702
Pri nas vas čaka široka ponudba metrskega blaga in modnih tkanin. Na naših policah lahko najdete širok izbor najrazličnejših tkanin vse od lana, bombaža, poliestra, viskoze, volne do najkvalitetnejših svil… Marsikatera tkanina je delo svetovno priznanih modnih oblikovalcev.  Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani. Obiščite nas, radi vam svetujemo glede izbire materiala, najboljšega kroja za vas ter šivilje oziroma salona.
Oblačila in modni dodatki - 1669613702

Oblačila in modni dodatki

Ne spreglejte naše vroče ponudbe oblačil, modnih dodatkov, novosti in modnih trendov. Prav vsak najde nekaj zase in po svojem ...

Oblačila in modni dodatki

Oblačila in modni dodatki - 1669613702
Ne spreglejte naše vroče ponudbe oblačil, modnih dodatkov, novosti in modnih trendov. Prav vsak najde nekaj zase in po svojem okusu.  Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani. Obiščite nas, radi vam svetujemo glede izbire materiala, najboljšega kroja za vas ter šivilje oziroma salona.
Najnovejši trendi - 1669613702

Najnovejši trendi

Vse kar je povezano s tradicijo in dediščino in tudi vse kar poruši tradicijo in dediščino: to je eden izmed najbolj ...

Najnovejši trendi

Najnovejši trendi - 1669613702
Vse kar je povezano s tradicijo in dediščino in tudi vse kar poruši tradicijo in dediščino: to je eden izmed najbolj zanimivih trendov za prihajajočo sezono jesen/zima 2017. Modni oblikovalci so soglasno izbrali blago in materiale, ki izhajajo iz klasične angleške moške garderobe. Grobi tvidi, aristokratske »glencheck« kare, očarljiva pepita, škotski karo v neskončno veliko različicah. Rezultat je slog, ki prehaja iz post-punk-a v jaz-nosim-samo-vintage in se oddalji od tega, kar bi imeli za svečano. Ustvarjena so mini in maxi krila, ki ji ne vidimo krila ampak kot kilte. Suknjiči iz krpank, očitno preveliki. Več si preberiti na naši spletni strani pod rubriko NAJNOVEJŠI TRENDI! Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani. Obiščite nas, radi vam svetujemo glede izbire materiala, najboljšega kroja za vas ter šivilje oziroma salona.
Ugodno - 1669613702

Ugodno

Nudimo vam številne ugodnosti, vsak teden določeni artikli tudi do -50%! ZARADI MENJAVE PROGRAMA ODPRODAJA MEDSEZONSKIH ARTIKLOV PO ZELOOO UGODNIH ...

Ugodno

Ugodno - 1669613702
Nudimo vam številne ugodnosti, vsak teden določeni artikli tudi do -50%! ZARADI MENJAVE PROGRAMA ODPRODAJA MEDSEZONSKIH ARTIKLOV PO ZELOOO UGODNIH CENAH: jersy-ji enobarvni in tiskani po 9, 12 in 15 eur/m poliesteri enobarvni in tiskani po 9 in 12 eur/m žakardi po 9, 12 im 15 eur/m chaneli po 15 eur/m svila tafta po 20 eur/m Vsi ostali artikli -10%. Ugodnosti v tej obliki veljajo do 28. oktobra 2017. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani. Obiščite nas, radi vam svetujemo glede izbire materiala, najboljšega kroja za vas ter šivilje oziroma salona.
Blago za poročne obleke - 1669613702

Blago za poročne obleke

Iščete material za poročno obleko? Morda dekorativno blago za okrasitev poročnega prostora? Katerekoli že barve bo vaša poroka, pri nas ...

Blago za poročne obleke

Blago za poročne obleke - 1669613702
Iščete material za poročno obleko? Morda dekorativno blago za okrasitev poročnega prostora? Katerekoli že barve bo vaša poroka, pri nas jo zagotovo najdete! Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani. Obiščite nas, radi vam svetujemo glede izbire materiala, najboljšega kroja za vas ter šivilje oziroma salona.
Katalogi - 1669613702

Katalogi

Podjetje IGR AGENCE d.o.o. smo zastopniki treh francoskih podjetij s tkaninami srednjega ter višjega cenovnega razreda: ELLIPSE, NUANCES in DUTEL. ...

Katalogi

Katalogi - 1669613702
Podjetje IGR AGENCE d.o.o. smo zastopniki treh francoskih podjetij s tkaninami srednjega ter višjega cenovnega razreda: ELLIPSE, NUANCES in DUTEL. Prvi dve nudita predvsem tkanine za žensko >pret-a-porter< modo, Dutel pa poleg le- teh tudi tkanine za moška oblačila (predvsem žakarde). Vsako leto naši principali, na raznih sejmih v tujini (Pariz, Milano, Minhen, Barcelona, Šanghaj…) predstavijo dve kolekciji: pomlad/ poletje ter jesen/zima za eno leto vnaprej. Kolekcije so zelo obsežne, v teh katalogih predstavljamo nekaj artiklov in idej.  Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani. Obiščite nas, radi vam svetujemo glede izbire materiala, najboljšega kroja za vas ter šivilje oziroma salona.

GALERIJA

KONTAKT


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]