Pvc okna, vhodna vrata, komarniki – fuzinar-vitanje.si Gradbeništvo, Industrija

Pvc okna, vhodna vrata, komarniki

Si želite varen in topel dom, ob enem pa prihraniti pri ogrevanju?
Mi smo pravi naslov za vas!

V podjetju Fužinar d.o.o. se že več kot 25 let ukvarjamo s prodajo in montažo oken, vrat, senčil, komarnikov, okenskih polic in drugega stavbnega pohištva.

Na osnovi dolgoletnih izkušenj izbiramo, za dobavo stavbnega pohištva, okovja, senčil, okenskih polic in drugega materiala, najboljše evropske in domače dobavitelje, katerim tudi zaradi praktičnih izkušenj svetujemo pri proizvodnji To pomeni, da direktno vplivamo na nastanek najboljših proizvodov, ki so kvalitetni, hkrati pa cenovno ugodni za končnega kupca.

Prepričani smo, da boste pri nas našli prav to, kar potrebujete. Z veseljem vam bomo ob upoštevanju vaših želja in potreb svetovali pri izbiri izdelkov in našli najboljšo možnost, ki bo ustrezala prav vam – tako za najnižji, kakor tudi najvišji cenovni rang.

Pokličite nas – svetovali vam bomo!

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!

 

PONUDBA-PODJETJA

fuzinar-vitanje-okna

Okna

Ponujamo vam več različnih profilov oken: Okno premium profil trocal md 76 Okno luxury 88 profil trocal md 88 Aluplast ...

 

fuzinar-vitanje-reference2

Vrata

Ponujamo vam več različnih profilov vrat: Vhodna vrata Varnostna vrata Notranja vrata Avtomatska drsna vrata HPL dekorativni paneli za pvc ...

 

fuzinar-vitanje-reference5

Senčila

V naši pestri paleti senčil za vrata in okna lahko izbirate med roletami, žaluzijami, roloji, pliseji in lamelnimi zavesami v ...

Senčila

fuzinar-vitanje-reference5

V naši pestri paleti senčil za vrata in okna lahko izbirate med roletami, žaluzijami, roloji, pliseji in lamelnimi zavesami v različnih barvnih odtenkih, med katerimi boste zagotovo našli takšnega, ki bo poudaril vaš okus in opremo vaših bivalnih prostorov.

S senčili boste v svoj bivalni prostor vnesli novo estetsko dimenzijo in hkrati preprečili nezaželene poglede.

 

PREBERI VEČ

 

fuzinar-vitanje-komarniki

Komarniki

Brez skrbi in brez insektov. Na vaša okna ali vrata lahko namestite rolo komarnik, fiksni komarnik, vratni komarnik ali drsni ...

Komarniki

fuzinar-vitanje-komarniki

Brez skrbi in brez insektov. Na vaša okna ali vrata lahko namestite rolo komarnik, fiksni komarnik, vratni komarnik ali drsni komarnik.

S komarniki na oknih in vratih bodo vaše želje, da bi v svojem domu živeli brez nadležnih insektov, postale resničnost.

Vseh nadlog se lahko znebite z našimi komarniki. Ponujamo vam več možnosti izvedbe, tako da se lahko sami odločite, kako se boste zaščitili pred insekti. Na voljo so različni sistemi pritrditve in odpiranja.

 

PREBERI VEČ

 

fuzinar-vitanje-okenske-police

Okenske police

Okenske police danes zagotavljajo več kot le zaščito zidu. Dajejo prijeten občutek udobnosti in so pika na i vsakega okna. ...

Okenske police

fuzinar-vitanje-okenske-police

Okenske police danes zagotavljajo več kot le zaščito zidu. Dajejo prijeten občutek udobnosti in so pika na i vsakega okna. Pestra paleta materialov, barv in površinska obdelava zagotavlja vsaki polici njeno individualno zaščito.

Ponujamo notranje in zunanje police priznanih slovenskih in tujih proizvajalcev. Okenske police so lahko iz različnih materialov, tako imamo v prodajnem programu:

  • PVC notranje okenske police,
  • zunanje in notranje okenske police iz umetnega marmorja,
  • notranje okenske police iz vodoodporne iverice,
  • kovinske ali aluminijaste zunanje okenske police ter
  • notranje in zunanje police iz granita in tehničnega marmorja.

 

PREBERI VEČ

 

fuzinar-vitanje-zimske

Zimski vrtovi in zasteklitev balkonov

Rešitve, ki jih ponuja naš sistem zasteklitve so preproste, vzdržljive, estetske in izjemno praktične za uporabo. Zasteklitev vašega balkona poveča ...

Zimski vrtovi in zasteklitev balkonov

fuzinar-vitanje-zimske

Rešitve, ki jih ponuja naš sistem zasteklitve so preproste, vzdržljive, estetske in izjemno praktične za uporabo.

Zasteklitev vašega balkona poveča udobje in uporabnost zunanjega bivanja, ki poleg brezhibnega razgleda nudi tudi zaščito pred dežjem, hrupom, prahom, umazanijo in mrazom, kljub temu pa ne boste zastrli vašega pogleda.

Zasteklitev balkona vam lahko naredimo iz različne kombinacije plastičnih profilov in je lahko sam način odpiranja krilni ali drsni ali kombinacija obeh. Balkon boste z pravilno zasteklitvijo in izolacijo lahko uporabljali kot bivalni prostor, s tem si boste povečali svoj bivalni prostor in samo vrednost stanovanja.

PREBERI VEČ

 

fuzinar-vitanje-reference9

Garažna vrata

Dostavimo in zmontiramo jih točno na vašo obstoječo odprtino, pri čemer večja gradbena dela niso potrebna. Sekcijska dvižna garažna vrata ...

Garažna vrata

fuzinar-vitanje-reference9

Dostavimo in zmontiramo jih točno na vašo obstoječo odprtino, pri čemer večja gradbena dela niso potrebna. Sekcijska dvižna garažna vrata se odpirajo navpično navzgor, pod stropom se lomijo in zapeljejo po vodilih vodoravno v prostor. Dvigujejo se s pomočjo torzijskega vzmetenja, z uležajinimi koleščki pa dosežemo lepo in tiho delovanje. Takšen način dviganja garažnih vrat zagotavlja optimalen izkoristek prostora v garaži, prav tako pa dovoljuje tesno parkiranje pred garažo. Za večje udobje ter praktičnost vam lahko v dvižna garažna vrata vgradimo tudi osebni prehod.

 

PREBERI VEČ

 

fuzinar-vitanje-skarje-za-industrijo-lowe

Škarje za industrijo lowe

Nudimo bogato izbiro škarij za industrijo priznanega proizvajalca LOWE. Celotno ponudbo si lahko ogledate na njihovi spletni strani: www.original-lowe.com.   PREBERI ...

Škarje za industrijo lowe

fuzinar-vitanje-skarje-za-industrijo-lowe

Nudimo bogato izbiro škarij za industrijo priznanega proizvajalca LOWE. Celotno ponudbo si lahko ogledate na njihovi spletni strani: www.original-lowe.com.

 

PREBERI VEČ

GALERIJA

Reference

POVPRAŠEVANJE