SOREL d.o.o.

SOREL d.o.o. – Inteligentni sistemi, inteligentne KNX/EIB inštalacije

Osnovna dejavnost podjetja SOREL d.o.o. so električne inštalacije vseh vrst. Podjetje daje največji poudarek na pametne hiše in KNX/EIB sisteme elektro inštalacij. Imamo dolgoletne izkušenje na tem področju, zato so vse naše storitve narejene kvalitetno, natančno, v dogovorjenem roku in cenovno konkurenčno.

Nudimo torej celovite rešitve z uporabo KNX/EIB sistemov pametnih inštalacij in nadgradnjo le teh z vizualizacijo oziroma centralnim nadzornim sistemom. Cilj našega podjetja je zagotoviti kakovostno in dolgoročno rešitev, ki bo zadovoljila vse potrebe po udobju, varčnosti in zanesljivosti.

Ponudba podjetja:

Ponujamo celovit spekter storitev povezanih s hišno avtomatizacijo, od svetovanja in načrtovanja do izvedbe in zagona sistema. Na vsakem koraku vam bomo svetovali kakšna rešitev je najprimernejša za vas. Spodaj so navedene naše storitve, ki so hkrati tudi posamezne faze vašega projekta:

 • PROJEKTIRANJE KNX/EIB SISTEMOV ELEKTROINŠTALACIJ
 • IZVEDBA (INTELIGENTNIH) ELEKTROINŠTALACIJ
 • DOBAVA OPREME ZA PAMETNO ZGRADBO
 • KONFIGURACIJA IN ZAGON SISTEMA PAMETNE ZGRADBE
 • TEHNIČNA PODPORA IN SVETOVANJE
 • VZDRŽEVANJE IN NADGRADNJE SISTEMOV

Pokličite nas in z veseljem vam pripravimo ponudbo za vašo pametno hišo!

SOREL d.o.o. - Inteligentni sistemi, inteligentne KNX/EIB inštalacije
SOREL d.o.o. – Inteligentni sistemi, inteligentne KNX/EIB inštalacije

 

 

 

 

SOREL d.o.o. – Inteligentni sistemi, inteligentne KNX/EIB inštalacije Banner

PONUDBA

Splošne elektroinštalacije - 1721627829

Splošne elektroinštalacije

Splošne elektroinštalacije Nekaterim je bolj poznan pojem splošne inštalacije, spet drugi si stvari bolje predstavljajo pod pojmom jakotočne inštalacije. V ...

Splošne elektroinštalacije

Splošne elektroinštalacije - 1721627829

Splošne elektroinštalacije

Nekaterim je bolj poznan pojem splošne inštalacije, spet drugi si stvari bolje predstavljajo pod pojmom jakotočne inštalacije. V podjetju SOREL d.o.o. izvajamo elektroinštalacije, kot so:

 • Razsvetljava – za stanovanjske in poslovne objekte
 • Varnostna razsvetljava – v vseh vrstah objektov
 • Električne napeljave – tako v novogradnjah kot starejših objektih
 • Inteligentne oz. pametne inštalacije po KNX/EIB standardu
 • Domofonski sistemi
 • Alarmni sistemi
 • GSM upravljanje in nadzor
 • Strukturirana ožičenja

Sorel Pametne inštalacije KNX-EIB

Pametne inštalacije KNX/EIB

Pametne inštalacije KNX/EIB Pametna hiša nam omogoča regulacijo sistemov kot so: razsvetljava, senčila, ogrevanje in hlajenje, varnost in nadzor, upravljanje ...

Pametne inštalacije KNX/EIB

Sorel Pametne inštalacije KNX-EIB

Pametne inštalacije KNX/EIB

Pametna hiša nam omogoča regulacijo sistemov kot so: razsvetljava, senčila, ogrevanje in hlajenje, varnost in nadzor, upravljanje s pametnim telefonom ali tablico. Namesto uporabe različnih ločenih linij in kontrolnih enot, kot je to običajno, skupaj številne posamezne naprave tvorijo inteligentno omrežje, v katerem komponente izvajajo funkcije posamično ali skupaj, na vaš ukaz ali avtomatizirano. Rezultat je širok spekter možnih aplikacij, ki bi jih s klasično inštalacijo dosegli samo z velikim številom problemov.

Sorel Domofonski sistemi

Domofonski sistemi

Domofonski sistemi Dandanes si je težko predstavljati eno ali večstanovanjski objekt brez domofonskega sistema. Nudimo vam klasične, digitalne in IP ...

Domofonski sistemi

Sorel Domofonski sistemi

Domofonski sistemi

Dandanes si je težko predstavljati eno ali večstanovanjski objekt brez domofonskega sistema. Nudimo vam klasične, digitalne in IP domofonske sisteme, ki se oblikovno in funkcionalno skladajo z izbrano opremo klasičnih ali pametnih elektroinštalacij.

Sorel Alarmni sistemi

Alarmni sistemi

Alarmni sistemi Sestavni del praktično vsake elektroinštalacije je tudi varnostni sistem. Ponujamo izvedbo protivlomnih alarmnih sistemov s povezavo na sistem ...

Alarmni sistemi

Sorel Alarmni sistemi

Alarmni sistemi

Sestavni del praktično vsake elektroinštalacije je tudi varnostni sistem. Ponujamo izvedbo protivlomnih alarmnih sistemov s povezavo na sistem pametne hiše. Tako se v odvisnosti od stanja alarmnega sistema avtomatizirano izvajajo funkcije na strani sistema pametne hiše in obratno.

Sorel GSM upravljanje in nadzor

GSM upravljanje in nadzor

GSM upravljanje in nadzor Za manjše objekte omogočamo strankam vgradnjo daljinskega GSM upravljanja alarmnega sistema in sistema ogrevanja objekta (vključno ...

GSM upravljanje in nadzor

Sorel GSM upravljanje in nadzor

GSM upravljanje in nadzor

Za manjše objekte omogočamo strankam vgradnjo daljinskega GSM upravljanja alarmnega sistema in sistema ogrevanja objekta (vključno z informacijami o temperaturah v objektu), kar je še posebej dobrodošlo za objekte, ki niso stalno v uporabi (počitniški objekti).

Sorel Strukturirana ožičenja

Strukturirana ožičenja

Strukturirana ožičenja Tako za stanovanjske kot poslovne objekte nudimo načrtovanje, izvedbo in vzdrževanje sistemov strukturiranih ožičenj, vključno z meritvami in ...

Strukturirana ožičenja

Sorel Strukturirana ožičenja

Strukturirana ožičenja

Tako za stanovanjske kot poslovne objekte nudimo načrtovanje, izvedbo in vzdrževanje sistemov strukturiranih ožičenj, vključno z meritvami in certificiranjem priključkov. Pri svojem delu uporabljamo opremo renomiranih proizvajalcev, ki zagotavljajo sistemske garancije na izvedena ožičenja. Na vašo željo lahko poskrbimo tudi za implementacijo aktivne mrežne opreme in Wi-Fi omrežja.

GALERIJA

Inteligentni-sistemi-inteligentne-knx-inštalacije-SOREL-doo--cover

POVPRAŠEVANJE

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]