Steklar OMAHEN

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si
Steklar OMAHEN 001
Steklar OMAHEN 002
Steklar OMAHEN 003
Steklar OMAHEN 004
Steklar OMAHEN 006

steklar omahen logo2

Steklar OMAHEN smo družinsko podjetje z več kot 50 letno tradicijo in izkušnjami v steklarstvu. Naša osnovna dejavnost so vse vrste zasteklitev po meri oziroma naročilu. Ukvarjamo se z vsemi vrstami notranjih zasteklitev- popravilom in zasteklitvijo okenskih okvirjev ter vratnih kril, zasteklitvijo tuš kabin in kopalnih kadi, izdelavo stenskih oblog, predelnih sten, nihajnih in drsnih vrat, ograj, stopnic, vitrin, terarijev… Poleg stekla dobavimo vsa potrebna pritrdila različnih proizvajalcev ter Vam nudimo kvalitetno montažo ter svetovanje. Smo člani skupine Vila Bravum.

Za več informacij o naši ponudbi nas lahko pokličite na 041/672 705, nam pištite na info@steklar-omahen.si, nas obiščete v našem salonu v Koprska ulica 102, 1000 Ljubljana, ali pa nas kontaktirate preko spletnega obrazca!

NOTRANJE ZASTEKLITVE

Zadnje čase vse manj uporabljamo zidane predelne stene. Prostore elegantno ločimo s steklenimi pregradami, ki zagotavljajo zadostno zvočno in toplotno izolacijo, transparentnost takšnih predelnih sten pa nudi več svetlobe in hkrati omogoča prelged nad vsem prostorom. Za vsak objekt razvijemo pravo rešitev, ki bo vaš  prostor naredila bolj prijazen, udoben in domač.

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si

Zasteklitev okvirjev

Prehodna ali kuhinjska vratca ter ostale lesene ali kovinske okvirje zasteklimo z različnimi vrstami stekel. Nudimo čista ali tonirana transparentna ...

Zasteklitev okvirjev

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si

Prehodna ali kuhinjska vratca ter ostale lesene ali kovinske okvirje zasteklimo z različnimi vrstami stekel.

Nudimo čista ali tonirana transparentna stekla, ornamentna stekla, gladka ali ornamentna jedkana stekla, fuzije ter varnostna stekla (kaljena ter lepljena). V naši pisarni je možno izbirati tudi med velikim številom peskanih vzorcev, s katerimi poživimo gladko steklo. Namesto le-teh se lahko odločite za vzorce iz peskane ali druge folije, katere lahko čez čas po želji odstranite. Gladko steklo lahko poživimo tudi s printom na steklo, gravurami, fototapetami in fasetiranimi robovi.

Različne možnosti izvedbe si lahko ogledate v naši galeriji slik, bolj realno predstavo o izgledu stekla pa boste dobili, če se boste oglasili pri nas v pisarni, kjer Vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri stekla.Za več informacij o naši ponudbi nas lahko pokličite na 041/672 705, nam pištite na info@steklar-omahen.si, nas obiščete v našem salonu v Koprska ulica 102, 1000 Ljubljana, ali pa nas kontaktirate preko spletnega obrazca!

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si

Tuš kabine in kopalne kadi

Ste si vedno želeli stekleno tuš kabino kot iz revije? Vaše sanje lahko postanejo resničnost! Steklene tuš kabine so namenjene ...

Tuš kabine in kopalne kadi

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si

Ste si vedno želeli stekleno tuš kabino kot iz revije? Vaše sanje lahko postanejo resničnost!

Steklene tuš kabine so namenjene tako malim kot velikim kopalnicam, saj v vsak prostor vnesejo občutek velikosti in zračnosti prostora. Ne glede na to, kako velika je vaša kopalnica, steklene tuš kabine izdelamo prav za vsako velikost.

Vse steklene tuš kabine so izdelane po naročilu, saj ima vsak naročnik svoje želje in zahteve. Razlikujejo se predvsem po tem, kakšna vrata želi naročnik imeti, saj lahko izbira med nihajnimi/odmičnimi in drsnimi vrati, lahko pa se odloči samo za fiksno stekleno krilo.

Prav tako kot tuš kad, lahko zasteklimo kopalno kad.

Naročnik lahko izbira med različnimi vrstami stekel, ki jih lahko po želji popestrimo s peskanimi vzorci, printom, gravurami, folijami ali fototapetami. Na steklo lahko nanesemo premaz za hitrejše odtekanje vode, kar preprečuje prekomerno nabiranje vodnega kamna. Življenjska oziroma funkcionalna doba premaza je 10 let in ga v tem obdobju ni potrebno obnavljati.
Nudimo okovje in pritrdilni material različnih priznanih proizvajalcev (Colcom, Oxidal, Metalglas, Siso, Klein).

Za še modernejši izgled vaše tuš kabine si lahko namesto stenskih ploščic omislite steklene stenske obloge iz barvanega stekla.

V kolikor bi želeli naročiti izmere na objektu ali pridobiti informativno ponudbo, nam pošljite elektronsko sporočilo ali nas pokličite.
Do danes smo izpolnili že mnogo želja, zato smo prepričani, da lahko izpolnimo tudi vašo.Za več informacij o naši ponudbi nas lahko pokličite na 041/672 705, nam pištite na info@steklar-omahen.si, nas obiščete v našem salonu v Koprska ulica 102, 1000 Ljubljana, ali pa nas kontaktirate preko spletnega obrazca!

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si

Drsna in nihajna steklena vrata

Bi želeli v svoje prostori vnesti več svetlobe? Rešitev so steklena vrata! Steklena vrata so primerna za tiste prostore, kjer ...

Drsna in nihajna steklena vrata

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si

Bi želeli v svoje prostori vnesti več svetlobe? Rešitev so steklena vrata!

Steklena vrata so primerna za tiste prostore, kjer želite ohraniti čim več naravne svetlobe, saj osvetlijo še tako temen prostor in vanj vnesejo več topline.
Uporabite jih lahko v katerem koli delu vaše hiše, stanovanja ali poslovnega prostora. Izdelujemo jih po meri, glede na želje in potrebe naročnika.

Vrata izdelujemo iz varnostnega stekla-kaljenega ali lepljenega kaljenega stekla. Izbirate lahko med gladkimi (prozorno, ekstra čisto ali tonirano), jedkanimi in ornamentnimi stekli. Po želji lahko steklo popestrimo s peskanimi vzorci, gravurami, printom, folijami ali fototapetami.

Steklena vrata iz naše ponudbe se razlikujejo po namembnosti. Lahko so to nihajna oziroma odmična vrata, drsna ali zgibna, odvisno od naročnikovih želja in velikosti prostora.

Ponujamo okovje različnih priznanih proizvajalcev in cenovnih razredov (Colcom, Oxidal, Metalglas, Klein, Hawa, Dorma). Drsna vrata tako največkrat vsebujejo sistem za mehko zapiranje, za še lagodnejšo uporabo, nihajna vrata pa hidravlična nasadila, ki nadomeščajo talni avtomat in s katerimi lahko reguliramo hitrost zapiranja vrat. Pri odmičnih vratih je možna tudi izvedba z aluminijastim pripirnim podbojem za boljšo izolacijo vrat.

Za naročilo izmer ter svetovanje na objektu ali za posredovanje informativne ponudbe, nam pošljite elektronsko sporočilo ali nas pokličite. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Samo od vas je odvisno, kakšna bodo vaša nova steklena vrata!Za več informacij o naši ponudbi nas lahko pokličite na 041/672 705, nam pištite na info@steklar-omahen.si, nas obiščete v našem salonu v Koprska ulica 102, 1000 Ljubljana, ali pa nas kontaktirate preko spletnega obrazca!

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si

Steklene stenske obloge

Ste naveličani keramičnih ploščic? Bi želeli v stanovanje vnesti pridih modernega? Potem je čas, da stare keramične ploščice zamenjate z ...

Steklene stenske obloge

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si

Ste naveličani keramičnih ploščic? Bi želeli v stanovanje vnesti pridih modernega? Potem je čas, da stare keramične ploščice zamenjate z modernimi steklenimi oblogami!

Zakaj?

Ker so steklene obloge lažje za vzdrževanje in primerne tako za kuhinje kot ostale prostore.

Izbirate lahko med različnimi osnovnimi stekli, najpogosteje pa se uporabi gladko ekstra čisto steklo (optiwhite, clear vision) ali proti praskam odporno ekstra čisto steklo, ki je po prednji strani matirano ter nežno strukturirano in poleg funkcionalnosti nudi tudi ekskluziven izgled.

Steklo za te namene ne sme biti transparentno, zato ga je potrebno barvati ali nanj nalepiti foto tapeto oziroma folijo.

Izbirate lahko med različnimi barvami, saj barvamo po standardnih barvnih lestvicah RAL in NCS, izgled pa se lahko poživi tudi z nanosom kristalov. Vsa barvana stekla zapečemo v peči na temperaturi 70 stopinj Celzija in s tem poskrbimo za še dodatno obstojnost barve.

Bolj drzni se lahko odločite za motive, saj stenske obloge opremimo s foto tapetami po vaših željah. Lahko je to vaša najljubša fotografija, vaš najljubši citat ali pa le v vodo leteča limeta. Vsaka kuhinja tako dobi čisto nov izgled, če se odločite za steklene stenske obloge.

Motive foto tapet si lahko ogledate na spletnih straneh www.vempleks.si , www.fotolia.com in www.istockphoto.com .

Vaša nova stenska obloga je odvisna predvsem od vaše domišljije, saj ste praktično neomejeni.

Če nimate ideje, kakšno stensko oblogo bi imeli ali pa vas samo zanima, kolikšen strošek bi le ta predstavljala za vaš družinski proračun, nam pošljite elektronsko sporočilo ali nas pokličite.Za več informacij o naši ponudbi nas lahko pokličite na 041/672 705, nam pištite na info@steklar-omahen.si, nas obiščete v našem salonu v Koprska ulica 102, 1000 Ljubljana, ali pa nas kontaktirate preko spletnega obrazca!

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si

Steklene ograje

Vnesite v svoje bivalne in poslovne prostore občutek svetlosti in zračnosti s stekleno ograjo, ki je odlično nadomestilo le tem ...

Steklene ograje

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si

Vnesite v svoje bivalne in poslovne prostore občutek svetlosti in zračnosti s stekleno ograjo, ki je odlično nadomestilo le tem iz lesa ali kovine.

S steklom lahko zasteklimo tako stopnice kot podeste in to z različnimi vrstami kaljenih ali lepljenih kaljenih stekel. Tako lahko izbirate med gladkimi stekli (običajno float, ekstra čisto ali tonirano), jedkanimi ali ornamentnimi stekli.Steklu lahko dodamo peskane vzorce, print, gravure, folije ali fototapete in jim s tem naredimo še bolj posebne in po vaši meri.

Kaljena stekla lepimo z vmesno transparentno ali matirano folijo, po naročilu pa dobavimo tudi barvno.

Montažo stekel prilagodimo glede na vaše želje in možnosti, ki jih ponuja vaš prostor. Tako se lahko montirajo bočno na točkovna pritrdila, na stebričke ali pa v samonosilne profile, katere se lahko pritrdi tako bočno kot v tla.

Za večji občutek varnosti si lahko nad stekli omislite ročaj oziroma povezovalnik.
V kolikor bi se želeli dogovoriti za izmere in svetovanje na objektu ali pridobiti informativno ponudbo, nam pošljite elektronsko sporočilo ali nas pokličite, seveda pa se lahko oglasite tudi v naših poslovnih prostorih.

Naredite svoj prostor edinstven s stekleno ograjo po naročilu!Za več informacij o naši ponudbi nas lahko pokličite na 041/672 705, nam pištite na info@steklar-omahen.si, nas obiščete v našem salonu v Koprska ulica 102, 1000 Ljubljana, ali pa nas kontaktirate preko spletnega obrazca!

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si

Pohodna stekla in steklene ograje

S steklenimi pohodnimi površinami lahko dosežemo občutek hoje po zraku ali vodi. Steklo se na prvi pogled mogoče zdi krhek ...

Pohodna stekla in steklene ograje

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si

S steklenimi pohodnimi površinami lahko dosežemo občutek hoje po zraku ali vodi.
Steklo se na prvi pogled mogoče zdi krhek material, vendar vas lahko možnosti uporabe, ki nam jih ponuja, marsikdaj prav lepo presenetijo.

Lahko se odločite za povsem transparentno steklo, skozi katerega boste ob hoji po njem videli v nižje ležeči prostor ali za matirano različico, ki bo nudila občutek večje varnosti in prepuščala znatno več svetlobe kot ostali pohodni materiali.

Steklene pohodne površine izdelujemo iz varnostno lepljenih kaljenih stekel. Med osnovnimi stekli lahko izbirate med gladkimi prozornimi stekli (običajno float, ekstra čisto, tonirano) in protizdrsnimi stekli, ki predstavljajo zgornjo plast lepljenega stekla. Na stekla se lahko namesti tudi protizdrsne trakove.

Vmesna folija med stekli je lahko prozorna ali matirana, po naročilu pa tudi barvna.

Odvisno od možnosti montaže se lahko na robovih stekel namesti LED osvetljavo, ki vam v večernih urah nudi posebno svetlobno doživetje in vam hkrati osvetljuje pot ter s tem skrbi za varen korak.

Bi tudi v vašem domu želeli izkusiti hojo po vodi? Pokličite nas, nam pošljite elektronsko sporočilo ali nas obiščite v naših poslovnih prostorih.

Za več informacij o naši ponudbi nas lahko pokličite na 041/672 705, nam pištite na info@steklar-omahen.si, nas obiščete v našem salonu v Koprska ulica 102, 1000 Ljubljana, ali pa nas kontaktirate preko spletnega obrazca!

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si

Ogledala

Ogledala so nepogrešljiv del vsakega prostora, saj imajo poleg funkcionalnosti tudi dekorativen namen. Z njimi optično povečamo majhne prostore, z ...

Ogledala

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si

Ogledala so nepogrešljiv del vsakega prostora, saj imajo poleg funkcionalnosti tudi dekorativen namen. Z njimi optično povečamo majhne prostore, z izbiro barve, oblike ali okvirja pa prostore tudi okrasimo.

Robove ogledal se lahko dekorativno obrusi pod kotom (faseta) in to v širini od 10 do 35 mm. Na prednjo ali zadnjo stran ogledala lahko po želji peskamo vzorec, katerega se lahko v slednjem primeru tudi pobarva po želeni barvi.

V primeru peskanja hrbtne strani ogledala odstranimo lak in s tem dosežemo efekt peskanega stekla, zato lahko za ogledalom namestimo osvetljavo, ki bo nežno osvetljevala vaš prostor.

Priskrbimo tudi ves potreben pritrdilni material, kot so nosilci za ogledala, dvostranski lepilni trak, brez kislinski silikon, iveral in aluminijast okvir.

Izbirate lahko med ogledali bele (svetle), rjave, zelene, sivo modre, modre in rumene barve.

Možnosti za dekoracijo vaših prostorov z ogledali je veliko. Prepustite se svoji domišljiji.

Za več informacij o naši ponudbi nas lahko pokličite na 041/672 705, nam pištite na info@steklar-omahen.si, nas obiščete v našem salonu v Koprska ulica 102, 1000 Ljubljana, ali pa nas kontaktirate preko spletnega obrazca!

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si

Ostalo

Po naročilu izdelujemo tudi: steklene zaščitne plošče za mize vseh oblik samostojne steklene mize terarije izdelke iz taljenega stekla-sklede, pladnje, ...

Ostalo

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si

Po naročilu izdelujemo tudi:

  • steklene zaščitne plošče za mize vseh oblik
  • samostojne steklene mize
  • terarije
  • izdelke iz taljenega stekla-sklede, pladnje, okraske za novoletne smreke…


Za več informacij o naši ponudbi nas lahko pokličite na 041/672 705, nam pištite na info@steklar-omahen.si, nas obiščete v našem salonu v Koprska ulica 102, 1000 Ljubljana, ali pa nas kontaktirate preko spletnega obrazca!

ZUNANJE ZASTEKLITVE

Ko govorimo o zunanjih zasteklitvah mislimo na steklene nadstreške, izložbena stekla ter pohodna stekla in steklene stopnice ki vplivajo na bivalno ugodje, estetski izgled in dovršenost, ter varnost pred zunanjimi vplivi. Namen zunanjih zasteklitev je v prvi meri dnevna osvetlitev in osončenje prostorov, prav tako pa tudi prezračevanje, vidni stik z okolico ter učinkovita zaščita pred zunanjimi vplivi. Ker so elementi zunanjih zasteklitev nekaj, kar želimo da bi ostalo funkcionalno in estetsko dovršeno na daljši rok, je pomembno, da se pri nakupu pametno odločimo.

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si

Stekleni nadstreški

Stekleni nadstrešek je primeren tako za različne lokacije kot namene. Kot zaščita ter pokritje voznega parka, terase ali vhoda v ...

Stekleni nadstreški

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si

Stekleni nadstrešek je primeren tako za različne lokacije kot namene. Kot zaščita ter pokritje voznega parka, terase ali vhoda v objekt. Tako ste lahko ob toči brez skrbi za svojega jeklenega konjička in si privoščite jutranjo kavo na svoji terasi tudi ob deževnem poletnem jutru.

Pri izbiri materiala se vedno poslužujemo takega, ki bo učinkovit, kvaliteten, stilsko prilagojen vašemu objektu ter bo predvsem zadostil vsem varnostnim kriterijem.

Na prvo mesto vedno postavimo najprej varnost in funkcionalnost, a vedno upoštevamo celoten izgled projekta.

Nadstreške izdelujemo iz varnostnega stekla-kaljenega in lepljenega kaljenega, tako prozornega (običajno float, ekstra čisto, tonirano, samočistilno) kot jedkanega in ornamentnega. Nanj se lahko po želji naročnika izdela sitotisk, ki ob sončnih dnevih z ustvarjanjem nežne sence nudi prijetno zaščito pred soncem in ekskluziven izgled.

Kaljena stekla varnostno lepimo z vmesno prozorno ali matirano folijo, po naročilu pa dobavimo tudi barvno.

Možnosti montaže je veliko, zato vam priporočamo, da se za posvet in idejne zasnove obrnete na nas s poslanim elektronskim sporočilom, klicem ali obiskom v naših poslovnih prostorih, za bolj detajlne rešitve pa je potrebno opraviti ogled na objektu.
S steklenim nadstreškom privoščite sebi in svoji lastnini moderno in funkcionalno zaščito pred vremenskimi vplivi!


 


Za več informacij o naši ponudbi nas lahko pokličite na 041/672 705, nam pištite na info@steklar-omahen.si, nas obiščete v našem salonu v Koprska ulica 102, 1000 Ljubljana, ali pa nas kontaktirate preko spletnega obrazca!

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si

Izložbena stekla

Izložbena stekla so prvotno namenjena boljšemu pogledu kupca v vašo prodajalno pa tudi bolj prijaznemu delovnemu in bivalnemu okolju zaposlenih, ...

Izložbena stekla

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si

Izložbena stekla so prvotno namenjena boljšemu pogledu kupca v vašo prodajalno pa tudi bolj prijaznemu delovnemu in bivalnemu okolju zaposlenih, saj v prostor vnašajo svetlobo in dajejo občutek zračnosti. Na delovnemu mestu preživimo vsaj tretjino dneva, zato naj bo le ta obdan z dnevno svetlobo.

Izložbe zastekljujemo z različnimi stekli, odvisno od želja in potreb strank. Tako se lahko odločite za različne vrste enojnih, varnostno lepljenih, varnostno lepljenih kaljenih, termoizolacijskih ter neprebojnih stekel.

Na izložbena stekla se lahko doda peskane vzorce ter vzorce iz folij, print ter fototapete. Dobavimo in lepimo tudi proti vlomne transparentne folije.

V kolikor bi želeli naročiti izmere in svetovanje na objektu ali pridobiti informativno ponudbo, nam pošljite elektronsko sporočilo, nas pokličite ali se oglasite v naših poslovnih prostorih.Za več informacij o naši ponudbi nas lahko pokličite na 041/672 705, nam pištite na info@steklar-omahen.si, nas obiščete v našem salonu v Koprska ulica 102, 1000 Ljubljana, ali pa nas kontaktirate preko spletnega obrazca!

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si

Pohodna stekla in steklene stopnice

S steklenimi pohodnimi površinami lahko dosežemo občutek hoje po zraku ali vodi. Steklo se na prvi pogled mogoče zdi krhek ...

Pohodna stekla in steklene stopnice

Steklar OMAHEN, notranje zasteklitve, zunanje zasteklitve - steklar-omahen.si

S steklenimi pohodnimi površinami lahko dosežemo občutek hoje po zraku ali vodi. Steklo se na prvi pogled mogoče zdi krhek material, vendar vas lahko možnosti uporabe, ki nam jih ponuja, marsikdaj prav lepo presenetijo.

Lahko se odločite za povsem transparentno steklo, skozi katerega boste ob hoji po njem videli nižje ležeče površine ali za matirano različico, ki bo nudila občutek večje varnosti.

Steklene pohodne površine izdelujemo iz varnostno lepljenih kaljenih stekel. Med osnovnimi stekli lahko izbirate med gladkimi prozornimi stekli (običajno float, ekstra čisto, tonirano) in protizdrsnimi stekli, ki predstavljajo zgornjo plast lepljenega stekla. Na stekla se lahko namesti tudi protizdrsne trakove.

Vmesna folija med stekli je lahko prozorna ali matirana, po naročilu pa tudi barvna.

Odvisno od možnosti montaže se lahko na robovih stekel namesti LED osvetljavo, ki vam v večernih urah nudi posebno svetlobno doživetje, s katerim bo zaživela celotna hiša in njena okolica.

V primeru kakršnih koli vprašanj nas pokličite, pošljite elektronsko sporočilo ali nas obiščite v naših poslovnih prostorih.

Naj bo tudi okolica vaše hiše ali poslovnega objekta obdana s steklom!Za več informacij o naši ponudbi nas lahko pokličite na 041/672 705, nam pištite na info@steklar-omahen.si, nas obiščete v našem salonu v Koprska ulica 102, 1000 Ljubljana, ali pa nas kontaktirate preko spletnega obrazca!

GALERIJA

KONTAKT

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]