Studio Petras

Studio Petras

Odprla sem čisto nov salonček, kjer se bom posvetila vaši lepoti in zdravju. Jaz pravim, da je to lepotilnica, šminkarnica, zdravilnica in svetovalnica, v kateri bom poskrbela za vaše dobro počutje. Temu primeren bo tudi izbor storitev. Lahko se boste za različne priložnosti naličili ali naučili, kako ličila glede na karakteristike vašega obraza primerno uporabiti. Z različnimi oblikami tečajev boste odkrivali skrivnosti uporabe ličil, vključno s pripravo kože na ličenje in njeno vzdrževanje glede na potrebe.

Oblikovala in izdelala vam bom nohte, in sicer po posebni metodi, ki do nohtov ni agresivna ali škodljiva, brez uporabe UV lučke, brez akrila in gela.

S strokovnim svetovanjem bo tudi nakup kozmetičnih izdelkov lažji, kajti osredotočila se bom na potrebe vaše kože in zagotovila izdelke, s katerimi boste lažje in hitreje prišle do želenih rezultatov.

Delavnice, predavanja različnih strokovnjakov z različnimi tematikami in predvsem z namenom druženja bodo prilagojena osveščanju in primerni uporabi kozmetičnih izdelkov glede na potrebe in želje uporabnikov, medtem ko se boste enkrat tedensko lahko intenzivneje posvetili sproščanju ob glasbi.

Kaj pa moški? Nega kože je tudi na tovrstnih obrazih neizbežna in potrebuje posebno nego, zato le pridite in se prepričajte.

Z veseljem sprejemam naročila in rezervacije terminov na številko 041 45 70 45 ali e-naslov studiopetras@gmail.com.

LIČENJE

»Lepota je moč; nasmeh pa njen meč.«
JOHN RAY

Osebni tečaj ličenja - 1686202676

Osebni tečaj ličenja

Če si želite seznaniti s skrivnostmi mojstrov ličenja in učinkovito izrabiti čas, ki je posvečen le vam, se je najbolje odločiti ...

Osebni tečaj ličenja

Osebni tečaj ličenja - 1686202676

Če si želite seznaniti s skrivnostmi mojstrov ličenja in učinkovito izrabiti čas, ki je posvečen le vam, se je najbolje odločiti za individualni tečaj ličenja. Domov boste odšli z znanjem, s katerim si boste vsak dan lahko zagotovili svež in zdrav videz.  Naučili se boste, kako na enostaven in predvsem hiter način uporabiti ličila, ki so prilagojena izključno vašemu obrazu. Obisk tečaja zelo priporočam poslovnim ženam, osebam, ki si želijo naučiti, kako ličila primerno izbrati in prilagoditi svojemu obrazu, mladim, ki se ličenja šele učijo ter osebam, ki se želijo naučiti, kako se naličiti v le v nekaj minutah.

Skupinski tečaj ličenja - 1686202677

Skupinski tečaj ličenja

Tečaji potekajo v malih skupinicah do 4 tečajnice, ki omogočajo oseben pristop. Skupinski tečaj je zanimiv, ker lahko na drugih vidite ...

Skupinski tečaj ličenja

Skupinski tečaj ličenja - 1686202677

Tečaji potekajo v malih skupinicah do 4 tečajnice, ki omogočajo oseben pristop. Skupinski tečaj je zanimiv, ker lahko na drugih vidite drugačne načine ličenja, ki jih lahko uporabite tudi zase. Tečaj je namenjen dnevnemu ličenju, ki poudari vašo lepoto, naredi obraz bolj svež in spočit. Pridobljeno znanje vam omogoča, da lahko ličila brezskrbno kupujete in uporabljate. Če ste za prijetno ustvarjalno žensko družbo, je skupinski tečaj pravi izbor. Storitev vključuje uporabo izdelkov in pripomočkov.

Poročno ličenje - 1686202677

Poročno ličenje

Poroka je velik dogodek v življenju, poročno ličenje pa je izredno pomembno za nevesto, saj ji lahko občutno polepša njen poročni ...

Poročno ličenje

Poročno ličenje - 1686202677

Poroka je velik dogodek v življenju, poročno ličenje pa je izredno pomembno za nevesto, saj ji lahko občutno polepša njen poročni dan. Nevesti se je potrebno posvetiti individualno in make-up prilagoditi njeni osebnosti, stilu ter tudi sami obleki. Nevesti priporočam poskusno ličenje, saj je to čas, ko se v miru pogovoriva o njenih željah, navadah glede ličenja, o pripravi kože in izdelkih, ki so pomembni, da jih ima tekom dneva s seboj za popravke. Storitev zajema poskusno in poročno ličenje.

Poslovno ličenje - 1686202677

Poslovno ličenje

Ko gre za poslovno ličenje, še vedno velja pravilo – manj je več. Zunanji videz zaposlenih v podjetju oziroma vsake poslovne ...

Poslovno ličenje

Poslovno ličenje - 1686202677

Ko gre za poslovno ličenje, še vedno velja pravilo – manj je več. Zunanji videz zaposlenih v podjetju oziroma vsake poslovne ženske je prva stvar, ki jo opazijo vaše stranke ali poslovni partnerji. Make-up ne sme biti cenen, mora biti umirjen in vseeno izražati osebnost poslovne ženske. Naj bo skladen z obleko, lep in urejen, kajti le tako ljudje, s katerimi komunicirate, lažje verjamejo v kredibilnost posameznika.

Maturantsko ličenje - 1686202678

Maturantsko ličenje

Maturantski ples je čas, ko proslaviš zaključek enega in začetek novega življenjskega obdobja; ko se s svojimi najdražjimi zabavaš, veseliš, plešeš ...

Maturantsko ličenje

Maturantsko ličenje - 1686202678

Maturantski ples je čas, ko proslaviš zaključek enega in začetek novega življenjskega obdobja; ko se s svojimi najdražjimi zabavaš, veseliš, plešeš in se imaš lepo; ko se želiš urediti in se izkazati še bolj kot sicer. Zagotovi si popolnost za dan, ki ostane v trajnem spominu!

NV puder - 1686202678

NV puder

Vsako leto se porabijo milijoni dolarjev za izdelke za kožo. Kaj je dobro za Vas? Sedaj lahko dobite enako popolno kožo ...

NV puder

NV puder - 1686202678

Vsako leto se porabijo milijoni dolarjev za izdelke za kožo. Kaj je dobro za Vas? Sedaj lahko dobite enako popolno kožo tudi doma z uporabo NV izpopolnjene podlage podjetja Jeunesse. Namenjena je profesionalni uporabi, a ne rabite biti profesionalec, da jo uporabljate. Navdušeni boste nad njenim preprostim načinom nanosa. Namen tega izdelka ni zgolj prekrivanje nepravilnosti. Vsebuje ekskluzivno sestavino proti staranju, imenovano APT-200. ta revolucionarna formula hidrira in neguje vašo kožo. Z dnevnim nanašanjem bo vaša koža na otip in po izgledu mehkejša, bolj voljna in mlajša. To je lepota z dodanimi prednostmi. Nobena druga podlaga ni tako preprosta, mehka in obstojna medtem, ko vam zagotavlja obstojen, brezhiben finiš.

NOHTI

Barvna in estetska terapija vaših nohtov

Gel je bil včeraj – bodi del nove generacije! Novo revolucionarno oblikovanje nohtov, ki bo kmalu zasenčilo klasično izdelavo gel nohtov. Zato bodite med prvimi, ki boste nosile te čudovite, na zdrav način urejene nohte. Izgled je popolnoma naraven in nohti so tanki, vendar zelo trdni. Bistvo sistema DIPPING POWDER je, da nohta ne izpostavljamo UV svetlobi in prav tako ne pilimo povrhnjice po nepotrebnem.

DIPPING SISTEM je vaša najboljša izbira!

 • Prah je obogaten s kalcijem, vitamini in keratinom.
 • Ne potrebujemo UV lučke.
 • Naraven občutek in izgled.
 • Odlična barvna terapija za vaše poškodovane nohte.
 • Nohti so trdni, čvrsti in obstojni najmanj 21 dni.
 • Nohtna posteljica se ne poškoduje.
 • Odporno proti cepljenju, razbarvanju in razpokam.
 • Intenzivna pigmentiranost barv.
 • Enostaven nanos in odstranitev.
 • Brez vsebnosti MMA.
 • Brez vonja.

Imate poškodovane nohte, tanke in boleče?

S posebnim postopkom vam lahko pomagamo in vaši nohti bodo okrepljeni, obogateni z vitamini, občutka bolečine pa ne bo več. Terapija obsega 4 obiske v roku dveh mesecev.

Studio Petras 001

 

NEGA OBRAZA

CELOSTNI ODGOVOR V BOJU PROTI CELIČNEMU STARANJU

Obnovite mladostno vitalnost in sijaj na vaši koži.

Sistem za ohranjanje mladosti, ki ga je skupaj z vodilnimi ameriškimi zdravniki razvil lepotni kirurg dr. Nathan Newman, specialist svetovnega formata napredne dermatološke in laserske kirurgije, integrativnega age-managementa in terapije izvornih celic. Dr. Newman, ki je dolga leta preučeval značilnosti izvornih celic, je razvil rešitve za zdravljenje opeklin in formule za upočasnjevanje procesov staranja na koži. Njegov super serum, prva izmed številnih zvezd Jeunesse, vsebuje več kot 200 rastnih faktorjev človeškega izvora, s čimer postavlja popolnoma nov in revolucionaren trend v kozmetični industriji.

Kreme za pomlajevanje kože LUMINESCE so laboratorijski izdelek, ki nastanejo tako, da človekove matične celice vstavijo v gel, v katerem se ekstremno hitro razvija RASTNI FAKTOR. Koža vsebuje več kot 200 rastnih celic, zato se koža zelo hitro obnavlja, če jo nahranimo z dobro kremo, ki se hitro vpije v plast kože in začne s hitro in učinkovito regeneracijo kože. Razlika v izboljšanju kože je vidna že v nekaj dneh.

Odpravlja pigmentne madeže, brazgotine, gube, starostni videz, v nekaterih primerih celo hitreje ozdravi herpes.

Patentirana in nagrajena kolekcija za nego kože LUMINESCE ima zmožnost obnavljanja in pomlajevanja.

Video – Medicinska kozmetika Luminesce

Predstavitveni video za Instantly Ageless

Predstavljeni izdelki v moji spletni trgovini

Privoščite si obnovo in pomlajevanje! Oglejte si mojo spletno trgovino!

Želite izdelke podjetja Jeunesse poskusiti na svoji koži? Vabim vas, da stopite v kontakt z mano in se dogovorimo za termin.

VITAMINI

Sem lastnica franšize ameriškega podjetja Jeunesse, katerega poslanstvo je CELIČNO POMLAJEVANJE. Podjetje je globalni voditelj na področju znanstveno dokazanega pomlajevanja človeškega organizma.

RESERVE TM - 1686202678

RESERVE TM

RESERVE TM je unikatna rastlinska mešanica esencialnih antioksidantov, antocianinov in esencialnih maščobnih kislin, ki ohranja mladostno počutje. RESERVE™ je rezultat ...

RESERVE TM

RESERVE TM - 1686202678

RESERVE TM je unikatna rastlinska mešanica esencialnih antioksidantov, antocianinov in esencialnih maščobnih kislin, ki ohranja mladostno počutje. RESERVE™ je rezultat inovativne pomlajevalne znanosti in številnih zdravstvenih raziskav. Ta slasten in hranljiv gel zagotavlja potrebno zaščito organizma, medtem ko ohranja vitalnost in zdravje.

Zdravstveni in prehrambni strokovnjaki se strinjajo, da mnoge zdravstvene težave povzroča preveč prostih radikalov v organizmu. Najboljša preventiva je povečanje telesne imunosti z uživanjem pravilne prehrane in dodatnim vnosom antioksidantov. RESERVE™ je odlična obramba pred škodljivimi vplivi, saj varuje celično membrano in krepi celice, s čimer jim podaljšuje življenjsko dobo. Organizem preskrbi z visoko količino resveratrola, naravnega antioksidanta iz olupkov rdečega grozdja; ker je v obliki gela, se absorbira v telo do 200-krat hitreje kot kapsulirani antioksidanti.

UČINKI:

 • Vsebuje antioksidante, ki preprečujejo oksidativni stres in prezgodnje staranje.
 • Vsebuje antocianine, ki podpirajo kardiovaskularne funkcije.
 • Vsebuje esencialne maščobne kisline, ki pomagajo pri delovanju prebavnega trakta.
 • Podpira delovanje imunskega sistema.
 • Izboljšuje presnovo in sodeluje pri zdravem izgubljanju odvečne teže.
 • Podpira delovanje sklepov, možganov in krepi spomin.
 • Zmanjša kopičenje maščob v jetrih.
 • Pospešuje rast las in nohtov, krepi zobe.

AM PM ESSENTIALS TM - 1686202679

AM PM ESSENTIALS TM

Telomeri so segmenti DNK, ki v procesu staranja izginjajo hitreje, kot se lahko celice obnavljajo. AM & PM Essentials™ vsebujeta ...

AM PM ESSENTIALS TM

AM PM ESSENTIALS TM - 1686202679

Telomeri so segmenti DNK, ki v procesu staranja izginjajo hitreje, kot se lahko celice obnavljajo. AM & PM Essentials™ vsebujeta vitamine in minerale, ki delujejo ciljno usmerjeno na telomere; obnavljanje telomerov namreč upočasnjuje proces staranja celic.

Če se celice nahranijo z vitamini in minerali, se lahko delijo v zdravem stanju in prispevajo k ohranjanju življenjske dobe telomerov. Če se proces obrabe telomerov upočasni, se s tem upočasni tudi proces staranja celic.

Jeunesse AM & PM Essentials™ sta prehrambena dodatka, ki oskrbita celice z vitamini in minerali, ki so potrebni za optimalno delovanje celične osnove, zasnovana pa sta bila posebej za telomere. Zvišanje življenjske dobe telomerov pomaga pri upočasnitvi procesa staranja.

UČINKI:

 • Pomaga pri uravnavanju hormonskega stanja.
 • Upočasni proces staranja celic.
 • Poveča umsko ostrino.
 • Izboljšuje življenjske funkcije in vsakodnevno aktivnost.
 • Miren spanec in dober počitek.

FINITI TM - 1686202679

FINITI TM

Raziskava, ki je pridobila Nobelovo nagrado, razkriva ključni vzrok staranja. Odgovora človeško oko ne more videti in se imenuje telomer. ...

FINITI TM

FINITI TM - 1686202679

Raziskava, ki je pridobila Nobelovo nagrado, razkriva ključni vzrok staranja.

Odgovora človeško oko ne more videti in se imenuje telomer. Telomeri so zgrajeni iz ponavljajočih se DNK sekvenc, ki postanejo zaščitne »kapice«, zaključki kromosomov. Njihova naloga je ščititi naš genski zapis – DNK.

Ob rojstvu so telomeri dolgi, sčasoma pa se krajšajo in iztrošijo, posledica česar so procesi celičnega staranja. Ko postanejo telomeri prekratki, celice ne morejo opravljati svojih ključnih funkcij; začnejo se njihovi samouničevalni procesi in sčasoma odmrejo, kar znanstveniki imenujejo apoptoza. Umiranje celic je eno, če pa celice preprosto nehajo delovati, začnejo izločati nevarne proste radikale in vnetne molekule, ki škodujejo sosednjim celicam.

Finiti TM vsebuje unikatno patentirano mešanico naravnih sestavin, ki dokazano in varno podaljšuje kratke telomere in ohranja zdravje izvornih celic. Ključnega pomena je edina do sedaj znana substanca s to sposobnostjo v vsej zgodovini človeštva; hranilo, ki naravno poveča encim telomerazo, potreben za podaljšanje telomerov, se imenuje TA-65.

UČINKI:

 • Vsebuje edino znano patentirano hranilo, ki dokazano podaljšuje skrajšane telomere pri ljudeh.
 • Aktivira telomerazo, encim, ki dodaja dolžino telomerom.
 • Podpira upočasnjevanje celičnega staranja, tudi pri celicah imunskega sistema.
 • Vzbuja občutek mladostne vitalnosti.
 • Vsebuje močno kombinacijo antioksidantov, ki ščitijo naše celice, DNK, izvorne celice in telomere pred oksidativnim stresom.
 • Je vir naravnih hranil, ki pomaga vzdrževati odrasle izvorne celice.
 • Podpira telesni pomladitven sistem in vzdrževanje naravnih mehanizmov obnove DNK.

Video – Finiti TM: https://www.youtube.com/watch?v=qBLqMCzHbdA

 

HUJŠANJE

ZEN BODI TM

ZEN Bodi™ je ciljno usmerjen, celovit pristop k uravnovešanju telesne teže, ki odpira vrata do zdravja.
Človeško telo je kompleksno in mnogo različnih mehanizmov mora delovati sočasno, da ostajamo zdravi in polni energije. To pomeni, da potrebujemo večfunkcijski pristop, kadar želimo dolgotrajne učinke.
ZEN Bodi™ je ciljno usmerjen, celovit pristop k upravljanju telesne teže, ki optimalno učinkuje ob zdravi prehrani in zadostni redni vadbi. Med drugim pomaga ohranjati zdrave vrednosti sladkorja v krvi in holesterola.

Kolekcija ZEN Bodi™ je sestavljena iz treh ciljno usmerjenih izdelkov za tri korake:

 • Uravnovesite željo po hrani.
 • Pričnite izgubljati maščobe.
 • Pridobivajte mišice in energijo.

ZEN Bodi™ Video

GALERIJA

Licenje - (1)Licenje - (2)Licenje - (3)Licenje - (4)Licenje - (5)Licenje - (6)Licenje - (7)Licenje - (8)Licenje - (9)Licenje - (10)Licenje - (11)Licenje - (12)Licenje - (13)Licenje - (14)Licenje - (15)Licenje - (17)Licenje - (18)Licenje - (19)Licenje - (20)Licenje - (21)Licenje - (22)Licenje - (23)Make-up (3)Nohti (2)Nohti (1)J - YES Celotni sistemJ - ZENJ - AM PM 1J - Finiti 1J - Reserve 1J - Instantly AgelessJ - Nega kožeJ - NV 1J - NV 2
<
>

 

KONTAKT

STUDIO PETRAS, ORGANIZACIJA DOGODKOV, PETRA NOGRAŠEK S.P.

+386 (0)41 45 70 45
info@studiopetras.com
www.studiopetras.com
Predoslje 151, Kranj

 

POVPRAŠEVANJE


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]