Tarot karte, Vedeževanje Obrt in Storitve, Ostalo

Tarot karte, Vedeževanje

Obstajajo zakonitosti, ki krojijo usodo vseh nas. Naše misli, čustva, občutki in dejanja vplivajo na naše življenje. Ali se zavedamo vsega tega? Vedeževanje preko tarot kart nam lahko pomaga odkriti vzroke težav in njihov izvor. Za vrhunsko in natančno branje energij, napoved preko tarot karte ali napoved prihodnosti sta potrebna dar jasnovidnosti in sposobnost branja tarot karte, ki jih obvladajo le redke vedeževalke. E-vedeževanje po spletu lahko poteka medialno – branje energij – in tudi s pomočjo orodij, kot so razlaga kart (ciganske karte, tarot karte ali angelske karte).

Vedeževanje po spletu je najbolj skrivnostna oblika jasnovidnosti, saj medij s pomočjo vašega glasu, branja energij in razbiranja sporočil skozi simbole, oblike, slike in občutke posamezniku prerokuje ali napove prihodnost. Vendar pogled v jutri včasih ni dovolj. Vzroki naših težav in skrbi se nahajajo tudi v sedanjosti in preteklosti. S pomočjo izkušene vedeževalke lahko preko tarot kart izluščimo težavo, ki nas muči, ter jo s pomočjo njenih nasvetov popravimo ali odpravimo. S postavljanjem pravih vprašanj bomo dobili tudi prave odgovore. Ne bomo se počutili, kot da se nam življenje dogaja, saj bomo prevzeli vpliv nad svojo prihodnostjo in usodo.

Naše nadarjene spletne vedeževalke vam omogočajo natančne odgovore na vaša vprašanja v zvezi z ljubeznijo, zdravjem, kariero, pomembnimi odločitvami in življenjskim namenom.

Kontaktirajte nas še danes in preverite, kaj ima za vas prihodnost v načrtu. Pa srečno!

 

PONUDBA-PODJETJA

Vedeževanje

VEDEŽEVANJE

Online e-vedeževanje V ŽIVO preko spleta, z različnimi metodami: E-vedeževanje preko spletnih orodij Vedeževanje po telefonu Astrologija Bioenergija Tarot Numerologija ...

VEDEŽEVANJE

Vedeževanje

Online e-vedeževanje V ŽIVO preko spleta, z različnimi metodami:

  • E-vedeževanje preko spletnih orodij
  • Vedeževanje po telefonu
  • Astrologija
  • Bioenergija
  • Tarot
  • Numerologija
  • Angelska sporočila
  • Ciganske karte
  • Scalar prana terapija

VEČ

Tarot karte

TAROT

Tarot karte so eno najbolj znanih in najboljših sredstev vedeževanja. Branje iz tarot kart naj bi v štirinajstem stoletju na ...

TAROT

Tarot karte

Tarot karte so eno najbolj znanih in najboljših sredstev vedeževanja. Branje iz tarot kart naj bi v štirinajstem stoletju na poti iz Indije preko Perzije v Evropo prinesle skupine Romov, ki so ga tudi izpopolnili.

Jasnovidke tarot karte za komunikacijo uporabljajo kot jezik simbolov – jezik nezavednega, ki nam lahko, v kolikor k njem pravilno pristopimo, razkrije skrivne kotičke naše duše.

Um jasnovidke, ki se ukvarja s tarotom, razkriva pomene, ki v razumskem svetu pogosto ne morejo biti jasno definirani. Tako tarot združuje človekovo resničnost z resničnostjo duha, pri čemer povezuje različne nivoje stvarnosti in nam odpira vrata, skozi katera prej nismo mogli stopiti.

VEČ

Vedeževanje

BIOENERGIJA

Metodo bioenergijskega zdravljenja uspešno uporabljamo že trideset let, čeprav so že naši predniki veliko bolezni zdravili z dotikom, objemom in ...

BIOENERGIJA

Vedeževanje

Metodo bioenergijskega zdravljenja uspešno uporabljamo že trideset let, čeprav so že naši predniki veliko bolezni zdravili z dotikom, objemom in energijo, ki jo imamo v sebi. Sodoben materialističen čas, v katerem živimo, nas je prisilil, da smo pozabili nagonske in naravne odzive, ki so vedno bili del nas. Marsikatera mama še danes intuitivno boža trebušček svojega otroka, ko ga ta boli. Tudi to je bioenergija in otroka ti naravni materini gibi pomirijo in ublažijo njegove bolečine.

VEČ

 

numerologija

NUMEROLOGIJA

Za kakovostno numerološko analizo je treba izračunati tri ključne številke – število usode, duhovno število in število imena. S pomočjo ...

NUMEROLOGIJA

numerologija

Za kakovostno numerološko analizo je treba izračunati tri ključne številke – število usode, duhovno število in število imena. S pomočjo teh številk bomo dobili vpogled v značajske značilnosti in življenjsko pot določene osebe.

Osebna numerologija, ki temelji na rojstnem datumu in imenu, nam pomaga odkriti lastne potenciale in življenjsko poslanstvo. Pomaga nam ugotoviti, kako živeti v skladu z vibracijami tekočega leta, meseca in dneva. Pomaga nam pri izbiri partnerja, pri skrbi za zdravje, pri izbiri poklica in pri izbiri primernih datumov za pomembne sestanke, investicije, projekte, podpis pogodb, registracijo podjetja, potovanja …

VEČ

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE