Transportni trakovi, ploščati jermeni, specialni zobati jermeni

Transportni trakovi, ploščati jermeni, specialni zobati jermeni

Schiki d.o.o. smo podjetje, v katerem združujemo 20-letno tradicijo, sodobne nazore, in verjamemo, da je zadovoljstvo naših strank bistvenega pomena za uspeh na trgu. Zato se pri prodaji in proizvodnji osredotočamo na prepoznavanje potreb kupcev in visoko kvaliteto izdelkov, ki strankam zagotavlja optimizacijo poslovnega procesa. Posebno pozornost polagamo tudi na nenehno razvijajoče se tržišče, ki daje prednost visokotehnološkim produktom, naši strokovnjaki pa vam lahko kadarkoli in kjerkoli ponudijo dobro tehnično podporo.

Naš proizvodni in prodajni program zajemata širok izbor kvalitetnih večplastnih ploščatih jermenov, jermenic, transportnih trakov, verig in strojnih delov, ki vam bodo optimizirali delovanje sistemov v vašem podjetju.

S hitro odzivnostjo in sposobnostjo prilagajanja željam in potrebam kupcev utrjujemo ugled podjetja. Hkrati negujemo poslovne odnose s tujimi in domačimi partnerji in stremimo k čim večji prepoznavnosti na slovenskem in tujih trgih.

jermeni 100

Za vas ponujamo raznolik spekter trakov in jermen

Transportni trakovi in jermeni so eden glavnih izdelkov, ki jih proizvajamo in prodajamo. Ker ti za podjetja predstavljajo velik strošek, strankam vedno svetujemo, naj jih vzdržujejo kar se da redno. Uničenju ali zgodnji obrabi transportnih trakov in jermenov se lahko izognete, če jih pravilno vzdržujete. Naše stranke opozarjamo na škodo, ki jo lahko povzroči nepazljivo ravnanje in jim večinoma že ob nakupu razložimo, kako se izogniti morebitnim nevšečnostim.

Ker verjamemo, da si vaše podjetje zasluži le najboljše, lahko v podjetju Schiki d.o.o. izbirate med visoko kvalitetnimi in sodobnimi jermeni, transportnimi trakovi, jermenicami, strojnimi elementi ipd., ki bodo vaši dejavnosti pomagali do najboljšega izkoristka energije in časa. Tradicija in inovativno razmišljanje nam omogočata, da smo eno vodilnih podjetij na področju raziskav, razvoja in izdelave jermenov, transportnih trakov, jermenic ipd.

Neglede na to ali potrebujete anti-mikrobni transportni trak za prehrambeno industrijo, proti vnetljivi trak za letalsko industrijo ali zobati jermen za transport ali pogon, vam bomo v podjetju Schiki d.o.o. ponudili izdelek, ki bo pravšenj za vaše potrebe.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

PONUDBA-PODJETJA

Transportni trakovi - 1680332685

Transportni trakovi

Da bi zadovoljili zahteve po večji hitrosti, fleksibilnosti in vzdržljivosti in hkrati zagotovili vse strožje mednarodne standarde higiene in varnosti ...

Transportni trakovi

Transportni trakovi - 1680332685

Da bi zadovoljili zahteve po večji hitrosti, fleksibilnosti in vzdržljivosti in hkrati zagotovili vse strožje mednarodne standarde higiene in varnosti vam v podjetju Schiki d.o.o. zagotavljamo širok spekter različnih transportnih trakov. Podjetje Schiki se zavezuje k stalnim inovacijam za različne panoge in industrije s čimer lahko “up to date” ponuja najučinkovitejše produkte.

Ponujamo vam transportne trakove iz različnih materialov kot so:

 • PVC,
 • PU,
 • termoplast,
 • guma,
 • teflon,
 • silikon
 • kovina, …

Transportne trakove izdelujemo po zahtevah stranke. Glede na njihove zahteve se izbere primeren material za dolčeno aplikacijo iz katerega se izdela končni izdelek. Na transportne trakove vstavljamo različne profile kot so vodilni profili, prečke, strankse ograjice v obliki harmonike in drugo.

Podjetje Schiki ponuja tudi storitve servisa na terenu 24/7, kar pomeni da zagotavlja svojim strankam montažo trakov in jermen direktno na strojih.

Modularni trakovi - 1680332685

Modularni trakovi

Plastični modularni trakovi so odlična rešitev, kjer konvencionalni transportni trakovi niso primerni: Material je odporen, obstojen in fiziološko varen. Širok ...

Modularni trakovi

Modularni trakovi - 1680332685

Plastični modularni trakovi so odlična rešitev, kjer konvencionalni transportni trakovi niso primerni: Material je odporen, obstojen in fiziološko varen. Širok spekter plastičnih modularnih trakov ponujajo dokazane rešitve v vseh vrstah industrije. Podjetje Schiki d.o.o. v svoji paleti produktov ponuja veliko število modularnih trakov in verig, ter ostale dodatke, ki podpirajo modularne izdelke.

V svojem prodajnem konceptu modularnih trakov vam podjetje Schiki ponuja:

Ploščati jermeni - 1680332686

Ploščati jermeni

V podjetju Schiki ponujamo tudi celotno paleto visoko produktivnih ploščatih jermen za prenos moči, ki vključujejo klasični poliamidni kord, kot ...

Ploščati jermeni

Ploščati jermeni - 1680332686

V podjetju Schiki ponujamo tudi celotno paleto visoko produktivnih ploščatih jermen za prenos moči, ki vključujejo klasični poliamidni kord, kot tudi moderna jermena z nosilnimi termoplastičnimi plastmi.

Naša RAPPLON ® paleta visoko zmogljivih ploščatih jermen ponuja vrsto pogonskih jermen namenjenih za različne proizvodnje procese. Pogonske površine so odporne na obrabo,  imajo visok oprijem in nizko trenje za zagotavljanje enotne in stabilne hitrosti prenosa.

Nanosi na ploščatih jermenih so  lahko tkaninski, usnjeni,  iz naravne gume, elastomera in iz mnogih termoplastičnih nanosov. Za posebne aplikacije pa ponujamo nanose brez spojev.

http://www.schiki.si/project/vecplastni-ploscati-jermeni/

Specialni jermeni - 1680332686

Specialni jermeni

V podjetju Schiki posebno pozornost posvečamo individualnim potrebam vaših naprav in strojev. Naše prodajno osebje bo skušalo ugoditi zahtevam o  ...

Specialni jermeni

Specialni jermeni - 1680332686

V podjetju Schiki posebno pozornost posvečamo individualnim potrebam vaših naprav in strojev. Naše prodajno osebje bo skušalo ugoditi zahtevam o  moči, natančnih dimenzijskih tolerancah in kakovosti, da bi vam zagotovili kar se da primeren produkt za vaše potrebe. Vemo, da so vaši postopki in oprema  edinstveni za vaše podjetje in standardni  transportni trakovi včasih preprosto niso primerni, zato vam v podjetju Schiki ponujamo širok spekter specialnih jermen.

http://www.schiki.si/project/schiki-specialni-jermeni-po-meri/

Klinasti in zobati jermeni - 1680332687

Klinasti in zobati jermeni

Zobati jermeni Širok spekter ponudbe različnih zobatih jermen, ki jih ponuja podjetje Schiki, je idealna rešitev za vaš produkt ali ...

Klinasti in zobati jermeni

Klinasti in zobati jermeni - 1680332687

Zobati jermeni

Širok spekter ponudbe različnih zobatih jermen, ki jih ponuja podjetje Schiki, je idealna rešitev za vaš produkt ali proizvodnjo v kolikor le ta zahteva sinhronizacijo časa in razdalje.

Ponujamo različne standardne rešitve za vse vrste transporta in prenosa moči, z različnimi koraki, dimenzijami in nosilnimi kordi.

Če povzamemo bodo odlične mehanične in kemične lastnosti naših zobatih jermen doprinesle visoko zmogljivost delovanja innatančnost v vašem produktu ali proizvodnji.


Klinasti jermeni

Klinasti jermeni moč in navor prenašajo s pomočjo trenja.

Klinaste jermene uvrščavmo v dve skupini profilov:

 • Klasični profili (8, 10, 13 ,17,…)
 • Visoki profili (SPZ, SPA, SPB, SPC)

Oba tipa klinastih jermen pa lahko ponudimo v dveh izvedbah:

 • Polni – obloženi klinasti jermeni
 • Ozobljeni klinasti jermeni

http://www.schiki.si/project/klinasti-in-zobati-jermen/

Kovinski deli - 1680332687

Kovinski deli

Podjetje Schiki d.o.o. ponuja celoten spekter verig in kovinskih delov. Nudimo vam natančno dovršen proizvod iz vrhunskih materialov. Pravilna toplotna ...

Kovinski deli

Kovinski deli - 1680332687

Podjetje Schiki d.o.o. ponuja celoten spekter verig in kovinskih delov. Nudimo vam natančno dovršen proizvod iz vrhunskih materialov.

Pravilna toplotna obdelava zagotavljaja našim produktom visoko odpornost na obrabo in obremenitve. Z veseljem izpolnjujemo vse zahteve strank glede oblik, dimenzij in vrst  materialov. V našem širokem spektru produktov lahko najdete številne roller verige, transportne verige, verižnike, jermenice, puše in drugo po vaših posebnih zahtevah.

V svojem prodajnem konceptu verig in kovinskih delov vam podjetje Schiki ponuja:

Pogonski in transportni valji - 1680332687

Pogonski in transportni valji

MOVING AHEAD – Valji Rulli Rulmeca Z letom 2017 smo svoj prodajni asortima povečali za pogonske in transprtne valčke, ki ...

Pogonski in transportni valji

Pogonski in transportni valji - 1680332687

MOVING AHEAD – Valji Rulli Rulmeca

Z letom 2017 smo svoj prodajni asortima povečali za pogonske in transprtne valčke, ki so nepogrešljiv del transportne tehnike. Tako smo spet zapolnili del naše ponudbe in ustvarili celotno ponudbo transportnih sistemov za naše stranke.

Svojim strankam ponujamo pogonske in transportne valčke za prenos, vrhunskega dobavitelja Rulli Rulmeca iz Bergama v Italiji, ki svojo tradiciji družinskega podjetja proizvodnje valjev kuje že od leta 1962 pod sloganom “moving ahed”.

Ponujamo valje za lažje, srednje in težke pogone.

Verige Tsubaki - 1680332688

Verige Tsubaki

Drive Chain Products Classification Chain Series Tsubaki Chain Type Features General Standard Roller Chain Series BS GT4 Winner Superior Performance ...

Verige Tsubaki

Verige Tsubaki - 1680332688

Drive Chain Products

Classification

Chain Series

Tsubaki Chain Type

Features

GeneralStandard Roller Chain SeriesBS GT4 WinnerSuperior Performance Chain in both BS/DIN and ANSI
ANSI G7
Lube-FreeLambda SeriesBS LambdaSelf Lube Chain; Maintenance Free
ANSI Lambda
X-Lambda SeriesBS X-LambdaSelf Lube under Severe Dust Conditions
Heavy DutyHeavy Duty SeriesANSI HHigher Tensile Strength
ANSI HTAnti-Shock Performance
SUPER SeriesANSI SUPERBetter Fatigue Strength
ANSI SUPER-HBetter Fatigue and Anti-Shock Performance
ANSI ULTRA SUPERUltimate Strength
Anti CorrosionCorrosion ProtectedCarbon Steel BaseNP SeriesBS (Lambda) NPShining Nickel Plated Parts
ANSI (Lambda) NP
N.E.P. SeriesBS N.E.P.Environmental Friendly Corrosion Protection
BS Lambda N.E.P.
ANSI N.E.P.
ANSI Lambda N.E.P.
Corrosion ResistantStainless Steel BaseSS SeriesBS SSStainless Steel SUS304;
Excellent Corrosion Protection
ANSI SS
AS SeriesANSI ASHigher Maximum Allowable Load
PC SeriesBS PCSUS304 + Engineering Plastic Inner Link;
Corrosion Protected and Lube Free
ANSI PC
Specialty ChainLeaf Chain SeriesANSI ALIdeally Suited for Lifting Applications
ANSI BL
Low Noise SeriesANSI SNSUnique Spring Roller for Noise Reduction

 

Attachment Chain Products

Classification

Chain Series

Tsubaki Chain Type

Features

GeneralBS Standard Attachment Chain SeriesBS Single Pitch StandardAll Major Chain Attachments Available
BS Single Pitch RFStraight Side Plate for Direct Conveying
ANSI Standard Attachment Chain SeriesANSI Single Pitch StandardAll Major Chain Attachments Available
ANSI Single Pitch HPHollow Pin Chain
ANSI Single Pitch CUCurved Chain (Side Bow Chain)
ANSI Double Pitch StandardFor Longer Conveyor Lines
ANSI Double Pitch HPHollow Pin Chain
Lube-FreeBS Lambda Attachment Chain SeriesBS Single Pitch LambdaSelf Lube, Maintenance Free
BS Single Pitch Lambda RFSelf Lube, Maintenance Free
ANSI Lambda Attachment Chain SeriesANSI Single Pitch LambdaSelf Lube, Maintenance Free
ANSI Single Pitch Lambda HPSelf Lube, Hollow Pin Chain
ANSI Double Pitch LambdaSelf Lube, Maintenance Free
Anti CorrosionCorrosion ProtectedCarbon Steel BaseN.E.P. Attachment Chain SeriesBS Single Pitch N.E.P.Environmental Friendly Corrosion Protection
Corrosion ResistantStainless Steel BaseSS Attachment Chain SeriesBS Single Pitch SSStainless Steel SUS304
ANSI Single Pitch SSStainless Steel SUS304
ANSI Single Pitch SS HPSUS304, Hollow Pin
ANSI Double Pitch SSSUS304, Double Pitch
ANSI Double Pitch SS HPSUS304, Double Pitch, Hollow Pin
PC Attachment Chain SeriesBS Single Pitch PCSUS304 + Engineering Plastic Inner Link
ANSI Single Pitch PCSUS304 + Engineering Plastic Inner Link
Plastic BaseP Attachment Chain SeriesANSI Single Pitch PEngineering Plastic Block + SUS304 Pins

POVPRAŠEVANJE


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]