Ureditev brežine, protierozijska zaščita, naravni bazeni Obrt in Storitve

Ureditev brežine, protierozijska zaščita, naravni bazeni

V podjetju POSADIMO DREVO hortiklultura d.o.o. se ukvarjamo z vrtnarstvom, urejanejm okolice stanovanjskih stavb in drugih objektov, urejanjem zelenic in vrtov… Med drugim smo tudi strokovnjaki za ureditev brežin, protierozijsko zaščito in gradnjo naravih bazenov.

Našim strankam smo vedno na voljo za strokovno svetovanje in pomoč pri iskanju najbolj ustrezne rešitve, ki ustreza njihovim željam in potrebam.

Za dodatna vprašanja in strokoven nasvet nas pokličite na 041 634 680 ali pošljite poizvedbo na posadidrevodoo@gmail.com.

Ureditev brežine

Načrtovalci vrtov se mnogokrat srečajujemo s problemom ureditve brežin. Pri zidavi hiš na strmih zemljiščih so pogosto potrebna obsežna zemeljska dela, ko z izkopi in nasutjem ustvarjamo primeren teren za hišo in vrt. Po končanih delih moramo teren na novo utrditi, saj je gola, nasuta zemlja izpostavljena delovanju vode in vetra. Brežine utrdimo z zasaditvijo rastlin, ki imajo plazečo rast ali tvorijo goste koreninske preplete. Izbrane naj bi bile predvsem tako, da bi s svojo rastjo v čimkrajšem možnem času pokrile površino. Med seboj naj se ne bi izrivale in naj bi imele enakomerno hitrost rasti.

Protierozijska zaščita

Uporaba in kombinacija sodobnih tehnologij in biotehničnih ukrepov omogoča trajnostno in okolju prijazno sanacijo nestabilnih brežin. Izbira ustrezne mehanske zaščite je odvisna od vrste problema, zahtevnosti terena in stopnje ogroženosti. Prav tako se glede na značilnosti projekta izbere najustreznejšo različico metode za zatravitev.

Za sanacijo oz. zavarovanje brežin ponujamo več različnih tipov rešitev, ki so primerne za reševanje površinskih (do globine 2m) nestabilnosti:

  • sistemi za stabilizacijo brežin
  • kovinske mreže
  • naravne mreže
  • zatravitev kot protierozijska zaščita

Naravni bazeni

Naravni plavalni bazen je združitev okrasnega ribnika, kjer gojimo vodne rastline in bazena za kopanje. V naravnem bazenu ne uporabljamo kemičnih sredstev za čiščenje vode, kot so klor ali različni algicidi. Voda se čisti na naraven način s pomočjo rastlin in mikroorganizmov, ki porabljajo odpadne hranilne snovi in s tem odvzemajo hrano algam. Rastline morajo biti pravilno posajene, v pravem številu in zastopanosti vrst. Voda tako ostane zdrava in čista. Za večjo učinkovitost dodamo kroženje in filtriranje vode z biološkim filtrom.

Ureditev brežine, protierozijska zaščita, naravni bazeni – POSADIMO DREVO hortiklultura d.o.o.

PONUDBA-PODJETJA

Ureditev brežine - 1709037263

Ureditev brežine

Nudimo vam kakovostno ureditev brežin. Za dodatna vprašanja in strokoven nasvet nas pokličite na 041 634 680 ali pošljite poizvedbo ...

Ureditev brežine

Ureditev brežine - 1709037263

Nudimo vam kakovostno ureditev brežin. Za dodatna vprašanja in strokoven nasvet nas pokličite na 041 634 680 ali pošljite poizvedbo na posadidrevodoo@gmail.com.

Protierozijska zaščita - 1709037264

Protierozijska zaščita

Za vas uredimo protierozijsko zaščito. Za dodatna vprašanja in strokoven nasvet nas pokličite na 041 634 680 ali pošljite poizvedbo ...

Protierozijska zaščita

Protierozijska zaščita - 1709037264

Za vas uredimo protierozijsko zaščito. Za dodatna vprašanja in strokoven nasvet nas pokličite na 041 634 680 ali pošljite poizvedbo na posadidrevodoo@gmail.com.

Naravni bazeni - 1709037265

Naravni bazeni

Nudimo kakovostno izdelavo naravnih bazenov. Za dodatna vprašanja in strokoven nasvet nas pokličite na 041 634 680 ali pošljite poizvedbo ...

Naravni bazeni

Naravni bazeni - 1709037265

Nudimo kakovostno izdelavo naravnih bazenov. Za dodatna vprašanja in strokoven nasvet nas pokličite na 041 634 680 ali pošljite poizvedbo na posadidrevodoo@gmail.com.

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE