Varjenje Podravska, obdelava kovin Ptuj, kovinski izdelki Podravska Obrt in Storitve

Varjenje Podravska, obdelava kovin Ptuj, kovinski izdelki Podravska

V podjetju PRO-FIMONT, Mehanska obdelava kovin, Franc Ivančič s .p. (Varjenje Podravska, obdelava kovin Ptuj, kovinski izdelki Podravska) nudimo kakovostne ključavničarske storitve, kot so:

  • rezanje
  • vrtanje
  • struženje
  • krivljenje kovine
  • kovinske konstrukcije
  • štancanje izdelkov
  • izdelovanje vseh vrst pohodnih rešetk

Izdelujemo in postavljamo kovinske panelne ograje, ki so sestevljene iz palic, cevi, ploščatih elementov. Možna je različna kombinacija profilov ali kovinskih elementov. Izdelujemo in sestavljamo ter montiramo različne kovinske konstrukcije za različno namembnost.  Izdelujemo pohodne rešetke vseh oblik. Varimo kovinske konstrukcije in izdelke. Štancamo kovinske izdelke z ekscentričnimi stiskalnicami do 45 ton. Smo certificirani za nadzor varjenja z IWT in IWIP certifikatom.

Naše podjetje se vedno prilagodi potrebam in željam naročnika. Našim strankam smo vedno pripravljeni pomagati pri iskanju najbolj ustrezne rešitve, ki zadovolji njihove želje in potrebe.

Izdelujemo kovinske konstrukcije po meri. Kakovost naših izdelkov temelji na visoki kakovosti materiala, ki ga uporabljamo in obilici znanja in dolgoletnih izkušnjah s področja oblikovanja kovin, varjenja in ključavničarstva.

Varjenje Podravska, obdelava kovin Ptuj, kovinski izdelki Podravska - PRO FIMONT 007

 

PRO-FIMONT je pravi naslov za vse, ki potrebujete izdelavo kovinskih konstrukcij po meri.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki +386(0)31 343 391 in elektronski pošti profimont2016@gmail.com.
Varjenje Podravska, obdelava kovin Ptuj, kovinski izdelki Podravska – PRO-FIMONT, Mehanska obdelava kovin, Franc Ivančič s .p.

ŠTANCANJE

Štancanje in izdelava izdelkov

POVPRAŠEVANJE