Viridian Spletne Trgovine, Zdravje

Viridian Nutrition je linija prehranskih dopolnil, ki vsebuje več kot 180 izdelkov, med katerimi najdemo vitamine, probiotike, minerale, zelišča, olja, specializirane dodatke, tinkture in balme, vse zasnovane tako, da nam okrepijo zdravje, delujejo učinkovito in čisto. Z izbiro izdelkov Viridian ste korak bližje vašemu cilju 100% dobrega počutja.

Čistost je pomembna
Ali ste vedeli, da je 50% vseh tablet narejeni iz lepil, ki jih bolj poznamo pod imenom veziva, katera vežejo tableto skupaj? Za večino ljudi to predstavlja le neprijetno dejstvo, a za ljudi, ki so hudi alergiki pa je to lahko velika težava. Bi dodali magnezijev stearat (znan tudi kot magnezijeva sol), stearinsko kislino, šelak, talc ali barvila, v svojo hrano – jo posipali, kot to storite s soljo in poprom? Ne, tudi mi ne bi. Z uporabo naših kapsul, so tekočine in prah v njih tako čiste in enostavne, kot je to sploh mogoče in ne vsebujejo nobenih nepotrebnih in škodljivih sestavin, s čimer dokazujemo, da je mogoče narediti linijo prehranskih dopolnil, ki je sprejemljiva za večino ljudi.

Od semena do banke za recikliranje
Več kot 40% izdelkov iz linije Viridian Nutrition ima certifikat Soil Association, ki zagotavlja izvor in ekološko prijazne sestavine. 100% aktivne sestavine, izdelano v Veliki Britaniji, zelena poslovna praksa, podpiranje skupnosti, ekološko in organsko, brez škodljivih dodatkov, brez GSO, brez obsevanja.

Viridian je vodilna znamka etičnih naravnih prehranskih dopolnil

Viridian je vodilna znamka etičnih naravnih prehranskih dopolnil in ostalih naravnih proizvodov za dobro počutje. V njihovi ponudbi se nahaja že preko 180 izdelkov. 95% vseh teh izdelkov je veganskih, ostalih 5% pa predstavljajo izdelki, katerim je dodan ekološki med ali ribje olje.

Med izdelki dobite naravne vitamine in minerale, probiotiki, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi izdelki so zasnovani tako, da okrepijo naše zdravje in imunski sistem, mu nudijo podporo in prispevajo k dobremu počutju.

Žalostno je, da klasične tablete oz. prehranska dopolnila vsebuje kar polovico lepila (veziv), kar pa za naše zdravje ni dobro. Viridian Nutrition v svojih izdelkih vsebuje samo 100% čiste aktivne sestavine. Če je le možno so sestavine ekološkega izvora, brez prisotnosti škodljivih snovi, aditivov, sladkorja, brez gensko spremenjenih organizmov, brez barvil in umetnih arom. Več kot 40% izdelkov ima ekološki certifikat Soil Association, ki zagotavlja ekološko pridelavo sestavin. Izdelkov ali sestavin nikoli ne testirajo na živalih, sestavine, ki jih vsebujejo izdelki varne za uporabo, izdelki pa klinično testirani.

Večina rastlin, ki ji uporabljajo v svojih pripravkih, je vzgojena v Veliki Britaniji. Ravno tako kapsule in olja proizvajajo tam, saj tako, zaradi manj transporta, prispevajo k zmanjšanju onesnaževanja Zemlje. Pri pakiranju izdelkov uporabljajo samo reciklirano embalažo, vse od stekleničk do kartonov.

Ko kupite znamko Viridian Nutrition, kupite vrhunsko kvaliteto, ekološke sestavine in etične izdelke.

VEČ O NAŠI PONUDBI–>

 

Ekipa Hrama narave

Sanja Golob

Sem Sanja, ustanoviteljica in vodja Hrama narave. Mamica dveh čudovitih punc. Sem večna raziskovalka, že kot mlado dekle, me je zanimalo naravno zdravljenje, vzroki bolezni in kako imajo naša čustva vpliv na naše zdravje. Obožujem naravno, je edini prostor, ker se resnično sprostim in zbistrim glavo. Sem presrečna da je moja služba tudi moj hobi, Hram narave mi predstvalja tudi osebno rast, saj mi stranke same dajo tudi ogromno znanja. Obiskovala sem Akademijo za zdravilstvo, smer Diagnostika in dietetika, Šolo za zeliščarja, moja strast pa je tudi Bachova cvetna terapija. Pred leti,  sem tudi proizvajala svojo blagovno znamko kozmetike po blagovno znamko Žajfa. Moj moto je, da se vse stvari zgodijo z namenom, vsak se rodi z svojim poslanstvom, in sem presrečna da lahko živim svoje sanje.

Miha Ročnik

Miha Ročnik je moj partner in človek z veliko začetnico. Je človek, ki me vedno motivira, vedno vidi pozitivno plat. Je človek brez katerega ne bi bila to kar sem. Je naš tehnični mojster v Hramu, prizam da imam dve levi roki, ko gre za tehnične stvari, in tu igra Miha ključno vlogo v Hramu. Po duši je velik raziskovalec, rad preizkuša stvari ki so izven cone udobja. Pred leti je začel raziskovati pomen in zdravilnost bosonoge obutve in jo tudi prakticira. Menina itd. mu ne predstavlja noben problem 🙂 Izredno rad se kopa v ledeno mrzli vodi 🙂 Navdušuje ga tudi premakultura.

Stanka Golob

Stanka je moja sestra dvojčica in moja desna roka. Je svetovalka v Hramu narave. Je oseba na katero se lahko zanesem, katera me spomni na vsako stvari ki mi uide iz glave. Je mlada mamica dveh čudovitih otrok in velika ljubiteljica narave. Je vedno dobre volje in prinaša v naš hram vedrino in pozitivno energijo. Stanka je vedno pripravljena na nova znanja, strankam iz srca pripravljena pomagati, ker jo dela posebno in edinstveno. Sem hvaležna da je del naše ekipe.

 

PONUDBA-PODJETJA

Prehranska dopolnila - 1664218704

Prehranska dopolnila

Med Viridian prehranska dopolnila uvrščamo naravne vitamine in minerale, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi so zasnovani tako, da ...

Prehranska dopolnila

Prehranska dopolnila - 1664218704

Med Viridian prehranska dopolnila uvrščamo naravne vitamine in minerale, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi so zasnovani tako, da okrepijo naše zdravje. Veliko izdelkov ima tudi ekološki certifikat. Njihovi izdelki so veganski.

 

Eterična olja

Eterična olja

Eterična olja so zmesi hlapnih aromatičnih spojin, ki nastajajo v rastlinskih cvetovih, listih, steblih, koreninah, plodovih in semenih. Njihova sestava ...

Eterična olja

Eterična olja

Eterična olja so zmesi hlapnih aromatičnih spojin, ki nastajajo v rastlinskih cvetovih, listih, steblih, koreninah, plodovih in semenih. Njihova sestava je navadno kompleksna. Vsebujejo lahko več sto posameznih spojin. Pridobivamo jih na dva načina, z destilacijo ali s hladnim stiskanjem. Na voljo imamo veliko različnih naravnih eteričnih olj, ki jih lahko uporabite za odišavljenje prostorov, inhalacije, kopeli, …

 

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE
    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]