Pekarna, slaščičarna Jure, Postojna – Vopex d.o.o.

Program razvoja podeželja Republike Slovenije 2014-2020

 

Pekarna, slaščičarna Jure, Postojna – Vopex d.o.o.

 

V podjetju Vopex d.o.o. imamo že več kot 25 let dolgo tradicijo proizvodnje različnih vrst kruha, odličnih pekovskih izdelkov in slaščic ter domačih keksov.

 

ZGODOVINA

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1992 v Postojni. Lastnik podjetja VOPEX D.O.O. je Vodopivec Miha direktor pa Mitrović Miroslav, ki se je podjetju pridružil leta 2013.

Na začetku je bila naša glavna dejavnost proizvodnja kruha in pekovskih izdelkov. Zaradi povpraševanja strank smo leta 1998 odprli svojo slaščičarno in ponudbo razširili tudi na sveže sladice, torte in kekse. Nabor izdelkov se je s časom spreminjal in širil glede na povpraševanje in želje kupcev.

Trenutno je družba Vopex d.o.o.o. lastnica nekaj trgovin po notranjsko-kraški regiji in Italiji, z svojimi proizvodi pa smo prisotni po celi Sloveniji, na Hrvaškem ter v Italiji.

 

POSLANSTVO

V družbi Vopex d.o.o. se zavedamo, da so prilagajanje trgu, željam in navadam naših strank ter izjemno dobra kvaliteta kruha in pekovskega peciva, keksov in slaščic, prednosti, ki nam omogočajo obstoj in nadaljni razvoj.

Proizvode izdelujemo po domačih, tradicionalnih receptih, brez zmesi. Glavni povdarek je na visoki kakovosti surovin in izbranih okusih slovenskega porekla. Od leta 2015 imamo proizvodnjo certificirano po IFS food standardu in smo posledično pod kontrolo svetovno znanega nadzornega organa Bureau Veritas. Certifikat letno obnavljamo, kar nam pa omogoča sodelovanje z največjimi kupci.

Kupci lahko izbirajo med široko paleto domačega kruha in finih pekovskih izdelkov, keksov (linške oči, domači keksi, rogljički in žepki) ter slaščic (kremne rezine, išlerji, pite, bombice, torte, rolade in beskvice). Po naročilu izdelujemo tudi torte in ostalo pecivo za posebne priložnosti (poroke, jubileji, zabave). Naši izdelki so prejeli tudi Zlato priznanje za odlično kakovost Gospodarske Zbornice Slovenije v letih 2014 in 2017.

VIZIJA

Naša vizija je stabilno in uspešno podjetje, ki proizvaja visokokvalitetne in inovativne proizvode za zadovoljstvo kupcev v Sloveniji, na Hrvaškem ter v Italiji.
Jasna vizija, ljubezen in predanost poslu, ki ga opravljamo so zagotovilo uspešnosti in kvalitete h katerima stremimo.
Vsakemu kupcu prisluhnemo in ugodimo njegovim željam.

NABAVA ULTRAZVOČNEGA REZALNIKA IN ROTACIJSKIH PEČI

Program razvoja podeželja Republike Slovenije 2014-2020Podjetje Vopex d.o.o. v okviru svoje dejavnosti stremi k čim bolj kakovostnim izdelkom, ki bodo zadovoljili potrebe kupcev. Zato naš proizvodni proces nenehno izpopolnjujemo, tako bomo v letu 2019 kupili ultrazvočni rezalnik in 4 tunelske peči. Z nabavo ultrazvočnega rezalnika bomo zagotovili bolj kakovostne in estetsko privlačnejše proizvode, hkrati pa nam bo le-ta omogočil razvoj novih produktov. Ravno tako bomo z uporabo novih peči povečali obseg obstoječe proizvodnje in s tem posledično vključili v proizvodnjo nove proizvode.

Projekt “Naložba v novo opremo” je sofinancirala Europska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru programa razvoja podeželja 2014-2020, 4. javni razpis za podukrep 4.2 Podpora za naložbe v predelavo, trženje oziroma razvoj kmetijskih proizvodov za leto 2018.

Evopski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje

Spletna stran Evropske komisije, namenjene EKSRP
Spletna stran Programa razvoja podeželja Republike Slovenije 2014-2020

NAŠA PONUDBA

Pekarna, slaščičarna Jure, Postojna - Vopex d.o.o. 003

Peka kruha in pekovskih izdelkov

V pekarnah Vopex na podlagi 25 letne tradicije izdelujemo vrhunski kruh in pekovske izdelke. Naši tradiciji zaupajo mnogi kupci, zato ...

Peka kruha in pekovskih izdelkov

Pekarna, slaščičarna Jure, Postojna - Vopex d.o.o. 003

V pekarnah Vopex na podlagi 25 letne tradicije izdelujemo vrhunski kruh in pekovske izdelke. Naši tradiciji zaupajo mnogi kupci, zato se vedno z veseljem vračajo k nam.

V naših poslovalnicah boste našli bogato izbiro kruha iz različnih vrst moke in prav tako veliko izbiro peciva.

Za okusen kruh in odlično pecivo obiščite eno od poslovalnic Pekarne Vopex!

Pekarna, slaščičarna Jure, Postojna - Vopex d.o.o. 002

Proizvodnja slaščic

Nudimo bogato izbiro okusnih slaščic, ki vam bodo polepšale dan. Pri nas bo vsak sladkosned našel nekaj zase. Naše Breskvice ...

Proizvodnja slaščic

Pekarna, slaščičarna Jure, Postojna - Vopex d.o.o. 002

Nudimo bogato izbiro okusnih slaščic, ki vam bodo polepšale dan. Pri nas bo vsak sladkosned našel nekaj zase.

Naše Breskvice s kakavovo-orehovim nadevom so prejele tudi Zlato priznanje za odlično kakovost v letu 2017 Gospodarske Zbornice Slovenije.

Za nakup odličnih slaščic obiščite eno od poslovalnic Pekarne Vopex!

Pekarna, slaščičarna Jure, Postojna - Vopex d.o.o. 004

Izdelava tort po naročilu

Našim kupcem smo na voljo za izdelavo tort po naročilu za različne priložnosti. Naj gre za rojstni dan, obletnico ali praznovanje, ...

Izdelava tort po naročilu

Pekarna, slaščičarna Jure, Postojna - Vopex d.o.o. 004

Našim kupcem smo na voljo za izdelavo tort po naročilu za različne priložnosti. Naj gre za rojstni dan, obletnico ali praznovanje, znali bomo izdelati pravo torto za Vas!

Oglejte si katalog tort po naročilu!

Po svojo torto po naročilu pridite v eno od poslovalnic Pekarne Vopex!

GALERIJA

NAŠI PARTNERJI

 • Engrotuš, d.o.o.
 • Konzum Plus d.o.o.
 • SPAR Slovenija, d.o.o.
 • Mercator, d.d.
 • Hofer trgovina, d.o.o.
 • Eurospin EKO, d.o.o.
 • KEA, d.o.o.
 • Trgovine Jager, Jagros, d.o.o.
 • SPAR Hrvatska, d.o.o.
 • Kaufland Hrvatska, k.d.
 • Plodine Hrvatska d.d.

ZNAMKA

Z nastankom podjetja Vopex d.o.o, leta 1992 je istočasno zrastla tudi znamka PEKARNA JURE, pod katerim so prepoznani kakovostni in zaupanja vredni izdelki : kruh, pekovsko pecivo, sveže slaščice in domači keksi.

Pekarna, slaščičarna Jure, Postojna – Vopex d.o.o. vopex_JURE_logo

POVPRAŠEVANJE

[contact-form-7 id="3532" title="Post Lenova main contact SL"]