Zeolit Spletne Trgovine, Zdravje

Zeolit je nežno novodobno sredstvo, ki se zelo uspešno uporablja pri kroničnih boleznih kot so rak, diabetes in srčno-žilne bolezni.

Zeolit naj bi aktivno pomagal predvsem pri čiščenju organizma oziroma odstranjevanju strupov, odvečnih snovi in ostankov presnove iz telesa, poleg tega pa naj bi ta vulkanski mineral imel tudi številne druge učinke, zaradi katerih njegova uporaba postaja vedno bolj razširjena po vsem svetu.

Zeolit MED® Detox v prahu je medicinski pripomoček iz 100% naravnega minerala klinoptilolit-zeolit. Preizkušeno varen in učinkovit v skladu z visokimi kakovostnimi kriteriji EFSA-e, Evropske agencije za varno prehrano.
Zeolit

Razstrupljanje z zeolitom

Prednost zeolita v prahu je, da ga enostavno zmešamo v vodi. Naš zeolit je 100% naravnega izvora iz vulkanskega minerala brez dodatkov ali zmesi in kljub fini strukturi ne vsebuje nanodelcev. Naravni klinoptilolit-zeolit ima visoko adsorpcijo kot tudi funkcijo sposobnosti vezave snovi, in zato primeren za razstrupljanje oz. za odstranjevanje npr. aluminija, svinca, živega srebra, kadmija, amonija in histamina.

Naravni mineral klinoptilolit-zeolit se zaradi svojih adsorpcijskih lastnosti uporablja na različnih področjih za: naravno zdravljenje, zdravila in kozmetiko, dodatek k živalski krmi, rejo mlade živine v kmetijstvu, izboljšanje kvalitete tal in vode, v ribogojstvu, čiščenje vode, v jedrski in vesoljski industriji. Več informacij najdete na ustreznih podatkih o izdelku.

 

Preizkušena kakovost in učinkovitost

Pri proizvodnji našega zeolita veljajo zelo visoke zahteve glede standardov in kakovosti: med pregledom prejetih surovin mora zeolit ustrezati strogim kriterijem evropske ali nemške farmakopeje, še posebej kar se tiče mikrobiološke čistosti in koncentracije toksičnih substanc. Da bi zagotovili maksimalno kvaliteto, se naši minerali testirajo v državno odobrenih nemških laboratorijih. Prav tako je za nas izjemno pomembno, da vodimo obsežno dokumentacijo o vseh predelanih surovinah in njihovih preiskavah. To pomeni, da so materiali sledljivi v vsakem trenutku, kar zagotavlja visoko stopnjo varnosti in kakovosti izdelkov.

 

Lastnosti
– mikronizirana povprečna velikost zrn, pribl. 26 μm
– 89-95% klinoptilolit
– zelo visoka kationska izmenjalna kapaciteta
– zelo dobro razmerje silicija – aluminija (5,4:1)
– nestrupeno in brez vlaknin

 

Uporaba
30 min pred glavnim obrokom zaužijemo eno čajno žličko zeolita, približno 3-5 g,  zmešanega v naravnem soku, nesladkanem čaju ali vodi. V dneh, ko uživamo zeolit, moramo biti še posebej pozorni, da zaužijemo zadostno količino vode, saj lahko telo le tako izloči nakopičene strupe. Idealne ure za uživanje naj bi bile med 6. in 8. uro zjutraj, 13. in 15. uro, 18. in 20. uro ter po 22. uri za nočno terapijo.

 

Rok uporabe
Zeolit ima zelo dolg rok uporabe, če ga shranjujemo v suhem prostoru.

 

Zanimivost
Naš zeolit v prahu pridobivamo 200 km jugovzhodno od slovitega slovaškega nahajališča Košice in vsebuje zelo visok odstotek blagodejnega mineralnega klinoptilolita, 89-95 %. Redni testi na toksine se izvajajo v certificirnaih nemških laboratorijih. Prav tako ni mogoče zaužiti prevelikega odmerka zeolitnega prahu, saj se presežek zeolita izloča z blatom.

 

VEČ O NAŠI PONUDBI–>

 

Ekipa Hrama narave

Sanja Golob

Sem Sanja, ustanoviteljica in vodja Hrama narave. Mamica dveh čudovitih punc. Sem večna raziskovalka, že kot mlado dekle, me je zanimalo naravno zdravljenje, vzroki bolezni in kako imajo naša čustva vpliv na naše zdravje. Obožujem naravno, je edini prostor, ker se resnično sprostim in zbistrim glavo. Sem presrečna da je moja služba tudi moj hobi, Hram narave mi predstvalja tudi osebno rast, saj mi stranke same dajo tudi ogromno znanja. Obiskovala sem Akademijo za zdravilstvo, smer Diagnostika in dietetika, Šolo za zeliščarja, moja strast pa je tudi Bachova cvetna terapija. Pred leti,  sem tudi proizvajala svojo blagovno znamko kozmetike po blagovno znamko Žajfa. Moj moto je, da se vse stvari zgodijo z namenom, vsak se rodi z svojim poslanstvom, in sem presrečna da lahko živim svoje sanje.

Miha Ročnik

Miha Ročnik je moj partner in človek z veliko začetnico. Je človek, ki me vedno motivira, vedno vidi pozitivno plat. Je človek brez katerega ne bi bila to kar sem. Je naš tehnični mojster v Hramu, prizam da imam dve levi roki, ko gre za tehnične stvari, in tu igra Miha ključno vlogo v Hramu. Po duši je velik raziskovalec, rad preizkuša stvari ki so izven cone udobja. Pred leti je začel raziskovati pomen in zdravilnost bosonoge obutve in jo tudi prakticira. Menina itd. mu ne predstavlja noben problem 🙂 Izredno rad se kopa v ledeno mrzli vodi 🙂 Navdušuje ga tudi premakultura.

Stanka Golob

Stanka je moja sestra dvojčica in moja desna roka. Je svetovalka v Hramu narave. Je oseba na katero se lahko zanesem, katera me spomni na vsako stvari ki mi uide iz glave. Je mlada mamica dveh čudovitih otrok in velika ljubiteljica narave. Je vedno dobre volje in prinaša v naš hram vedrino in pozitivno energijo. Stanka je vedno pripravljena na nova znanja, strankam iz srca pripravljena pomagati, ker jo dela posebno in edinstveno. Sem hvaležna da je del naše ekipe.

 

PONUDBA-PODJETJA

Prehranska dopolnila - 1716391668

Prehranska dopolnila

Med Viridian prehranska dopolnila uvrščamo naravne vitamine in minerale, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi so zasnovani tako, da ...

Prehranska dopolnila

Prehranska dopolnila - 1716391668

Med Viridian prehranska dopolnila uvrščamo naravne vitamine in minerale, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi so zasnovani tako, da okrepijo naše zdravje. Veliko izdelkov ima tudi ekološki certifikat. Njihovi izdelki so veganski.

 

Eterična olja

Eterična olja

Eterična olja so zmesi hlapnih aromatičnih spojin, ki nastajajo v rastlinskih cvetovih, listih, steblih, koreninah, plodovih in semenih. Njihova sestava ...

Eterična olja

Eterična olja

Eterična olja so zmesi hlapnih aromatičnih spojin, ki nastajajo v rastlinskih cvetovih, listih, steblih, koreninah, plodovih in semenih. Njihova sestava je navadno kompleksna. Vsebujejo lahko več sto posameznih spojin. Pridobivamo jih na dva načina, z destilacijo ali s hladnim stiskanjem. Na voljo imamo veliko različnih naravnih eteričnih olj, ki jih lahko uporabite za odišavljenje prostorov, inhalacije, kopeli, …

 

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE