INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
21°/21° Ljubljana
22°/15° Maribor 21°/18° Celje 21°/21° Kranj 27°/25° Koper 28°/22° Nova Gorica 22°/16° Postojna 20°/16° Novo Mesto 22°/21° Murska Sobota 23°/18° Slovenj Gradec 20°/16° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Išči po vnosu
Išči po strani
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo

Dom in vrt

kamini na drva trend kamini

Ogrevanje s kamini na drva

Kamini so zelo priljubljeni, saj prinašajo edinstveno izkušnjo pri uporabi. Poleg tega imamo na voljo različne modele, ki odgovarjajo na potrebe uporabnikov – izberemo lahko recimo tudi zunanje kamine, ki jih uporabljamo na vrtu ali terasi, lahko tudi v sklopu letne kuhinje.

Vrtni-kamini-in-letne-kuhinje-trend-kamini-976_antille

Vrtni kamini in letne kuhinje

Zunanje površine odpirajo mnoge možnosti za uporabo v prostem času, a le če jih znamo dobro izkoristiti za ta namen. Na voljo imamo kar nekaj atraktivnih možnosti, veliko več pa se jih odpira, če izberemo tudi ustrezno opremo.

Kovinski in leseni nadstreški - Urmar d.o.o.

Kovinski in leseni nadstreški

Pri oblikovanju nadstreška moramo skleniti številne pomembne odločitve, ki odločajo o tem, kakšen bo končni izdelek in kako bomo z njim zadovoljni.

Čistilni-servis-za-čiščenje-na-domu-cistociscenje.si

Čistilni servis za čiščenje na domu

Čiščenje doma je naloga, ki jo opravljamo sproti, občasno pa se gotovo lotimo tudi kakšnega generalnega čiščenja ali kakšnih posebnih izzivov. Ravno ob takšnih priložnostih imamo največ težav, saj zahtevno čiščenje terja večjo investicijo časa in truda, včasih pa tudi nekaj denarja, če potrebujemo posebno opremo in čistilna sredstva.

Čiščenje-poslovnih-prostorov-cistociscenje.si

Čiščenje poslovnih prostorov

Delamo v različnih okoljih, ki morajo biti kar se da prijazna do uporabnikov. To vpliva tako na počutje kot na storilnost, pogosto tudi na varnost pri delu. A res je tudi, da ne moremo vedno sami dobro skrbeti za čistočo svojega delovnega okolja.

Orodje-za-domače-urejanje-okolice-cistociscenje

Orodje za domače urejanje okolice

Okolico svoje hiše želimo gotovo vzdrževati v kar se da lični podobi, za kar pa bomo potrebovali nekaj orodja. Čaka nas namreč veliko dela, še posebej v poletnem času, ko se soočamo s številnimi vsiljivci na zunanjih površinah.

Slikopleskarstvo za čudovite stene-gradan.si

Slikopleskarstvo za čudovite stene

Slikopleskarstvo za čudovite stene. Velikokrat si ljudje želijo spremembe v svojem stanovanju, vendar ne vedo točno, kaj bi sploh spremenili oziroma kako bi stanovanje uredili.

blago-za-tende-arcom.si

Blago za tende

Blago za tende naj bo posebej vzdržljivo. Materiali, ki bodo v uporabi na prostem, morajo biti zelo dobro pripravljeni na svojo nalogo.

tapetnisko-blago-arcom.si

Tapetniško blago

Izbira sedežne garniture, stolne garniture ali pa katere koli druge garniture je zelo zahtevna in ni tako enostavna, kot se zdi na prvi pogled.