INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
29°/28° Ljubljana
30°/23° Maribor 30°/23° Celje 29°/28° Kranj 29°/27° Koper 28°/24° Nova Gorica 28°/26° Postojna 30°/25° Novo Mesto 30°/28° Murska Sobota 29°/23° Slovenj Gradec 30°/25° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Išči po vnosu
Išči po strani
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo

Obrt in Storitve

komarniki-NAITORS-d.o.o.

Sodobni komarniki zagotavljajo odlično izkušnjo

Sodobni komarniki zagotavljajo odlično izkušnjo
Poletje je čas za sprostitev in zabavo, zato gotovo ne želimo, da nam prosti čas pokvarijo komarji. Preprečiti jim moramo vstop v stanovanje, še posebej v spalnico, kjer bi nas nadlegovali celo noč.

Nalepke-v-ponudbi-profesionalnih-tiskarn-duslist-d.o.o.

Nalepke v ponudbi profesionalnih tiskarn

Ponudba tiskarjev pokriva zelo široko področje različnih tiskovin. Običajno imamo v mislih predvsem dokumente na papirju, lahko tudi knjige, revije in podobno, pa tudi vizitke, kuverte in druge poslovne tiskovine. A prav tako pomemben segment ponudbe večjih tiskarn predstavljajo nalepke, ki so vsestransko uporabne in jih lahko dobro izkoristimo za najrazličnejše namene.

računovodstvo-Ljubljana-SARTI-celovite-računovodske-storitve,-Marta-Avsec-s.p

Za računovodstvo Ljubljana ponuja dobre opcije

Računovodske storitve so zelo iskane, saj jih potrebuje praktično vsak podjetnik. Tudi samostojni podjetniki potrebujejo dobro računovodstvo, Ljubljana pa na tem področju ponuja ustrezne opcije za vsakogar – tako za samostojne podjetnike kot za velika podjetja.

Računovodski-servis-Ljubljana-SARTI-celovite-računovodske-storitve,-Marta-Avsec-s.p

Računovodski servis Ljubljana za raznovrstne podjetnike

Računovodska opravila so med tistimi, ki podjetnikom pogosto povzročajo največ preglavic. To so namreč naloge, s katerimi se moramo soočiti, čeprav verjetno ne spadajo na področje dejavnosti, s katero se podjetje pravzaprav ukvarja. Pametno bo torej izbrati računovodski servis, Ljubljana na tem področju ponuja dobre rešitve za raznovrstne podjetnike.

Čebelarstvo-kot-kulturna-dediščina-cebelarstvo-pislak.si

Čebelarstvo kot kulturna dediščina

Slovenija je čudovita dežela, ki ima dolgoletno tradicijo glede čebelarstva. Čebelarstvo je panoga, ki je s Sloveniji tako rekoč avtohtona, saj ima zelo bogato in čudovito zgodovino. Čebele so tako v Sloveniji in drugod po svetu zelo pomembne in predstavljajo izredno pomembno funkcijo za človekovo življenje in seveda tudi narave.

Nadležna skolioza corpus.si

Nadležna skolioza

Skolioza je znana tudi pod drugim imenom in to je ukrivljenost hrbtenice. Hrbtenica mora biti ukrivljena pod točno določenim kotom, da bi nam omogočala normalen razvoj in normalno življenje brez bolečin oziroma brez dodatnih komplikacij in zdravstvenih težav, ki se lahko pojavijo ob nepravilni rasti in razvoju same hrbtenice. Poznamo dve vrsti skolioze, to sta strukturna ter nestrukturna.

isias-corpus.si

Kako učinkovito nad išias in kako ga prepoznati

Išias je zahrbtna bolečina, ki se pojavi ravno takrat, ko to najmanj pričakujemo oziroma si tega najmanj želimo. Največkrat se išias pojavi med 30 in 50 letom, seveda pa to niso parametri, ki bi pomenili, da vas išias ne more doleteti tudi pred 30 letom ali pa po 50 letu. Išias zelo boli, zato vas lahko položi v posteljo tudi za par dni ali v skrajnih primerih tudi za več tednov.

Rešitev-za-bolečine-v-kolenu-corpus

Rešitev za bolečine v kolenu

Med najbolj nadležne in ovirajoče se gotovo uvrščajo bolečine v kolenu, ki nas zelo motijo v vsakdanjem življenju. Kolena redno uporabljamo, in to pri čisto vsakdanjih aktivnostih. Pogosto se sklanjamo, vzpenjamo po stopnicah, navsezadnje tudi hodimo ali tečemo.

Vgradnje-omare-lukastare.com-Stare-trade-d.o.o.

Vgradnje omare se je treba lotiti premišljeno

Vgradne omare so zelo priljubljen element v sodobnih stanovanjih. Res je, da prinašajo kar nekaj prepričljivih prednosti, a prav tako prinašajo nekatere preglavice, s katerimi se bomo prej ali slej soočili.