INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
19°/17° Ljubljana
18°/17° Maribor 19°/16° Celje 20°/16° Kranj 24°/19° Koper 23°/17° Nova Gorica 19°/15° Postojna 22°/17° Novo Mesto 19°/17° Murska Sobota 18°/16° Slovenj Gradec 22°/17° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo

Obrt in Storitve

brisače z imeni

Personalizirane brisače z imeni dodajo osebno noto

Brisače z imeni so narejene iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo nežnost in vpojnost, hkrati pa omogočajo prilagoditev z imeni, datumi ali posebnimi sporočili. S tem darilom lahko vsakdanje trenutke spremenite v nekaj posebnega in osebnega.

darila ob rojstvu

Edinstvena darila ob rojstvu

Darila ob rojstvu so izdelana iz kakovostnih materialov in oblikovana z mislijo na trajnost in estetiko. Vsak kos je posebej izdelan, da ne ponudi le praktičnosti, ampak tudi estetsko doživetje. Personalizirane možnosti dodajo osebni pridih, ki ga novi starši cenijo.

predpasnik z napisom

Predpasnik z napisom je lahko domiselno darilo

Ko izbirate predpasnik z napisom kot darilo, razmislite o zabavnem napisu ali motivu, ki bo obdarovancu še bolj polepšal čas v kuhinji. Personalizirani tisk na predpasnike je odlična izbira, če želite podariti nekaj unikatnega in osebnega.

vabila

Osebna vabila za posebne priložnosti

Podjetja in posamezniki uporabljajo vabila za različne priložnosti, od poslovnih srečanj do osebnih dogodkov, kot so rojstni dnevi, poroke ali krsti. Na voljo je digitalni tisk vabil v manjših nakladah, ki omogoča izbiro med različnimi materiali, kar dodatno poudari osebni pristop.

prenosi dogodkov v živo

Neposredni prenosi dogodkov v živo – nova era komunikacije

Prenosi dogodkov v živo potekajo tako, da se celoten proces od produkcije do prenosa do gledalca izvaja v realnem času in pri tem se ustvarja občutek neposrednega dogajanja. V sodobnem svetu, kjer sta povezanost in dostopnost do informacij ključnega pomena, postajajo prenosi dogodkov v živo nepogrešljiv element komunikacije in deljenja izkušenj.

presnemavanje video kaset

Kako poteka presnemavanje video kaset

Za digitalizacijo analogne video vsebine oziroma presnemavanje video kaset potrebujete več naprav, ki jih povežete, da omogočite pretvorbo. Najprej potrebujete napravo, s katero boste predvajali video kasete.

videoprodukcija

Vloga videoprodukcije v medijskem prostoru

Videoprodukcija je ključna sestavina sodobne medijske krajine, čeprav se morda ne zavedamo njene prisotnosti. Z vsakodnevnimi interakcijami na družbenih omrežjih, oglaševalskimi posnetki na televiziji, poročnimi posnetki, video posnetki naše bližnje okolice ter izobraževalnimi vsebinami na platformah kot je YouTube, smo nenehno obkroženi s produkti video produkcije.