INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
19°/17° Ljubljana
18°/17° Maribor 19°/16° Celje 20°/16° Kranj 24°/19° Koper 23°/17° Nova Gorica 19°/15° Postojna 22°/17° Novo Mesto 19°/17° Murska Sobota 18°/16° Slovenj Gradec 22°/17° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo

Zdravje

kondilomi, lasersko odstranjevanje kondilomov

Odstranjevanje kondilomov z laserjem

Kondilomi, znani tudi kot genitalne bradavice, so majhni kožni izrastki, ki nastanejo zaradi okužbe s spolno prenosljivim virusom. Pojavijo se lahko kot posamezne bradavice, groba koža posuta z drobnimi izrastki ali kot zelo izrazite spremembe.

pomlajevanje nožnice

Lasersko pomlajevanje nožnice nudi inovativno rešitev

Pomlajevanje nožnice z laserjem je sodobna in učinkovita metoda, ki ponuja varno rešitev brez kirurškega posega. Doslej so se te težave reševale le z operativnimi posegi, ki so zahtevali dolgotrajno okrevanje in pogosto niso prinesli zadovoljivih rezultatov.

zdravljenje išiasa

Sodobne fizioterapevtske metode zdravljenja išiasa

Išias je stanje, ki ga označuje pekoča bolečina v križu, ki seva preko zadnjice vse do prstov na nogi. Ta bolečina lahko otežuje hojo in vsakodnevne aktivnosti. Gre za nevrološko stanje, ki lahko privede do različnih simptomov in zahteva pravočasno zdravljenje išiasa.

vaje za hrbtenico

Vaje za zdravo hrbtenico

Z redno vadbo, ki krepi mišice hrbta in ohranja prožnost hrbtenice, lahko bistveno zmanjšamo tveganje za nastanek težav v prihodnosti. Vaje za hrbtenico začnite izvajati takoj, ko se bolečina dovolj zmanjša.

bolečine v križu, išias

Razumevanje bolečin v križu

Bolečine v križu postajajo vse pogostejše med ljudmi in so postale nekakšna sodobna epidemija. Bolečina v križu se lahko pojavi nenadoma (akutno stanje) ali pa vztraja že dlje časa (kronično stanje).

tecar terapija

Kako deluje Tecar terapija?

Kratica Tecar označuje “prenos energije s kapacitivno in rezistivno metodo”. Ta tehnologija je ključnega pomena v rehabilitacijskih terapijah,…

Fizioterapija je ključ do zdravja in okrevanja

Fizioterapija je ključ do zdravja in okrevanja

Fizioterapija se uveljavlja kot nepogrešljiva veja v sodobni medicini, ki ne le zdravi bolečino, ampak tudi pospešuje naravne procese samoceljenja v telesu, zmanjšuje otekline in vnetja ter povečuje gibljivost v sklepih. Poleg tega izboljšuje mišično moč, vzdržljivost ter splošno funkcionalnost posameznika, kar jo naredi izjemno pomembno v zdravljenju različnih zdravstvenih težav.