INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
21°/19° Ljubljana
20°/19° Maribor 21°/18° Celje 20°/18° Kranj 22°/21° Koper 22°/20° Nova Gorica 19°/18° Postojna 21°/19° Novo Mesto 21°/18° Murska Sobota 20°/18° Slovenj Gradec 22°/19° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo
darila ob rojstvu 27 MAJ

Edinstvena darila ob rojstvu

EG, trgovina in storitve d.o.o. OBRT IN STORITVE VIR
Poiščite popolna darila ob rojstvu, ki bodo razveselila in ganila novopečene starše. Na voljo so posebna darila ob rojstvu, ki bodo ustvarila nepozabne spomine na prve trenutke otrokovega življenja. Med izstopajočimi darili so personalizirane table v obliki štorklje z imenom otroka ter komplet lesenih kartic za beleženje pomembnih mejnikov. Ti ljubki dodatki bodo polepšali otroško sobo in postali čudovit spomin za družino.

Čudovita darila za novopečene starše

Darila ob rojstvu so izdelana iz kakovostnih materialov in oblikovana z mislijo na trajnost in estetiko. Vsak kos je posebej izdelan, da ne ponudi le praktičnosti, ampak tudi estetsko doživetje. Personalizirane možnosti dodajo osebni pridih, ki ga novi starši cenijo. Ne glede na to, ali gre za baby shower, obisk v porodnišnici ali prvo srečanje z novorojenčkom, paleta izdelkov ponuja široko izbiro možnosti, ki bodo zagotovo navdušile. Pripravite se, da s temi premišljenimi darili pustite trajen vtis.

Komplet lesenih kartic je čudovito darilo za vsako novo mamico. Vsaka kartica označuje pomemben mejnik v življenju vašega malčka, kar vam omogoča, da zabeležite dragocene trenutke otrokove rasti. Delite svojo srečo z družino in prijatelji s personaliziranimi rojstnimi karticami s prvimi fotografijami vašega novorojenčka. Pošljite oseben pozdrav mladim staršem s pomočjo voščilnic ob rojstvu otroka. Izbirate lahko med številnimi modeli in ustvarite svoje edinstvene voščilnice. Uskladite kuverte z rojstnimi in zahvalnimi karticami za popoln videz.

Raznolike možnosti daril

Plakati ob rojstvu otroka so čudovit spomin na ta pomemben dogodek. Personalizirani plakati so idealni za obeležitev prvih pomembnih dogodkov v življenju vašega otroka kot je prvi rojstni dan. Foto platna so čudovit spomin na rojstvo vašega otroka in osebno darilo za družino in prijatelje.

Kartice za mlečne zobe so srčkan način za beleženje datuma prvih mlečnih zobkov in označitev, kateri zob je zrastel ali izpadel. Z unikatnimi otroškimi majicami lahko podarite posebno darilo ob rojstvu otroka. Napis na vratih z imenom otroka je odlično darilo ob rojstvu.

Z nalepkami po meri lahko še dodatno polepšate kartice, kuverte in darilne ovojnice. Oznake za darila lahko prilagodite, da dodate osebno noto vašemu darilu ob rojstvu. Prilagojen papir za zavijanje daril bo naredil vaše darilo ob rojstvu še bolj posebno. Zavijte svoje darilo na posebno individualen način z darilnimi škatlami, oblikovanimi z vašimi fotografijami.