INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
9°/8° Ljubljana
9°/6° Maribor 9°/6° Celje 10°/7° Kranj 12°/10° Koper 12°/10° Nova Gorica 9°/7° Postojna 9°/7° Novo Mesto 10°/7° Murska Sobota 8°/5° Slovenj Gradec 9°/7° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo
Tisk na majice 29 AVG

Kaj nam omogoča tisk na majice?

ENZO Grafika d.o.o. OBRT IN STORITVE VIR
Majice so vsestranska oblačila, ki jih dejansko uporabljamo pri praktično vseh priložnostih v najrazličnejših okoljih. Jasno je, da bo torej veliko zanimanja tudi za pripravo majic po naročilu. Predvsem tisk na majice odpira mnoge priložnosti, ki se jih splača izkoristiti.

 

Posebej izstopa tisk na majice za promocijske namene. Promocijske majice so izjemno priljubljene, saj se tudi dobro obnesejo pri izvedbi promocijskih akcij. To pravzaprav velja tudi za druge tekstilne izdelke, recimo kape, vrečke, torbe in podobno, v vseh teh primerih za tisk tako ali tako uporabljamo iste tehnike. Lahko pa pripravimo tudi druge izdelke, med majicami recimo izstopajo še kompleti majic za kakšne ekipe, lahko tudi za zaposlene. Če želimo opremiti skupino z usklajeno uniformo, bo tisk na majice gotovo ponudil pravo rešitev, ne glede na to, ali gre za športno moštvo, skupino družic na dekliščini, ekipo zaposlenih v gostinskem lokalu ali kakšno drugo skupino.

Tehnike za tisk na majice

Ker je tisk na tekstil tako priljubljen, so se razvile različne tehnike, ki nam omogočajo pripravo atraktivnih motivov na majicah. Najbolj zanimiv je pogosto sitotisk, ki omogoča pripravo majic v večjih nakladah. Na ta način je tisk na majice cenovno ugoden, pa tudi precej hiter in enostaven. Pogosto pripravimo več sto majic, morda tudi več tisoč, pri teh številkah postane cena na posamezno majico izredno ugodna.

 

Lahko pa tisk na majice opravimo tudi z drugimi tehnikami, predvsem se uporablja digitalni tisk, če imamo v načrtu tiskanje v manjših nakladah. Tu smo pri tiskanju neomejeni, pripravimo lahko atraktivne motive in podrobne detajle.

Ponudnik za tisk na majice

Na različne načine lahko kar doma pripravimo posebne majice, a v praksi je veliko bolj pametno tisk na majice naročiti pri profesionalcih. Najti je treba prilagodljivega ponudnika, ki lahko odgovori na vse zahteve svojih strank.