INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
12°/9° Ljubljana
11°/9° Maribor 12°/9° Celje 11°/9° Kranj 21°/13° Koper 20°/14° Nova Gorica 17°/7° Postojna 11°/8° Novo Mesto 10°/10° Murska Sobota 10°/9° Slovenj Gradec 15°/10° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo
moške nogavice 11 JUL

Kako izbrati moške nogavice?

Momara SPLETNA TRGOVINA VIR
Stereotipno za moške trdimo, da pri izbiri oblačil in obutve niso posebej pozorni in v te naloge ne vložijo dovolj truda. Še posebej to velja za moške nogavice, ki so navsezadnje precej neopazen element celotne oprave. A vseeno gre za ključni kos, ki odloča o udobju in toplini, zato nogavic ne moremo enostavno kar zanemariti. Že res, da se lahko za dobro izbiro izkaže tudi kak cenejši komplet, v katerem dobimo kar deset parov nogavic, a na to ne moremo računati, sploh če imamo v mislih tudi kakšne posebne aktivnosti oziroma namene za nogavice.Moške nogavice v ponudbi se med seboj lahko precej razlikujejo glede na to, kateremu namenu so prilagojene. Pogosto se odločamo za univerzalno uporabne nogavice za vsakdanjo uporabo, podobno lahko delujejo tudi športne nogavice. Prav tako lahko posegamo po kakšnih posebnih modelih, če jih potrebujemo za svečane oprave.

Moške nogavice pri izbiri ne povzročajo preglavic

Praviloma bodo kupci z zanimanjem preverili moške nogavice, ki jih dobimo v večjih kompletih. To so vsestranske nogavice, s katerimi se zelo dobro opremimo za dlje časa. Seveda ni nujno, da bomo s takšnimi nogavicami zadovoljni, saj niso posebej prilagojene specifičnim namenom uporabe in pričakovanjem posameznih kupcev, a če nismo zelo zahtevni, se lahko zadovoljimo tudi s takšnim kompletom.Zelo priljubljene so športne moške nogavice, ki so prilagojene za uporabo pri aktivnostih. Takšne nogavice so udobne in prijetne ter zračne. Ne ponujajo sicer dodatne topline za zimske dni, zato se splača imeti tudi nekaj debelejših parov.

Moške nogavice za šport

Športne nogavice so sicer zelo priljubljene. So dokaj nevtralno oblikovane in obarvane, tako da jih lahko neopazno uporabljamo v kombinaciji z mnogimi opravami, ne le s športnimi oblačili. Takšne moške nogavice so sicer lahko nekoliko dražje, sploh to velja za tiste izdelke, ki so res prilagojeni prav zahtevnim športnikom.